Je tu na toto téma několik diskusí, tak snad toto admini nesmažou. Prošla jsem podobné diskuse i na jiných fórech, ale přesto bych chtěla udělat takový malý průzkum. Za jak dlouho vám lékař doporučil se začít snažit o miminko po potratu a revizi? Za jak dlouho jste opravdu začali a kdy se vám povedlo? 🙂
Mně (původně 6tt) lékař v nemocnici řekl 2-3měsíce počkat a pak hurá na to, můj dr. doporučil 3 měsíce. Někde jsem však našla, že se doporučuje hned po 1.MS jinde třeba až za 1/2 roku. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti...
Já to chci asi zkusit po té 2. MS, pokud bude kontrola u dr. v prosinci v pořádku. Taky si říkám, že když nebude tělo v pohodě, tak to nepůjde. Někde jsem četla, že musí být sliznice v pohodě, ale myslím si, že se odlučuje celá při MS, ne? Pak by byla 2x vyměněná a mělo by to být v pohodě.
@kkoudelka Neco podobneho mas tady https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/za-jak-d...
3 menstruace. Každej tvdrí něco jinýho. Já raději počkala ty tři měsíce a nechala si udělat nějaká vyšetření. Hodně štěstí!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, my sme si tím bohužel prošli minulý týden, přestalo nám bít srdíčko, byla sem v 8tt. Moje doktorka říkala, že tak ty 3 měsíce bych neměla otěhotnět, ale já bych to zkusila nejradši hned po první MS, stejně si myslím, že se nám to samo nepodaří. Miminko sme čekali po 1 IUI, tak uvidím. Taky sem četla hodně názorů a dost se to rozchází.
Vím, že někomu se to podaří hned a donosí v pořádku zdravé miminko. Nevím, asi když se to podaří, tak doktoři sice nejsou nadšeni, ale už s tím nic nenadělají 😀 😀