Zamlklé těhotenství - vyvolání krvácení. Co ještě pomohlo a za jak dlouho přišlo?

10. bře 2021

Jsem/nebo spíš byla jsem v 10. týdnu a dnes se na kontrole zjistilo zamlklé těhotenství. Uprosila jsem doktorku aby mi dala čas a já nemusela na revizi, už jsem jeden potrat v 10. týdnu prodělala a zvládla jsem to přirozeně odžít doma. Ráda bych to tak i v tomto případě.
Horká vana, víno, svařák... co dál?
Komu to ke krvácení pomohlo a za jak dlouho to přišlo?

rnika
10. bře 2021

U dvou SP. to přišlo samo... ani nevím jak. U třetího bohužel nepomohlo nic a nakonec jsem na tu revizi musela.Držím palec ať se to rozjede, když už se to stalo...

autor
10. bře 2021

@rnika Díky, doufám že to tělo vyřeší za mě. Do nemocnice se mi nechce, z víc důvodů - kvůli psychice, koviti a následnému dávání se dohromady. Chci věřit, že aspoň v tomhle budu mít štěstí 😢

rnika
10. bře 2021

Rozumím, já to nesla psych. hrozně blbě, vůbec jsem na ten zákrok nechtěla... ( byla jsem teď v Září). Takhle zpětně to nevidím tak hrozně, bylo to s nástupem ráno na lačno a pak mě 4 hodiny po zákroku pouštěli domů. Takže opravdu žádná hrůza, ale také mi bylo po té psych. stránce lépe, když to proběhlo doma.

autor
10. bře 2021

@rnika kde jsi na zakroku byla? Melnik? Nebo Praha?

rnika
10. bře 2021

Mělník

rnika
10. bře 2021

Ale domluvila jsem se s nimi dopředu, abych nemusela nastupovat tu noc předem, kvůli lačnění... Že to doma od půlnoci to dodržím, pak mě vzali ráno na kontrolu jestli je to opravdu nutné, už jsem měla celkem bolesti, ale nechtělo nic odejít... no a po ultrazvuku říkali, ž to vypadá, že to opravdu hodně drží a bude to chtít zákrok.

janikas85
10. bře 2021

Zkus si uvařit čaj ze šalvěje

inkheart
10. bře 2021

já na zákrok šla, protože jsem nevěděla, že je jiná možnost, ale později jsem se dozvěděla, že pomáhá Kinley tonic, mega dávky vitaminu C (cca 5000 mg denně), červené víno, vana nebo třeba i petrželová nať. Tak něco z toho zkus, za pokus nic nedáš. Držím palce ať to příště vyjde.

cambra
10. bře 2021

Jsem právě v dost podobne pozici, původně doktor tvrdil, že mi přijde v podstatě MS, do pátku jsem měla utrogestan, teď nic a čekám, zatím si dávám jen horkou vanu. Ale očividně to nestačí. Tak tu aspoň nacerpam informace co a jak dál, co zkusit..... Držím palce...

hejluc
10. bře 2021

Měla jsem ZT v 8 tt a doktor doporučil revizi. S tím, že v tomto stadiu už to nemusí probíhat hladce. Rozběhlo se mi to den před nástupem do nemocnice a stejně jsem tam skončila, málem jsem vykrvácela
Takže za mě, zkoušej klidně babské rady, ale raději bez alkoholu, kdyby byl nutný zákrok lékaře.
Přeju hodně sil, ať jsi brzy v pořádku.

andycr
10. bře 2021

Byla jsem 10+6 a na kontrole už nebilo srdíčko, byl pátek a já nebyla na lačno, takže zákrok naplánován na pondělí, to jsem byla 11+2. Podle doktora už je to po 10 tt velké a doporučil revizi kvůli vyššímu týdnů těhotenství.
Šla jsem ráno do nemocnice a ve 14 hod byla doma s manželem a synem. Vše se zahojilo dobře, menstruace 2 dny po šestinedělí.
Nejdřív jsem měla naplánovanou jednu noc v nemocnici a to bych nedala, nakonec jsem změnila nemocnici a bylo to nejlepší rozhodnutí. Zkus některou z banských rad, ale zas bych to nepřeháněla.

magnolie11
8. únor 2023

Ahoj holky, Otvírám znovu diskuzi. V pondělí mi doktor sdělil ZT. Brala jsem utrogeston, tak nevím, zda to není tím. Četla jsem co je vše potřeba udělat včetně orgasmu a břišních tancích. Nechci jít na kytetraz, tak budu zkoušet tu vanu a víno ale bojím se aby se mi tam neudělalo špatně. Jsem doma sama. Partner musel odjet. Máme tu někoho nyní s podobným problémem?

faithless
9. črc 2024

Dobry den,
Hodne jsem cerpala z techto stranek, abych si pomohla. Treba nekdo bude mit stejny prubeh.
Je mi 36 let v dubnu jsem prodelala biochemické tehotenstvi, ktere jsem oplakala , nicmene v dalsim cyklu jsem hned otehotnela, tentokrat dle ultrazvuku bylo vse v poradku. Vcera jsem sla na dalsi kontrolu a bohuzel verdikt znel, ze se embryo prestalo vyvijet.ZT. Zadna srdecni aktivita a velky zl.vacek 8tt. Okamzite jsem byla poslana do nemocnice s zadankou na potrat pilulkou. Nemam to jako vy 3 davky po dnech ci hodinach.Dostala jsem najednou 3 tabletky pod jazyk.(misoprostol) Do 3 h se melo rozjet krvaceni. Zaclo jen lehke spineni za dalsi 2h uz krvaceni se srazeninama, ale po dalsich 2 ci 3 hodinacj uz nic , jen slabsi spineni. Volala jsem do nemocnice zda je to ok a nemam prijit.Pry az za 3 tydny (2dny predcodletem na dovolenou).Nechci byt paranoidni a neustale tam volat , ale neprijde mi to ok. Stresuju se , zda se to tedy rozjede nebo ne. Zda je kazde telo jine nebo je to jednoznacne spatne.Za podobne zkusenosti a rady budu rada .Dekuji