Tak jsem se dozvěděla,že můj chlapeček by přežil,kdybych neměla v děloze myom. 16.12.to budou dva měsíce,co jsem ho musela porodit mrtvého ve 22+6 týdnu. Nevím jestli je to vina dr,ke které jsem chodila co 3 měsíce na kontrolu a která mi říkala,že se s tím nic nedá dělat...přešla jsem k jinému dr a ten se na to přímo specializuje a v lednu jdu myom dávat pryč. Je mi 40 let, miminko jsme chtěli dlouho,ale říkali,že to nepůjde.. šlo! A teď ho nemáme jen proto,že mě někam neposlala...já vím,že teď už s tím nic neudělám, ale ten smutek a bolest je nepředstavitelný...potřebovala jsem to někomu zdělit,tak se nezlobte🥺
Holky, to mě tak bolí toto jen číst... Moc mě mrzí Vaše ztráty - miminka zakladatelky i sestry paní nade mnou 😢😘 Snad to ještě půjde a dočkáte se vytouženého mrňouska🙏🍀
@slecnami věříme oba s partnerem, že se nám takový zázrak opět stane❤ navíc,nový dr je můj spolužák ze ZŠ a mám k němu důvěru. Hned při první návštěvě mi řekl,že vždycky se dá něco dělat!
@lenkalubina
Co doktorku zalovat za zanedbani povinne pece?
@zelenaesmolda to ne. Chlapečka mi to už stejně nevrátí.
@lenkalubina
To nevrati ale zabrani tomu,aby se to stalo nekomu dalsimu
@lenkalubina je mně to moc líto. Nicméně, on se ten myom asi nedává pokaždé pryč. Moje kamarádka má též myom a porodila dvě zdravé dcery. A má ho tam pořád, mladší dceři je už 8.
@lenkalubina je mi moc lito, co se ti stalo a verim, ze se jeste miminka dockas. ❤🙏
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenkalubina je mi to moc lito 😢 sestře před par měsíci zemřelo miminko dva dny po porodu 😢 bolest neskutecna. Chápu váš vztek i bolest, držte se 🌸🍀