V 9tt jsem byla na revizi dělohy, bohužel se jednalo o zamklé těhotenství - odpovídalo jen 6tt. 5 dní po revizi jsem měla HCG 1200, 8 dní pak 529. Takové vysoké hodnoty mi nepřijdou normální, dle dr. se nemůže jednat o mimoděložní, plod byl v děloze, jsem nyní 12 dní po revizi, další odběr ve čtvrtek. Dr. to nepřijde divné, dle něj je hlavně důležitý, že HCG klesá, proveden vnitřní ultrazvuk - prý vše ok. Stalo se vám něco podobného, kolik jste měly HCG po revizi? Bojím se hlavně parciální moly 😒 Výsledky z histologie zatím nejsou.
Mně dr. vysloveně řekl - teď zpočátku to ani nemá moc smysl kontrolovat, beztak to bude pozitivní, klesat vám to může klidně i několik týdnů. Takže jestli ti za tři dny kleslo o půlku, nevidím v tom žádný problém. Kontrolu provedli až někdy po měsíci a nějaké drobounké zbytečky tam ještě byly.
Taky jsem byla v 9.tt na revizi a pak měla problém s klesáním HCG.V histolce nenašli známky plodu, takže proto jsem to zjistila, když jsem pak musela na kontrolní HCG.To vlastně bylo až 3 týdny po revizi a HCG mi klesalo další 3 týdny.3 týdny po revizi jsem měla stále přes 100.
Nevím, možná klesá ještě teď, po skoro 5 měsících, už jsem si ho nedělala...Každopádně UTZ v pořádku a jiné obtíže nemám, tak snad o.k.Někomu to opravdu přetrvává dlouho a nemusí to nic znamenat.
Pokud hCG klesá, buď v klidu. Někde jsem četla, že může být tento hormon přítomen až 8 týdnů. Já si zkoušela po revizi dělat těhu test a ještě 14 dní po byl pozitivní. Po 6ti nedělí by to mělo být už OK. A Dr. mi krev po revizi nebral, byla jsem tam týden po zákroku na UZ kontrolu, ta byla v pořádku a pak po 6ti nedělí.
revize v 10tt pred mesiacom, plod mal 9+0, dnes negativny test s citlivostou 10, takze HCG uz nie je ziadne 🙂
ja jsem měla před revizi 85000hcg to jsem byla v 6 tydnu těhotenství a po revizi mam stejnou hodnotu
Já měla po revizi stále dost vysoké HCG a nakonec mi byla diagnostikována perzistující trofoblastická nemoc s nutností léčby pomocí chemoterapie. Jakkoliv vysoké HCG po potratu je alarmující.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
no me to po revizi ani snad nebraly kazdopadne kdyz jsem si pak delala za 2 tydny test ze zvedavosti tak byk negativni ,vysoke hcg ukazuje na parcialni molu ale taky nemusi,drzim pesti 😉