Máte někdo zkušenost, že je špatně vidět ultrazvuk? Napopáté se doktorovi podařilo obraz najít, mám fotku, srdíčko tlouklo (byl to asi 6 týden). Dnes jsem tam zase byla na UZ a zase nikdo nic neviděl. Mám ještě přijít v pátek a pak už jdu hned na sál. Je mi přes 40 let, děti ještě nemám a jsem nešťastná. Co když žije a já ho v pátek zabiju jen proto, že je třeba na blbém místě někde ve stínu nebo mají nekvalitní přístroj.
Máte zkušenost někdo s ultrazvukem, který špatně ukazuje?
A v kolikátém bys měla být teď týdnu? Taky bych s revizí nespěchala, když už bylo embryo na svém místě a nehrozí mimoděložní těhotenství.
Děkuji vám za podporu. Objednala jsem se ještě k Apolináři na konzultaci, než tam půjdu v pátek. Doktor říkal, že je lepší to vyčistit a nečekat na potrat, protože pak mohu snázeji otěhotnět. A taky nejsem nemladší. Spíš bych si přála nějakou naději, že snad přístroj je špatný..... a najednou ho nevidí?
A v jakém jsi tedy týdnu? Doktor může špatně hledat, spíš že by nebylo embryo vidět..
Ono je to spíš naopak - po samovolném potratu v nějakém brzkém týdnu můžeš v podstatě hned otěhotnět, po revizi se doporučuje počkat 3 MS. Ono je to nevypočitatelné - já jednou potratila a stejně jsem musela na revizi, podruhé jsem na ní šla hned, ale po ní jsem musela na rerevizi a ještě mi MS přišla až po injekci po 52 dnech.
Ale neztrácej naději, u Apolináře se může plod ukázat v celé kráse.
@rajka1 ja si myslim,ze je nemozne aby tam miminko bylo a najednou nebylo..pokud jsi nekrvacela taj tam byt musi,prece se nevyparilo ne?😉 na revizi bych za techto podminek asi nesla,zda se mi to divny
@rajka1 no,pokud uz jednou mimi se srdecni akci videl a ted nevidel ani to mimi,tak je to spise utz?Nebo "nic nevidel" znamena,ze nevidel srdecni akci,ale embryo ano?Super,ze ses jeste objednala nekam jinak s lepsim utz.Budes vedet vic.Pevne preji,at je to jenom utz a nechala bych si vzit jeste hcg,nez jim revizi odkyves.
Mělo tam být "spíš než že by embryo.."
Tak to dopadlo špatně. U Apolináře na 3D UZ mi řekli, že zárodku přestalo tlouct srdíčko v 7 týdnu, odumřel, začal se uvnitř placenty změnšovat, ale děloha to drží
a nevypuzuje smovolně. A já mám stále pocity těhotné.
Tak jdu přeci jen na ten zákrok v pátek. Jsem smutná, ale budeme zkoušet zase znovu. Tak se snad někdy ještě zadaří....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Než vás vezmou v nemocnici na sál, měli by udělat utz a tam by to mělo jít vidět, ty by špatný utz mít neměli. Třeba se prcek ještě ukáže. Hodně štěstí...