Partner se po porodu změnil, hlavně co se týče sexu

alunda
19. říj 2014

Ahoj holky nevim, jak zacit, takze zacnu od zacatku... S partnerem jsme spolu 7 let (ja 25 on 28) dlouho jsme se snazili o miminko a nakonec se nam to po 5 letech povedlo. Dokud jsem byla tehotna bylo vsechno v poradku, ale po porode malickeho se to mezi nama zmenilo(z jeho strany), hlavne co se chovani a sexu tyce. Po porodehsme spolu spali za 4 tydny, hrozne me to bolelo a palilo, po dalsich 2 tydnech, kdy jsem se citila plne funkcni me odmitl s tim, ze je unaveny z prace, toto se opakovalo nekolikrat, ze zacatku jsem zo chapala delal nocni, ale pak byl unaveny i v obdoboivolna, naposledy jsem mu rekla, ze uz za nim kvuli sexu nedojdu, ze to jeho odmintnuti je pro me strasne ponizujici a ze se nebudu doprosovat. Vcera vedel, ze mam chut na sex a dokonce on sam rekl, ze taky, tak jsem dala do poradku maleho a cekala, ze neco bude a samozrejme nic partner zustal sedet v obyvaku... po nekolika mimutach jsem prisla za nim a chytla ho, jak masturbuje, co se stalo od porodu nekolikrat!!! Dalsi vec kterou resim je ta, ze po me pokukuje jeho kamarad a nase pokukovani je vzajemne, dokonce jsem si i psali, ale jeste mezi nama nic nebylo, chodi normalne k nam a pri kazde moznosti, se skadlime a propalujeme ocima... nevim co mam delat a taky nevim jak dlouho vydrzi nas vztah bez sexu... budu raa za vase nazory dekuju

nonacek
19. říj 2014

nevím,ale kámoška mela podobny problém manžel ji odmítal a masturbovat takhle to trvalo několik měsíců AZ mela pocit ze si s tímto vystačil a Já ji uklidňovala a ze má třeba jen takový obdobi,ale nakonec to dopadlo,ze kamarádka od něj odešla dneska má přítelem a on zůstal sám zřejme u sví masturbaci . ale osobní Já bych to brala jako ponížení ze da přednost masturbaci předemno nevím , ale ne podváděla a bych ho to je a bude průser to se s nim radši rozejde. ale je to jen Můj názor a Tvá věc. tak drží m palce ať to dopadne jak nejlíp muze👍

nonacek
19. říj 2014

@alunda

lv
19. říj 2014

nepíšeš, jak je velké miminko..třeba se cítí chlap jen trochu odstrčený, protože svůj čas věnuješ dítěti..pokud máš na něj chuť, tak se po uspání přidej k němu do obýváku, dotyky, masáž a vyplyne to samo..obecně na mužské /a ani holčičí/ masturbaci nevidím nic špatně..pokukování ovšem, no co nemáš doma, je vždycky lákavější..ale nestojí to za potíže...

7504
19. říj 2014

Pokud to mezi vámi předtím bylo v pořádku,tak si s ním zkus otevřeně promluvit,ať ti na rovinu řekne,co se najednou stalo?
Nebo můžeš použít ženské zbraně(svádění,masáž,popř.striptýz)udělat první krok a ne jen čekat co bude.Třeba se i on bojí odmítnutí,když ti to předtím nebylo příjemné.Chlapi jsou ješitní.!!!
Rozhodně pokud to nebudeš mít vyřešené s partnerem,tak bych si s jeho kamarádem nic nezačínala.
Tak držím palce...

gosa22
19. říj 2014

a byl u porodu? někteří chlapi totiž mají skryté trauma a už prostě na tu svou ženu chuť nenajdou... 😒 taky se jim to hůř přiznává...

