Pro všechny mámy, které vědí, že své děti sice milují, ale občas (a klidně několikrát za den) by je s chutí vystřelily na Mars....
Zuzi paráda, nejsem sama 🙂
Chápu,rozumím! 😀 😀
já chci taky do party 🙂
Tak zrovna dnes mám tento pocit. Obě děti rýmu a protivný, nechcou spát, já tu vařím a lítám a peru a nevím co ještě. Dneska bych to viděla klidně i na Pluto, to je nejdál 😀
@pepibubu Mám tři holky a nebývá to lepší!!! 😉 Nejstarší tu prostřední pořád pošťuchuje,opravuje,usměrňuje(slečna důležitá) 😀 a druhá vříská,ječí,brečí a žaluje! 😀 😀
Takže si někdy...no dost často připadám jako v úle! 😀 Dotoho běží televize,počítač a v horším případě je ještě v pokojíčku puštěné rádio! 😀 😀
A já samotářka mám v tomto žít?! 😀 😀
Ba ne jsem šťastná,že ty moje potvůrky mám a s nikým bych neměnila!!! 😉 😉
jako story je indulona pecka, ale zažít to tak mě asi vezou....
Já si jednou koupila tělové mléko, mango (od garniera,) to velký balení. Měla jsem ho v koupelně, šla jsem na velkou a najednou slyším takový ten srkavý zvuk, jako když něco dochází... Ono docházelo... právě tohle mlíko. Ty hovada mrňavý 😀 nenapadlo nic lepšího, než to komplet vyšprkat na lino... No 14 dní se ta podlaha leskla jak psí kulky, vonělo to po mangu a klouzalo se to..... Zařvala jsem na ně tak, až mi hlas přeskočil..... A oni si v tom ještě "malovali" rukama, no prostě šílenost.... 😀
Koukám, že nás je jako malých psů🙂
Tak mě se naštěstí nestalo zatím nic horšího než to, že se popatlal Adam na obličeji a rukách. Zatím jsem to stihla včas, než se stalo něco horšího. Ale teď začal lézt i mladší, takže už podnikají různé výpravy po bytě spolu a mám pocit, že nebude dlouho trvat, než vymyslí opravdu nějakou hodně velkou koninu
Malé bude rok a co ta dokáže udělat za brajgl! 😉 Co může vytahá,vylije....někdy je tak rychlá,že stačím jen na prázdno otevřít pusu! 😀
a ještě hezká historka mojí kamarádky. Posadila synka na nočník a šla si taky odskočit. A že to byl chlapec šikovná, tak se hezky vykakal a vyčůral, pak se začal trošku nudit, tak do toho namočil tepláky a poumýval tím sebe, pak začal leštit nábytek v obýváku... prý by ho zliskala, kdyby bylo kam ho plácnout 😀 😀 😀
Jééé, to je super téma, já se taky hlásím, dva kluci 2 a 1 rok...maso 😀
Včerejší ráno, vzbudím se 8.05..hmmm, zvláštní, že kluci ještě spí...hmmm, zvláštní, že mám do ložnice zavřené dveře...chvilku ležím a najednou slyším jako by plesknutí vylité vody a šílený smích malého a zase a zase...vstávám a otvírám dveře od ložnice a najednou stojím ve vodě....voda, tak min. 3 cenťáky, všude, po celé chodbě...otevřu dveře do koupelny, asi 5 cenťáků vody, u umyvadla stojí starší s hrnečkem, který intenzivně napouští a lije to na malého, který sedí dokonale mokrý na zemi a smíchy se úplně zalyká...věřte mi nebo ne, ani jsem nekřičela, ani je nezabila, jen jsem se tupě otočila a šla si udělat kafe 😉
Ale jinak jsou zlatí, hlavně když jsou u babičky 😉
také se hlásím do party 🙂
Včera slyším z patra (malá tam má pokojíček) dutou ránu a pak hned řev. Letím nahoru, malá uřvaná, na 4 místech krvavej jazyk od zubů. Po 10 min, když už se uklidnila, tak jsem z ní vypáčila, že dělala kotrmelec na posteli - bohužel přes krátkou stranu ☹ Rozplácla se jak široká, tak dlouhá a mě málem omývali, protože už jsem jí viděla se zlomeným vazem.
Dnes v noci jsem měla chuť vystřelit toho mladšího, usnul až ve 23h a v 00.25 už byl vzhůru a průběžně řval, brblal a zase řval až do 3.40, no a v 6.45 mi zvonil budík, abych vypravila staršího do školky 😖 Takže jsem se dneska zase báječně vyspala 😀
No to já bych v životě neudělala, vystřelit děti na Mars...! Já bych tam klidně vystřelila sebe, na pár hodiny denně 😉 😀
@ivaanka Ano, ne jednou mě probudilo podezřelé ticho, jenž nikdy nevěstí nic dobrého, no a když k tomu tichu je i venku sníh, zima a to i v kuchyni... Mledej mi v šest hodin ráno odemkl dveře a utekl na zahradu v pyžamu a volal na sousedy (bez bačkorek, jak jináč) 😅 Teď mě pravidelně oba budí v rozmezí od půl páté do šesté, občas si říkám že bych dala duši za to kdyby se šli ven projít 😀 😀
@mataharyy Ano, podezřelé ticho, to je přesně ono 😀 Po podezřelém tichu totiž následuje z 99% řev a trhání vlasů, samozřejmě obojí moje 😀
Tak akce se zahradou už máme za sebou, dvakrát jsem je ráno našla pyžamkách na zahradě, samozřejmě bez botů a to mladší zatím leze po čtyřech, mokří, zmrzlí, divím se, že to vůbec přežili 🙂 Od té doby zamykáme a klíče schováváme 🙂
@vladla jo, ta já to mám za sebou jednou, teď jsme v tom podruhé a za pár měsíců, až porodím a dítě začne být akční, dám si to do třetice... Kdepak, opakování je matka moudrosti 😀 Nejhorší je, jak jsou ty děti pak organizované, když jedno něco nezvládá (co se záškodnických prací týká) druhé mu přeochotně pomůže 😀 😀
krásný téma🙂
a jo podezřeklé ticho je vždy podezřelé🙂
k těm krémům... děti na sebe vypatlali celej velkej sudocrem.... myslela jsme že to z nich nedostanu😀 a jinak si zamlouvám taky dovolenou na marsu, ale tu zonu pro rodiče😀
Díky za téma. Ze zvědavosti jsem nakoukla a hned je mi líp.
Mám doma zatím jen jednoho raubíře, ale někdy je to fakt na jeho vystřelení na Mars.
Bylo by mi brzo smutno. 😀
Tak já se hlásím do party 🙂