Ahoj holky, tak v 8 tt opet zamkle tehu. Dokonce dva vacky jsem mela ale nic z toho. Prsa natekla a boli. Testy tehu pozitivni vsechny priznaky mam ale uvnitr mne nic neroste. Takze dr. Dala kapky mam uzivat 3x20 kapek a pockame zda to samo odejde jinak revize. Uz nejak neverim ze se mi podari donosit prcka. Jsem z toho zoufala. Mate nekdo zkusenost s tema kapkama na vycisteni? Funguji? Vyhnu se revizi?
@martiniquest dekuju. Je to bolave. Ja uz mam hlavne psychnu hodne unavenou. Loni jsem byla na revizi a prave jsem sice byla vycistena ale necitila jsem se vubec dobre. A s tema kapakama mas zkusenost?
@kazrei Ne, ja žádné kapky ani nic podobného nemela
@kazrei kapky neznam,ale já jsem měla potratove tabletky Mispregnol místo revize -ZT v 8tt(odpovídající 6tt).
@vavrovamichaela no ja jsem 6 den s kapkami a zatim se nic nedeje
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Revizi se vyhnes, kdyz budes chtít. Nikdo te do ni tlacit nemuze. Proste cekej. Muze trvat i nekolik tydnu, nez dojde k potratu. Jedine, co je treba hlidat, tak teplota a pripadne krece bricha - pokud by nastalo jedno nebo druhe, pak je to znamka zanetu a revize je nutna. Držím pesti. Sama jsem zazila samovolny potrat. Cekala jsem na nej jen tyden a musim rict, ze ani trochu nelituji.