Ahoj holky mám několik otázek ted letim v nemocnici a vyvolávají porod naše maličké bohužel zemřelo:( chtěla bych vědět co mě ceka až odejdu z nemocnice hrozně se bojím že budu muset hned za týden do práce nezvládla bych to🥺😭😭jsem na tom psychicky úplně šíleně je možné aby mě gyndar nechal doma alespoň to 6nedeli?
@agony28 Mas narok na normalni dodrzeni sestinedeli, uz jen kvuli telu, ktere se bude davat do kupy (krvaceni, zavinovani delohy). Ja prisla o mimco v 17.tt a i kdyz jsem za normalnich okolnosti workoholik, byla jsem za tech 6 tydnu doma vdecna, uz jen kvuli tomu, aby se srovnala hlava. Tvuj gynekolog te bez potizi necha minimalne tech 6 tydnu (me nabizel i vic, kdybych se jeste necitila). Hodne sil at vse rychle preboli a brzy se zadari 🍀
@agony28 Ten strach uz v nas bude. Ja o miminko prisla na konci brezna, ted jsem cerstve znovu tehotna a ten strach je sileny. Predtim jsem mela nekolik spontannich potratu do 9.tt a pak toto (u me ted v breznu nebylo zamlkle tehu, ale ukonceni kvuli Downovu syndromu) . Porad se pozoruju a v podstate spis cekam, ze to “zas blbe dopadne”... je to na palici. Ale cloveku nezbyva, nez aspon trochu se od toho odprostit a proste verit...
@agony28 Určitě tě nechá doma. A strach že se to bude opakovat určitě má každá která přijde o mimi. Já přišla o mimi při mimoděložním, a pak při samovolném potratu. Do třetice to vyšlo a mám holčičku, ale do dalšího se už pouštět nebudu (právě kvůli strachu, přijít o další by mě asi už zabilo). Hlavně neztrácet hlavu, bude zas líp a určitě to příště dopadne dobře.
@agony28 taky jsem to tak měla, zamlklé těhotenství, vyvolávaný porod. Byla jsem v 19 tt, mimco velikostně 15/16 tt. Doktor mě nechal doma celé šestinedělí. Byla jsem ráda. Měla jsem fyzicky náročnou práci,na směny. Po 3 měsících po porodu jsem otěhotněla znovu,na první pokus,všechno úplně v pořádku, malý má už 18 měsíců.
Nejhorší byly první týdny. Pak už se to lepšilo. Drž se.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To je mi moc lito 🥺 urcite te necha sest nedel doma a urcite i dyl kdyz bude treba. Hodne sil! 🍀❤️