Ahoj, jsem dva dny po revizi, vím, že nesmím cvičit, koupat se a mít sex, ale jak je to třeba s chozením? Jsem zvyklá chodit s pejskama minimálně na dvě hodiny na procházku do parku a chvíli jdu třeba i do kopce. Vadí dlouhé chození? Mám nějakou dobu raději počkat? A můžu začít hned pít kontryhelový čaj? Omlouvám se za tolik otázek, ale nerada bych něco zanedbala.
Prochladnutí je špatné proč? Já jsem teď nemocná pořád ☹
Věnuj se aktivitám, jak Ti zdraví dovolí. Já se po revizi chvíli šetřila, ale pak jsem třeba chodila i cvičit - ale jak mě bolelo břicho nebo jsem začala víc krvácet, tak jsem zase přestala. Kontryhel piju od revize i celé další těhotenství 😉
Holky a kdyz jsem byla v utery na revizi, muzu treba zitra behat po obchodech? Docela by mi to pomohlo, ale prijde mi, ze je asi moc brzy a clovek toho v nakupaku docela dost nachodi, i kdyz se to nezda 😀
já jsem potratila v 9tt a byla na revizi, moje dr. mi řekla , že těhotenství bylo tak krátké a plod tak malý, že můžu dělat vše co chci (samozřejmě sex ne), koupání mi také nikdo nezakazoval... i nosit 16m -11kg dceru hned druhý den. Asi pár dní bych nějak výrazně nesportovatal, ale jinak žádné šetření není potřeba.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj lenisko27, asi se vyplatí v šestinedělí šetřit, ale procházky jsem si také neodříkala - chodila jsem na ně hned týden po revizi (taky byla z důvodu ZT, v prosinci 2012). Neříkám vyvádět nějaký divoký aerobic nebo posilovat břicho - to bych určitě vynechala, ale myslím, že procházky (ani delší) by Ti ublížit neměly (mě osobně pomáhaly i psychicky 😉 ). Ono si tělo řekne samo - kdybys sama cítila, že to není dobré, určitě nic nelámat přes koleno. Jen netuším, jak je náročný ten kopec, o němž píšeš - pokud to jde, asi bych ho (alespoň z počátku) vynechávala. Jinak kontryhelový čaj jsem začala pít hned druhý den po revizi (kontryhelový a meduňkový - ten zase příjemně uklidní nervy)