lrg
20. říj 2014

Myslím, že tyhle změny ve vztahu jsou po narození dítěte vcelku normální, člověk z toho hlavně nemůže vyvozovat hned nějaké důsledky. Přece nebudeš riskovat rozbití rodiny jen proto, že to pár měsíců neklape v posteli. Dej mu čas, u nás to bylo totéž, ale z mojí strany, ze dne na den se něco změnilo ale nedokázala jsem říct co a proč. Možná to ani sám on neví, možná, že se musí srovnat s tím, že už nejsi jen milenka ale i matka, možná je fakt hodně unavený na to vytvářet nějakou aktivitu a radši si to udělá sám, možná si fakt nese nějaké trauma z porodu...... Zkus si s ním o tom citlivě promluvit, ale nehysterči a nevyhrožuj, chlapi jsou na tuhle oblast hodně náchylní.

tarra27
20. říj 2014

Hlavně s nim o tom nemluv......ted si dej v sexu stopku a nastav doma atmosféru,ze sex nemusí byt a nebude...a ne slovy,ale bud v pohodě,nic nevycitej, klidně si posedte jen tak,ale nic nebude...nesmí mít dojem,ze cokoliv musí...nic mu nevycitej,dej mu čas....o masturbaci nemluvte i kdybys ho nacapala znova,taktne odejdi a nekomentuj to...a nevracej se k tomu.

To je jediná cesta,kde je šance na záchranu....jakmile ho budeš nutit,slovně připomínat,mluvit.....o to víc se mu nebude chtít....a ted bych zavrhla i masáže atd,to momentálně zhorší situaci,bude mu jasné,o co jde....

evulina77
20. říj 2014

to že masturboval bych neviděla jako problém. Sex potřebuje, ale neví, jak na tom jste. Podle mě spolu moc nemluvítea to je škoda. Neví, jestli sex může být, jestli ho chceš, jestli tě to nebolí apod. Taky může mít strach ze selhání, může být unavený, prostě toho může být víc. Navíc asi ani atmosféra u vás doma není dobrá. Zkus se zamyslet, co by šlo zlepšit a jak se zase najít. Na nic netlač, zapracujte na vztahu. "Kamaráda" kopni do zadku, takhle se kamarádi nechovají. Co bude potom, co si spolu vrznete? Všechno bude báječné a zalité sluncem? Spíš se všechno ještě víc po*ere a rozbije... Na to bych neměla žaludek. Vím, že flirtování může zlepšit sebevědomí, ale cokoliv víc je prostě na houby...
Pokud máš pocit, že by ti pomohlo si jít promluvit s nějakým odborníkem, zajdi do manželské poradny, ale ne do postele s "kamarádem"... Asi bych ho teď ani nevyhledávala a dala si pauzu i co se týká jeho návštěv u vás.

tarra27
20. říj 2014

@evulina77 souhlasim se vsim,az na to,ze on neví jak na tom spolu jsou...on ví,ze ona sex chce...

evulina77
20. říj 2014

@tarra27 jo to možná ví, ale neví jak na to. Masturbace je bez žádných omezení, bez her typu - já chci ty chceš, nechci apod., prostě je to po ruce a pohodlné. Pro chlapy je těhotenství a následné rodičovství taky náročné období. Prostě neví, co se od něho čeká...

tarra27
20. říj 2014

@evulina77 to si nemyslím 😉

jamia
20. říj 2014

@alunda Říká se tomu Madonin komplex, kdy muž má problém po porodu ženu vnímat jinak než jako matku svých dětí, je to častější problém, než by se mohlo zdát. Nepíšeš, kolik je dítěti, ale první krok - a tedy promluvit si s partnerem, je jasný. Nepřibrala jsi? Není vaše miminko extrémně náročné? Dotýká se tě přítel alespoň nesexuálně - polibek na dobrou noc, objetí, přitulení? Pokud to bude trvat dýl, asi nezbyde než ho dostrkat do poradny. A ještě jedna věc. Na kamaráda a nějaké propalování zapomeň!!! Já vím, že když svrbí, tak je to horší než podebraná pata, a flirtování je příjemné, ale vyber si jako objekt zájmu někoho mimo okruh kamarádů svého přítele.