Láska k dítěti

minniemouse38
26. bře 2017

Dobrý den, chtěla jsem vám sdělit svůj příběh a zeptat se zda je to normální nebo jsem divná jelikož mi všichni říkají ze jsem cvok :/

Když mi bylo 18let dozvěděla jsem se ze mám dve vrozené vady a neprobíhá mi ani ovulace tudíž nemohu mít deti jenže když mi bylo 21let tak jsem otěhotněla bylo tu můj splněny sen ten největší dar a dodnes je ale teď proč to píšu jelikož už ode dne co jsem zjistila ze jsem těhotná jsem ho milovala tak moc ze bych pro nej ve vteřině umřela a má láska k němu jen sílí a mě přijde ze už se nikdy nemohu zamilovat do někoho nebo někoho opravdové milovat protože on má veškerou mou lásku já s nim jsem 24hodin denně neustále nedovedu si bez nej představit ani minutu synovi je 14mesicu za tu dobu jsem měla skoro roční vztah ale měla jsem ho rada ale nebylo to takový jsem divná? Nebo je to správně ze člověk už nikdy nemůže milovat ? Dekuju

terezapetrova
26. bře 2017

@minniemouse38 tak dle mě nemůžeš srovnávat mateřskou a partnerskou lasku. Pro mě bude vždycky láska k dítěti víc než k partnerovi a vázne si kvůli tomu nepřijdu divná 🙂

andelka
26. bře 2017

Láska k dětem je jiná než partnerská. Rozhodně mi ale to že miluju své dvě děti nebrání velice milovat partnera.

lucinka58
26. bře 2017

@minniemouse38 Nepřijdeš mi divná. Já svého manžela miluju a rozkrájela bych se za něj, ale láska k našemu synovi je něco více - je to prostě nepopsatelné - za něj bych dýchala a cokoliv mu obětovala 🙂 Myslím si, že partnerská láska a mateřská se nedá srovnávat. Ta mateřská je prostě bezvýhradní 🙂 A mimochodem čekáme druhé miminko a jsem si jistá, že i naši holčičku budu nadevše milovat 🙂

terezapetrova
26. bře 2017

Zakladatelka založila další řekla bych zvláštní diskuzi a tipuju, ze tady něco nehraje..

minniemouse38
autor
27. bře 2017

Co tu nehraje? Ze svého syna miluju ale zároveň řeším teď nějaký problém? Pardon ze nejsem jedna z těch ne zodpovědných a chci aby moje deti měli všechno a nechtěla bych ze svých sobeckych úmyslu přivést své dítě do bídy protože dvě deti jsou opravdu finančně vytížené jde mi jen o to ale každopádně jsem se rozhodla už jelikož jsem si vše sepsala a po premyslela opět a budu mít i své druhé dítě a opravdu ho budu milovat stejně jako svého syna ;)

terezapetrova
30. bře 2017

@minniemouse38 proste mi jen přišlo zvláštní založit diskuzi o tom jak moc miluju svoje dítě a potom založit diskuzi jestli mám jít na potrat dalšího dítěte pričemž obě mas asi ne s úplně OK tatinkem. Každopádně tleskam, ze na potrat nepujdes.