16ti měsíční dcera nám ničí intimní život

sylva11
3. únor 2015

Ahoj. Naše milovaná dcera si zřejmě usmyslela, že nedopustí, aby někdo obsadil její výsadní postavení vladařky (v podobě nově narozeného "vetřelce") a prooto se zřejmě rozhodla překazit veškeré naše "pokusy" o uspokojení našich sexuáních potřeb. 😖 . Připadá mi, že má snad nějaký radar či co. Stačí , když vydám ale opravdu tichý vzdech a z ložnice se ozve pláč 😀 . A to máme jako kulisu puštěnou televizi. Nechápu prostě. 😕 Zajímalo by mě, jestli tady má někdo podobnou zkušenost a jak jste to řešili. Ještě bych měla podotknout, že to dceřino buzení začalo až ted poslední dobou a také jsem si všimla, že nemá ráda, když se mě partner jen dotkne(příjde a dá mu jeho ruku pryč). 😠 . Taky jsem uvažovala, jestli jí nepřipadá, že mi partner ubližuje 😨

polaks
3. únor 2015

@sylva11 Toto ale robili aj naše deti,všetky tri keĎ boli také malé,manžel sa ma nemohol ani dotknúť pred nimi,ale potom to prešlo,okolo druhého roku.Bolo to myslím len so žiarlivosti,a hneď ako pochopili,že im stále patrím,tak to už robiť prestali.
A náš najmladší je tiež taký kazič vášne..Vždy sa zobudí,keď sme v najlepšom...ale občas sa nám zadarí 😉 ALe už je to tiež lepšie,predtým sa budil každú noc...

gabi_k
3. únor 2015

Doporucujem Previtem snadno a rychle 🙂 Urcite vas to minimalne pobavi ;)
http://ulozto.cz/xcdcEdJ/1-previtem-snadno-a-ry...

filipatereza
3. únor 2015

To tak prostě je...🙂 Zažil to skoro každý...🙂 nebojte, bude líp... 🙂

lrg
3. únor 2015

A co se zavřít do koupelny, nebo nějaké nejvzdálenější místnosti? 😀 Jinak dcera tátu miluje, ale taky jí vadí, když na mne sahá, nebo mě obejme. Nebojí se, že mi ubližuje, ale chce mě prostě mít jen pro sebe 🙂

sylva11
autor
3. únor 2015

Moc díky za odpovědi, jsem ráda, že je to normální a že se to spraví. Musím říct, že syn (dnes deset) tohle nedělal, proto mě to trošku vykolejilo :D. Jináč koupelnu používáme, ale jen nouzově,Tam se člověk sotva otočí, natož aby tam skotačil 😀 .( vzálenější místnost je už pak jen chodba v baráku- tam by to zřejmě neprošlo). Prevít stáhnutej- přečtu, až broučínce smyju ten modrý fix s pusy, se kterým se stačila krásně během tří vteřin zmalovat 😀 .

tifanyt
3. únor 2015

Nás děti přepadají v ložnici...s manželem skotačíme a najednou cvaknou dveře, ozve se capkání nožiček...a je vymalováno.
Takže čapnu, odvedu do pokojíčku, znovu uspím...a je po vášni...
Naštěstí se to neděje pravidelně, takže máme s manželem i nerušené chvilky.

Jinak jsme si vyzkoušeli i situace, při kterých jsem si připadala jako hrozná matka-a to takové, že jsem děti po obědě posadila k televizi a s manželem jsme si zalezli do postele 🙂 Byla jsem pořád ve střehu, ale účel to splnilo 🙂

bjoucik.15
3. únor 2015

@sylva11 máme to samé... dcerka 2r 🙂 jak kdyby přesně věděla,kdy přijít 🙂 vždy "v tom nejlepším" a ještě se nacpe mezi nás doprostřed,takže k sobě ani nemůžeme 🙂 Otěhotněla jsem podruhé při fakt rychlovce,kdy za 5 min dorazila opět k nám 😀 Sice to nedopadlo nakonec musím na revizi,ale to je jiný příběh... jsem zvědavá, jak nás nechá teď 🙂

sunnurse
4. únor 2015

My jsme vždycky stáli za dveřma do ložnice a křičeli na tatínka, ať nebije maminku 😀

rao
8. bře 2015

Nemá pocit ublížení...ale že muž vás jí krade. Že bude víc on než doposud byla ona. Prostě s vámi manipuluje.

ronyx
8. bře 2015

Ahoj buď naprosto klidná,je to normální 😀 Mému synovi jsou 3 a do teď se žárlivosti neodnaučil.Tátu zbožňuje,ale chraň ruka páně když si vedle mě třeba jen sedne a obejme mě,v tu ráno se mezi nás cpe a sundává mu ruce ze mě 😀 Až se smějeme,že je skoro zázrak,že se nám povedlo zadělat na sourozenečka 😀