Zkoušení po porodu mrtvého miminka. Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět?

3. lis 2024

Ahoj holky chci se zeptat za jak
Dlouho se vám podařilo otěhotnět ?
Po porodu mrtvého miminka?

lencaa11
3. lis 2024

To je asi hodně individuální nelze tak to říct hodně záleží i na tom jak je žena připravena na další miminko ..někdo po 6 neděli ,někdo po pár měsících a jiná po roce taky záleží kdy se vrátí cyklus atd...

martulka88
3. lis 2024

Souhlasím s @lencaa11 . Je tam mnoio faktorů.
Můj případ je takový, že jsem porodila syna v 38tt vyvolávaně s tím, že už je mrtvý. 4 týdny od porodu, takže ještě v šestinedělí, přišla první MS - potvrzeno gynekologií. Po šestinedělí jsme se začali pokoušet a otěhotněla jsem přesně 4 měsíce od porodu na den.
Ale jsou ženy, co jim to nejde klidně rok, ikdyž poprvé to vyšlo hned. Určitě vyčkat po šestinedělí a pak taky záleží i na MS a kdy přijde ovulace.

andelka
3. lis 2024

Asi záleží v kolikátém TT to bylo. Já byla v 19 TT, počkali jsme tři ms,abych věděla,že cyklus je v pořádku a já taky a další už nepřišla.

astracreek
3. lis 2024

Rodila jsem mrtvé miminko dvakrát. Po prvním porodu (císařem) jsem otěhotněla půl roku po císaři, hned na první pokus, když nám dali zelenou. Pak jsme se pokoušeli docela dlouho, další těhotenství skončilo potratem dvojčat v 11.tt. Další těhotenství jsme chvilku odkládali a já otěhotněla, když bylo synovi 4,5 roku. Další porod mrtvého miminka den před synovými 5. narozeninami. Je to rok na zatím jsme to nezkoušeli a nevím, zda vůbec budeme.
Je to hodně individuální. U nás byl problém, že jsem všechny 3 porody měla císařem, tam je ta čekací doba prostě delší. A samozřejmě i psychika udělá hodně...

autor
3. lis 2024

@astracreek jak je možné že tolik pokusů a vše dopadlo špatně 🥹

autor
3. lis 2024

@andelka to ný bylo krásný a vše v pořádku ?

astracreek
3. lis 2024

Všechno rozhodně ne, z toho všeho špatného mám úžasného syna.

andelka
3. lis 2024

Jj , ukázkové těhotenství i porod. Ale bála jsem se až do konce. Těšila se opatrně. Malý se narodil skoro přesně do roka.

autor
3. lis 2024

@andelka no toto se také bojím že jestli to přijde budu mit strašný strach

autor
3. lis 2024

@astracreek tak to jsem moc ráda! Ja myslela ze vůbec to je dobře ! ❤️ ja uz jednoho mam doufam ze se dočkáme druhého ❤️

lennus
3. lis 2024

Doporučuji si to téma zpracovat a nepřekrývat jedno dítě druhým. Nám umřel syn po narození ve 23.t. Byla to sekce, takže taky rozdíl, kdy se snažit. Stalo se to v listopadu, na jaře řekl gynekolog, že se můžem snažit, já se ještě necítila, vrhli jsme se na to až v létě po lázních a dopadlo to na první dobrou.
Opatruj se

autor
4. lis 2024

@lennus ja jsem na to ale připravena klidně hned. Miminko jsem si přála celých 6 let a nemela sem k tomu partnera který by chtěl taky a kdyz uz jsem našla někoho kdo by chtěl dopadlo to takhle.