Zamlklé těhotenství ve 14.tt a vyvolávaný porod. Nechá mě pak gyndař doma to šestinedělí?

agony28
1. črc 2020

Ahoj holky mám několik otázek ted letim v nemocnici a vyvolávají porod naše maličké bohužel zemřelo:( chtěla bych vědět co mě ceka až odejdu z nemocnice hrozně se bojím že budu muset hned za týden do práce nezvládla bych to🥺😭😭jsem na tom psychicky úplně šíleně je možné aby mě gyndar nechal doma alespoň to 6nedeli?

cysticka
1. črc 2020

To je mi moc lito 🥺 urcite te necha sest nedel doma a urcite i dyl kdyz bude treba. Hodne sil! 🍀❤️

anis87
1. črc 2020

@agony28 Mas narok na normalni dodrzeni sestinedeli, uz jen kvuli telu, ktere se bude davat do kupy (krvaceni, zavinovani delohy). Ja prisla o mimco v 17.tt a i kdyz jsem za normalnich okolnosti workoholik, byla jsem za tech 6 tydnu doma vdecna, uz jen kvuli tomu, aby se srovnala hlava. Tvuj gynekolog te bez potizi necha minimalne tech 6 tydnu (me nabizel i vic, kdybych se jeste necitila). Hodne sil at vse rychle preboli a brzy se zadari 🍀

agony28
autor
1. črc 2020

@anis87 já se moc bojím že se to bude opakovat

anis87
1. črc 2020

@agony28 Ten strach uz v nas bude. Ja o miminko prisla na konci brezna, ted jsem cerstve znovu tehotna a ten strach je sileny. Predtim jsem mela nekolik spontannich potratu do 9.tt a pak toto (u me ted v breznu nebylo zamlkle tehu, ale ukonceni kvuli Downovu syndromu) . Porad se pozoruju a v podstate spis cekam, ze to “zas blbe dopadne”... je to na palici. Ale cloveku nezbyva, nez aspon trochu se od toho odprostit a proste verit...

legelata
1. črc 2020

@agony28 Moc me to mrzi :( Bohuzel tedy mne delali revizi ve 13 tt a hned ten den jsem sla domu a dalsi den do prace. Leda se dohodnout nejak na gynde, mohli by ti napsat neschopenku. Drz se.

setba
1. črc 2020

@anis87 neke, ses znovu těhotná? Moc gratuluji přeji ať je vše ok!

anis87
1. črc 2020

@setba Diky moc 😉 Ale vis jak, na radost je jeste dost casu, uz jsem s tim radovanim se po tom vsem opatrna

klokanka31
1. črc 2020

@agony28 Určitě tě nechá doma. A strach že se to bude opakovat určitě má každá která přijde o mimi. Já přišla o mimi při mimoděložním, a pak při samovolném potratu. Do třetice to vyšlo a mám holčičku, ale do dalšího se už pouštět nebudu (právě kvůli strachu, přijít o další by mě asi už zabilo). Hlavně neztrácet hlavu, bude zas líp a určitě to příště dopadne dobře.

agony28
autor
1. črc 2020

@legelata já.mam ale za sebou porod

legelata
Autor odpověď smazal
Zobraz
legelata
Autor odpověď smazal
Zobraz
legelata
1. črc 2020

@agony28 Já to měla jako samovolný potrat, tak to je asi něco jiného.

agony28
autor
1. črc 2020

@legelata mě dávali tablety na vyvolání a po porodu na vyčištění

andelka
21. črc 2020

@agony28 taky jsem to tak měla, zamlklé těhotenství, vyvolávaný porod. Byla jsem v 19 tt, mimco velikostně 15/16 tt. Doktor mě nechal doma celé šestinedělí. Byla jsem ráda. Měla jsem fyzicky náročnou práci,na směny. Po 3 měsících po porodu jsem otěhotněla znovu,na první pokus,všechno úplně v pořádku, malý má už 18 měsíců.
Nejhorší byly první týdny. Pak už se to lepšilo. Drž se.

agony28
autor
4. srp 2020

@andelka ahoj promin čtu až ted práve probíhá první porevizní ms takze jupi jupi 🙂 je to dobre znamení

andelka
5. srp 2020

@agony28 to je dobrá zpráva 🙂