Kdy jste se od narození miminka konečně vyspaly?

verushe20
23. říj 2014

Ahoj, mam dotaz. Kdy jste se od narození miminka poprvé v noci pořádně vyspaly, respektive kdy miminko začalo spát v kuse celou noc..

katyxq
23. říj 2014

Celou noc stále ne ... a to jsou jí skoro tři roky. Ale ona je prostě aktivní nespavec, co mu jede mozek dost rychle (a divoké spaní je daň za to), už.od narození. Monetálně se budí cca 2x za noc, ovšem mezi 6. a 9. měsícem se budila co pů hodiny, pak to samo od sebe odeznělo a budila se své obvykle co 1-2h a postupně spí déle a déle v kuse.

romantika
23. říj 2014

ja jsem prosim pekne 4,5 roku doma a ještě ani jednu. první totalni nespavec, druhy v zavesu taky. Tyhle dotazy mne vždycky uplne polozi, protože vim ze nektere deti to umi. Tak drzim palec at je to co nejdříve!!!!! a spadate do skupinky spave hodne dite.prvni se sklidnila az v cca 3,5 letech.

luciesofi
23. říj 2014

kolem 11 měsíců (v té době jsem už nekojila), ale teď už zase celou noc nespí....budí se jednou až dvakrát, je jí 2 a čtvrt roku..

dzejnysek
23. říj 2014

Mam dve deti a od narozeni prvni dcery (3,5 roku) jsem nespala vkuse celou noc snad ani jednou ☹ Ke starsi vstavam tak 1-2x a k mladsimu (1,5 roku) jak kdy.. 1-6x. Takze nic moc.Ale jednou se dockat MUSIME! 😉

elischka
23. říj 2014

do roku jsem k němu vstávala 1x za noc, od roku spí celou noc - nekamenovat, je to tak O.-)

atinkaa
23. říj 2014

Tak za nas od cca polroku spime krasne celu noc;)

olusenka
24. říj 2014

obě děti pár měsíců od narození, syn na 3měs. určitě, do půl roku mu to vydrželo, od roka pak opět, dcera dříve, na šestinedělí už spala celou noc.

elvira
24. říj 2014

Tak asi od dvou let...

kkouzlo
24. říj 2014

od roka 🙂 ale ted mu budou dva a vstáváme lehce po čtvrté, takže to za vyspání už zase nepovažuju :D

hedusska
24. říj 2014

myslim že pořádně se vyspiš až budou děti plnoleté a odstěhované..😀 do ty doby bude vždycky neco, kvuli čemu spat nebudeš...😉 neee...ale jinak by me taky zajimalo dy ta moje prdelka bude konečně spát celou noc..😀 už tomu tak bylo a zas není..:/

andy266
24. říj 2014

U nás je to nárazové, teď spal týden fatk krásně celou noc a jen co jsem se o tom včera bavila jsem to zařekla a dneska v noci teda nic moc 😉 Takže si myslím, že se to takhle nedá říct, každé dítě je jiné 😉 Ale nevadilo by mi kdyby spal celou noc už pořád 😀

luji
24. říj 2014

Od 6ti tydnu do 8 mesicu celou noc, pak zacaly zlobit zuby a budila se i 6x.Ted mame klidnejsi obdobi, budi se kolem pulnoci, pak kolem 5 a pred 7 vstavame....Je to hodne individualni 😉

buldrik
24. říj 2014

Krome prvnich par tydnu spi krasne celou noc. Do cca tri mesicu se nekdy jednou za noc budila na kojeni. Ted je ji 7 mes, spat ji davam mezi sedmou a osmou, spi do sesti nebo sedmi rano.

iluss
24. říj 2014

U dcerky od roka, u syna až od dvou let.

lenka5731
24. říj 2014

Obě děti poměrně brzy, asi po třech měsících, nevím úplně přesně. Základ podle mě je nechat dítě spát, nerušit ho svoji přítomnosti v jedné posteli a necpat mu pořád prsa do pusy.. 🙂

bonavoxa
24. říj 2014

Tak kolem roku a půl jsem si konečně celkově oddechla. Spí celou noc, někdy se jednou či dvakrát probudí, ale to už je luxus oproti těm nocím, kdy spala jen v jedoucím kočárku.

alkena
24. říj 2014

Dcera začala spávat celou noc kolem roka a třičtvrtě. Do té doby se střídala období, kdy se budila častěji a méně často. Ale popravdě jsem se kolikrát cítila ráno vyspanější a odpočatější, když jsem třeba dvakrát kojila, než když jsem pak prospala celou noc bez probuzení. Tělo funguje kolikrát dost "legračně".

mysonek
24. říj 2014

Malá spala celou noc od 3 měsíců do 6,5 měsíce, pak měla období kdy se budila, někdy i po 2 hodinách a od necelého roka už zase spí celou noc. Kojila jsem do 11 měsíců.

ludmilad
24. říj 2014

První spal celou noc po 2. roce, akorát, že jsem pak měla další mimino, a ten zatím taky celou noc nespí a jsou mu taky skoro 2 roky 😅

m_aja
24. říj 2014

U všech dětí to bylo u nás stejné - začaly spát celou noc, když jsem přestala kojit. U starší dcerky ve 2,5 letech, u dvojčat o kousek později. Byla období, kdy se holky budily 3x za noc, jindy nebyl problém i 10x. Ale později, asi tak v 1,5 roce se počet probuzení ustálil cca na 2 - 3.

evol06
24. říj 2014

Celou noc zacala spat po druhem roce.

jankadudova
24. říj 2014

Celou noc az po druhem a pultem roce a pak jsem otěhotněla.... 😀

oililygirl
24. říj 2014

Mame pres rok a vyhlidky na spanek celou noc v nedohlednu, takze tak.

blanka.k
24. říj 2014

Poprvé spal celou noc někdy v 19-20. měsících.... vydrželo to chvilku a pak se zas budil (+ jeho vstávání před 6:00). Pořádně spím až teď poslední týdny, to spává bez buzení cca 23:00-7:00 (6:30), jsou mu 4,5 😉

libara
24. říj 2014

U prvního po 2,5 letech, u druhého po roce a teď máme pětiměsíční mimi a vstávám co hodinu. HRŮZA!!!!!! Jsem zvědavá jak dlouho to vydržím a nezblázním se 😝 😀

luciebx
24. říj 2014

u nas malej spal celou noc nejak kolem roku a vydrzelo mu to do ted.. jsou mu 4... takze... od tehu kde krece do noh a podobne.. az do roka..

pejtho
24. říj 2014

Starší dceři jsou 3 roky - budí se stále tak 2x za noc, někdy stačí uchlácholit nebo napít, někdy si přijde do postele. O spaní celou noc nemůže být řeč.
A mladší 2 roky se budí třeba i 10x za noc a to je fakt děsný.
Tak si říkám, že třeba zlomových 5 let...?😀

terezas4
24. říj 2014

Starší dceři je 5 let a stále se v noci aspon jednou vzbudí, 18-ti měsíční se budí několikrát za noc, spí s námi tak to pro mně není nic co by se nedalo zvládnout.

andelka
24. říj 2014

Starší v 8m spal celou noc,a od 15m se budil, do 3let a někdy se budí i teď. Mladší spal občas celou noc po odstavení v 15měsících. Teď ve 2,5 se většinou 1 nebo 2x vzbudí. čurat, na pití nebo jen tak.
Ale celou noc nerušeně se vyspím většinou když spím úplně jinde než děti. 😅

kaijko
24. říj 2014

Od cca 3m mesicu mala spinka celou noc bez brobuzeni.. A ja s ni 😀