Ztráta miminka - prosím o pomoc

vienetta
30. led 2021

Krásný den milé ženy,

brzy to budou čtyři roky, kdy jsem ve 40tt přišla o miminko. Vlastně jsme jeli do porodnice s rozběhlým porodem a až tam zjistili, že náš chlapeček již nežije. Vím, že je nás tu s podobným příběhem víc, tak si vás dovolím oslovit.

Pro svůj vznikající podpůrný projekt hledám ženy, které přišly o své miminko během těhotenství, při porodu nebo krátce po něm.

Chtěla bych vytvořit bezpečný prostor pro sdílení našich bolestných zkušeností, prostor, kde se každá z nás bude cítit přijatá a pochopená.

Vaše odpovědi mi pomohou lépe pochopit, co vás nejvíce trápí a co by vás nejlépe podpořilo.

Vážím si vašeho času i důvěry, a proto tři z vás za vyplnění otázek odměním 30 minutovým online setkáním. Pokud své odpovědi odešlete do nedělní půlnoci (31. 1. 2021), získáte možnost vyzkoušet si se mnou rituál sdílení.

Jsem z Prahy 20, z Horních Počernic, tak můžu nabídnout i osobní setkání (pokud to Covid dovolí).

A budu moc ráda i za sdílení, pokud někoho s podobným osudem znáte.

https://forms.gle/cJn9L1aw5tm7HDkcA
Děkuji, Kamila

klokanka31
30. led 2021

@vienetta Ráda bych vyplnila dotazník, ale proč je povinná emailová adresa a jméno s příjmením?

keksik002
30. led 2021

Bylo by fajn mít možnost odpovídat anonymně..

vendes
30. led 2021

Myslím, že s povinným jménem a příjmením vám to moc lidí nevyplní. Zvlášť takto citlivou věc budou radši sdílet anonymně, pokud vůbec.

vienetta
autor
31. led 2021

@klokanka31 @keksik002 @vendes údaje jsou povinné kvůli odměně za vyplnění, pokud chcete vyplnit anonymně budu moc ráda, stačí do políček napsat např. xyz místo jména

galatea_a
31. led 2021

Podívej, na mě celá ta akce s "odměnou" a tak působí nedůvěryhodně. Upřímně řečeno, právě to mě odradilo od toho, abych vůbec něco vyplňovala. Možná máš ty nejlepší úmysly, možná to opravdu myslíš dobře, ale tohle vypadá jak nějaký marketingový tah, který cílí na to nejcitlivější, ztrátu dítěte. Nic ve zlým, ber to jako můj názor, ostatní holky jsou s tím třeba v pohodě ;)

vendes
31. led 2021

@vienetta Promiňte, ale nějak nepobírám, kdo by za to chtěl odměnu. Jsem rodič po ztrátě a na mě to celé nepůsobí úplně důvěryhodně. Snad je záměr dobrý, ale bála bych se, jak bude s mými údaji naloženo. Nechci se projektu dotknout, jen říkám, jak to vidím.
Jinak bezpečné místo ke sdílení zkušeností existuje pod záštitou perinatálního hospice Dítě v srdci.

vienetta
autor
1. únor 2021

@galatea_a @vendes Děkuji za vaší zprávu a je mi líto vaší ztráty. Ráda odpovím na vaše komentáře. S osobními údaji bude naloženo dle GDPR, které jsou v dotazníku k nahlédnutí. Dotazník vyplnilo kolem 70 žen a je v pořádku, že na to máte vlastní názor. Nabízím sdílecí setkání pro ty, které mají pocit, že by jim to pomohlo. Kdo nechce, může dotazník vyplnit buď anonymně, nebo prostě zaškrtne, že nechce být kontaktován. A nebo ho nevyplní vůbec, to je taky v pořádku. Hezký den a přeju, ať se vám na vaší cestě daří a najdete takovou pomoc, která vám bude vyhovovat. Kamila