Averze, co s tím?

sedmikraska84
12. led 2017

Máme roční dceru a už je to vse jak na houpačce.Tehotenstvi úplne najednou paráda. Řekla bych že nás vztah se o dost zlepšil.A od porodu ještě chvilku Dobrý. A asi poslední pul rok jsme jak cizí. Ted byla chvilka zase fajn a uz že zkusíme druhé. Ale je to opravdu Vzdy jen chvilka dobry a pak jsme zase v sobe. .vvadi nám Kazda maličkost a me hlavně klasika ze jsem na vse furt sama.Nemam kdo by hlídal takže si ani nedáchnu. A už nevím ani co cítím.Mate to někdo také tak...jjak jste to resili? Jsem spíš smutna a unavena než nastvana. Děkuji za odpovědi

florenciak
13. led 2017

Já to mám stejný, mám ročního chlapečka, je hodně aktivní a jsme na vše sama a pohlídat ani na chvíli nemá kdo. Řešení jsme taky ještě nenašla...

pet359
13. led 2017

já jsem řešení našla, hledala jsem ho šest let....šla jsem pryč ☹ neber to jako radu....

chanellka
13. led 2017

Ja si myslim, ze to chce cas, prosla jsem si tim taky... syn byl od narozeni dost narocny, neustale v podstate plakal a moc nespal, ze bych si mohla odpocinout aspon chvilicku... neslo to... nasi daleko ja se stehovala za manzelem, kde jsem nikoho neznala, takze v podstate take porad sama... musim rictvze kdyz byli malemu dva roky, prosli jsme si s manzelem rocni krizi kdy to byl fakt mazec, ted bude za nedlouho malemu 5 cekame druhy a je to v pohode, syn uz je dost samostatny, vyhraje si sam a ja mam chvilku pro sebe, navic uz dobre chape co po nem chci a lepe si rozumime... myslim si ze to chce vydrzet az deticky trosku odrostou, od tech tri let musim rict ze uz to bylo celkem v pohode a pak se to jen zlepsovalo 👍

kohynka86
13. led 2017

Ja jsem s manzelem temer 8 let. Manzele pres 2 roky, mame 15ti mesicni holcicku. Pred mimi to bylo skvely. Chlap je uzasnej, i kdyz ma svoje mouchy (miluje svuj volnej cas, ale kdyz jsme byli bezdetny, nebyl problem). Tehotenstvi v pohode, u porodu byl naprosto uzasnej a ja se do nej znovu zamilovala. Ale pak to bylo tezky. Nevyspani, unava, vecne mu vse opakovat a jeste na jeho nalehani u toho byt mila, no to proste neslo. Hadky byly porad, ale jsme snad myslim oba stale zamilovani, nebo jak to rict, proste se mame radi a chceme resit vznikle situace. Takze po kazde hadce, sme vse resili, hledali kompromisy, omlouvali se vzajemne a... proste fungujeme. Uz to neni proste jen o vas dvou, uz je tam nekdo dalsi, koho milujete a tak je to vzdy narocne. Na vztahu se proste musi pracovat a kdyz je dite, plati to dvojnasob. Ja radim vydrzet, vidim to i vsude v okoli u kamaradek. Proste ver, ze bude lip a zacnete si to vse uzivat. Chce to se respektovat, komunikovat!!! a i kdyz jste uz tri, musite se mit radi i jen vy dva. Je to clovek, se kterym jste chteli a splodili novy zivot, tak rozhodne, pokud to neni vylozene hodne spatne, to chce bojovat... ja manzela miluju, miluju ho mozna jeste vic nez driv, protoze je tak uzasny tata. A i kdyz me ted rozhodne stve vic nez driv, obcas je dost nevdecny a sebestredny, porad je to muz, ktereho jsem si vybrala pro zivot a i kdyz to ted neni porad ruzovy, dokud se milujem, podporujem a dokazeme spolu resit problemy, jsem stastna a verim, ze bude lip... nikdo prece nemuze rict, ze ma vztah porad uzasnej a bez mracku 😉

sedmikraska84
autor
17. led 2017

@kohynka86 jj máte pravdu.Tak my se Vzdy hodně milovali a jsme i velcí kamarádi. Rozumíme si. Jen je to ted těžší. Ale to má asi každý. Kazda máma se citi jinak a ten Můj chlap byl zvykli ze me mel pro sebe a trochu žárlí. Hodně ted mluvíme a určíte to půjde. Chceme a to je důležitější.A Máme dítě takže to je i ten motor.Moc Děkuji za příspěvek.

kika_21
17. led 2017

@sedmikraska84 Asi jsem si řekla, že se starám v této fázi života o děti. Protože máme velkou rodinu, muž hodně pracuje. A beru to tak. V podstatě mi nic nechybí, koníčky dělám s dětmi-menšími. Větší už mají své zájmy.To období je krátké-bohužel rychle uteče.☹Protože nejsem moc společenská, nechybí mi zábava mimo domov. Trochu mi chybí ticho a čtení, ale večer je času dost.

anelamates
20. led 2017

To je naprosto normální stav. přišla odpovědnost za dalšího člena rodiny, už nejste jenom vy dva. A že jsi sama, to tak je. manžel v práci a ty doma, s tím nenaděláš celkem nic. Ale pokud jinak máte klidný vztah, snažte se užít si toho života ve dvou alespon večer, když prcek usne. Ono se to zase časem srovná, až už dítě nebude tolik potřebovat vaši péči a pozornost. Je to prostě přechodné období, které je zátěžové. Víc se hádáte, protože jste víc ve stresu. Snaž se spíš odhalit důvody těch hádek a pokud jsou to nějaké malichernosti, vyhýbej se jim. Nemá cenu si nechat manželství zničit.