Ahoj holčičky,
V 9tt mi bylo bohužel zjištěno zamlklé těhotenství, následovala revize, ale bohužel v děloze stále něco zůstalo buďto část plodu nebo sražená krev o velikosti 18mm, píchli mi injekci oxytocinu jestli to neodejde samo, s tím že pokud ne, čeká mě další revize, bohužel nic se nedělo, ale jiná paní doktorka v nemocnici se rozhodla tomu dát ještě šanci, aby to odešlo, do další revize, už se mi opravdu nechtělo, dala mi dva prášky Cytotecu na vyvolání stahů dělohy a Novalgin na povolení, aby to mohĺo lépe odejít, mám zahnutou dělohu, takze o to to jde ještě hůře, celý den po lécích jsem měla velké bolesti do břicha, přicházeli jak kontrakce, ale bohužel nic se nedělo, až po odeznění, v noci jsem začala mírně krvacet šly ze mě i kusy sliznice (omlouvám se za nechutnosti), ale bohužel jen málo pak zase přes den nic a teď zase trochu k večeru, ale jde to opravdu velmi pomalu a málo toho, prosím o radu mohu to něčím podpořit? Začala jsem pít čaj z malinovníku, ale jsem bezradná na další revizi už opravdu nechci prosím o jakoukoliv radu co by mohlo pomoci.
Předem moc děkuji za odpovědi.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anetaa99 ahoj, můžu se zeptat jak to nakonec dopadlo? Řeším něco podobného. Děkuju