Byli jsme s pritelem 8,5 let. Mame triletou dceru. Od te doby to slo s nasim vztahem spatne. Pritel vlastne nikdy nefungoval kolem dcery a domova. Uz kdyz se narodila, tak nas dovezl domu a hned odesel na obed s kamaradem, se kterym mohl jit kdykoliv. Kdyz dceri byly 3 mesice mela vysoke horecky a ja s ni. Kdyz jsem ho napr. poprosila at zajde do lekarny vyzvednout dceri leky, protoze ja mela vysoky horecky, tak mi rekl, ze nemuze, protoze jde s kamarady na badminton. Doposud vzdy chodival aspon 4x tydne pryc, nez aby byl s nami. Ja jsem byla doma a prala, varila, uklizela, starala se o domacnost a ditko a do toho chodim do prace. Ja vim, ze mi reknete, ze jsem uplne blba. 😔 Ted prisel s tim, ze ho to se mnou nebavi, a ze se styka s kamaradkou. Za par dnu se ma odstehovat. Nyni je situace u nas takova, ze odnekud prijede, naobedva se doma a jede za ni. Kdyz jsem mu rekla jestli si ze me dela srandu, tak se nastval a rekl mi, ze to hrotim. Rekla jsem mu, ze nejsem blba a bych mu varila a prala a on se bude tahat s jinou. Chci znat nazor na danou situaci. Mne totiz prijde absolutne vrchol co predvadi a nejradeji bych mu spis jednu vrazila.😡
@zdravuska1989 asi tak..
A dítě chtěl? já nevim zdá se mi to divný, že je takovej už od porodu. Já jsem spíš smířená s tím, že až se malá narodí, pujdu já na druhou kolej. Manžel se těší jak malej kluk. Navíc se i sam organizoval v zařizovaní všeho pro malou, včetně nakupovaní, předevčírem dokonce sam začal vyvařovat dudlíky apod. A on je teda taková samostatná jednotka, kterej se rád stará, takže i vaří a není problém vyprat apod. bejt tebou tam prostě není co řešit, ale kravku bych mu nedělala, ale mrzí mě to kvuli tobě, takhle si to žádná nepředstavuje :(
@slunko1 taky jsem takového měla, neuvařila mi při horečce ano čaj! K dětem své sestry se choval hnusně. Díky bohu jsem prozřela a vybrala si chlapa naprosto opačného! Podle toho co píšeš je takový free ... Bývalý pořád říkal, až budeme mít dítě, že se mu přestanu věnovat, a budu víc s dítětem. Názor dementa!
@slunko1 a co chces slyset?chova se k tobe jako ke sluzce a kusu hadru,cim driv mu das najevo,ze takhle ne, tim lip pro tebe,vypakovat z bytu a nebo s malou odejit,mne by takovy vztah za to nestal ani nahodou...
Kopla bych ho do prdele a ne abych mu vařila 😉
@marcicek84 Jen jsem chtela slyset nazor nekoho nezasveceneho, protoze ja si myslim to same. Jen on si mysli, ze zbytecne vysiluju a vlastne o nic nejde. Nejen ja, ale i par nasich spolecnych znamych si mysli, ze stejne, kdyz si do budoucna poridi dalsi dite, tak to bude to same. Dokud se bude jezdit po vyletech uzivat, tak to bude dobre, ale az prijde na radu dalsi dite, tak to bude to same. Je to sobec, ktery se stara jen sam o sebe. Ono i dcera k nemu nema dobry vztah.
@slunko1 tak sis vlastne odpovedela sama, neni na co cekat a rizni do toho,ono uz asi bude problem.kdyz dceru bude mit na vikend jednou za dva tydny,mozna ho to donuti s ni travit vice casu,nebo taky misto u nej bude u tchyne,uvidis...
@marcicek84 jjjo. Prave, ze mi vsichni tvrdi, ze az bude mivat dceru jednou za 14 dni na vikend, tak ho to po case prestanet bavit a bude se vymlouvat.
@slunko1 bude no...mame v rodine neco podobneho svagrova se rozvedla a ex do roka a pul temer ztratil zajem o dceru,jako platit plati,ale nema cas, furt v trapu na akce a vylety a strida zensky,hlida ji de facto tchyne (ale jeji styl vychovy je sileny,to je zas ne jine tema)
No vůbec tohle,zabal mu kufr.
@slunko1 a proč mu teda nezbalíš kufry, nevyměníš zámky a pápááá. Byt je váš společný ?Nebo jen tvůj? Nebo jen jeho?
Tak ten už by měl kufry před dveřmi. Promiň, ale je to dobrá a debil. Bez něj ti bude fakt dobře, vlastně už tak jsi samostatná a takoveho idiota k životu nepotřebuješ. Úplně zírám co si ještě dovolí a jako vše je v pořádku. Takovému řekni sbohem a prosím tě, žádné další dítě s tímto člověkem. Děkuji
@vendelinka08 To ani nahodou dalsi dite. To mi jeste pred par tydny sdelil, ze chce mit 3 deti, tak to jsem mu rekla, jestli nahodou neco nebere, protoze to uz mi opravdu prislo naprosto mimo.🤪
@jjasmina na tom je nejhorší to, že do té velké lásky dáš fakt všechno a ono ti to pak takhle nafackuje. Svým způsobem tě to poznamená do dalšího vztahu a pak už nejsi taková, jakou by si zasloužil, protože zkušenosti ... Říkám furt, že jsem ho měla mlátit :D za každou děvku :D
Proč proboha vaříš? Teda jako vařit ano, ale pouze pro sebe a pro dcerku. V takovém množství, aby nezbylo. Ať jí tam, kde dělá i jiné věci.
@slunko1 já bych mu dávno jednu stříhla,ať ho nakrmí ta jeho flundra! Tvl, to jsem neměla číst. O patro níž mám megeru,co mi dělala do chlapa a zuby nehty se držím,abych na ní zas nevlitla. Ještě že mám dítě v postýlce 😂
Je tak mladej nebo je tak blbej i ve vyšším věku?? Každopádně je mi líto, vybrala sis špatně. Kápla si na kreténa. Rychle se ho zbav. Sbal mu věci, zavolej zámečníka - vyměň zámek, a věci mu nech v kufrech před vchodem. A nazdar. Ideálně, jestli můžeš, tak v tu chvíli odjeď na pár dní k vašim nebo tak někam. Ať na tebe nebouchá a nevzteká se. Bude ti líp, když se ho zbavíš a věřím, že brzy poznáš někoho, kdo tě udělá šťastnou.
Tady není co řešit, sbalit věci sobě a malé a nebo jemu 🤷♀️