Ahojky, ráda bych se zeptala, za jak dlouho jste otěhotněli po potratu ( s tím, že vás museli vyčistit)? Doktoři říkají počkat zhruba 3 měsíce..
Říká se, že do šesti týdnů OK. Pokud to do 6-ti týdnů od revize nedostaneš, tak je potřeba naklusat ke gynekologovi, aby tě zkontroloval.
Přesně ten třetí měsíc po revizi. Byl to první měsíc, kdy jsme se tomu rozhodli nechat volný průběh.
Dostala jsme také 3 měsíční doporučení, ale s informací od obou dr. (mé dr. i lékaře provádějícího zákrok), že pokud se budu fyzicky i psychicky cítit OK a připravená, můžeme klidně plánovat po první normální menstruaci od provedení revize.
Holky, moc děkuju za rady.. My jsme v na konci dubna 2013 vynechali antikoncepci, vůbec jsem to nedostala, až druhý týden v červnu a krvácela jsem až do konce června, tak jsem volala k doktorovi, sestřička mi řekla, ať zkusím udělat test, byly na něm dvě krásně výrazné čáry, tak jsem měla obrovskou radost. Druhý den jsem měla přijít k doktorovi, tam mi řekl, že to vypadá špatně, že to bude asi mimoděložní )bylo to uložené v hrdle). měla jsem velké boleti břicha a hodně jsem krvácela. V nemocnici mi řekli, že se "bublinka" zmenšuje a musím hned na sál ☹ druhý den mě pustili domů. Dnes je to 45 dní od operace.
Po prvním (mimoděložní plus klasický potrat - čekala jsem dvojčata) jsme čekali 5 měsíců (dokoporučeno bylo čekat 3) a otěhotněla jsem hned, po druhém (v 16t) nám doporučili čekat 6 měsíců, ale čekali jsme 3 (2 MS) a otěhotněla jsem zase hned 🙂
Já bych dodržela ty 3 měsíce, to je podle mě tak akorát... Držím moc pěsti, ať to příště klapne! 😉
Po potratu v 9.týdnu jsem otěhotněla 6 měsíců poté (doporučili nám počkat jen šestinedělí).
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já byla v nemocnici 5.9., pak jsem to dostala 5.10. a 31.10. jsem to měla naposledy - poté jsem otěhotněla 😉