Holky prosím o radu.Doktorka mi v cca osmém týdnu řekla že plod není a žloutkový váček taky ne.Je možné že by se ještě něco objevilo?Díky
Já si to myslím taky.
@anonymka1990 nevěš hlavu 🙂 nechápu,proč to ti doktoři tak protahují,já měla to štěst,že jsem nemusela na čištění,moje tělo si poradilo samo a já mu pomohla 🙂
Jsem z toho akorát na nervy protože břicho se zvětšuje,prsa taky a přitom k tomu není důvod ☹
A já tomu taky chtěla pomoct jenže nevím jak ☹ taky nechápu proč to protahují ale prej ještě týden počkáme .
@anonymka1990 a špiníš nebo je jinak vše v pořádku co HCG roste jak má?
HCG nevím ,to mi nebrali ani krev a test jsem si nedělala.A ne ,nešpiním právě
@anonymka1990 no tak to zas nevypadá,tak hrozně.Mohla si mít ovulaci později jestli je 8tt podle poslední MS,tak čekej a uvidíš,,,držím palce 🙂
Já prostě na UTZ viděla jen prazdnej černej flek
vím o čem mluvíš ☹
Podle mě je to už beznadějné...spíš mi připadá že to ze mě vysává všechnu energii.Bývá mi na omdlení,píchá mě na vaječnících ale pořád mám čekat...to je jak čekat na smrt
@anonymka1990 moc ti neporadím,ale budu držet palce✌
@anonymka1990 jediné rozhodující je stoupající hcg. není možné, že by jsi nevěděla jeho hodnotu, podle něj se lékaři rozhodují.
Já ji opravdu nevím ☹ nikdo mi nic neřekl ,jen že to asi nebude dobré těhotenství .to je vše co vím
@anonymka1990právě si něčím podobným také procházím, jen ještě doufám ve šťastný konec..
Nemáte někdo za sebou tyto obavy zakončené happy endem?
Poslední měsíčky jsem měla 30.8., poslední možný termín oplozujícího sexu 15. září večer, cykly mám cca 31 dní, ovulaci netuším, ale většinou kolem 18 dne cyklu. Měla bych být dnes 7+4. Nicméně včera v poledne jsem jednorázově zakrvácela červenou krví, od té doby jenom slaboulince hnědě špiním. Byla jsem včera v gynekologické ambulanci, kde doktor neviděl plod, odhadl stáří těhotenství na max. 5+6. Hlásila jsem, že příznaky pořád trvají, testovací čárku na testu silnější než kontrolní, takže hcg pořád dost. Vzali mi krev, zítra jdu na kontrolu, jestli hcg roste, jinak budu muset na revizi, protože to vypadá, že to samo neodejde :(
Nemáte někdo zkušenost s tak velkým možným rozdílem dle MS a ultrazvuku? Už se pomalu smiřuji s tím, že to nevyjde, ale přece jen…
Tak už je to jisté...ve čtvrtek jdu na revizi ☹
@anonymka1990 To mě mrzí, to samé jsem měla v srpnu :-/ Pupek se mi zvětšoval, prsa bolela, žádné bolesti a afetální plodové vejce. Po první menstruaci jsem opět těhu - tentokrát se žl.váčkem - uvidím 3.11., jdu na další kontrolu. Bude to dobré, držím pěstičky
Mě tak taky strašili, ale vydupala jsem si, že ještě týden počkám, to se na mě díval primář a něco málo našel a za další týden bylo už i srdíčko. Kdybych bývala poslechla hned toho prvního mladýho doktora, tak jsem dávno po revizi a nemohla bych dát prckovi ani šanci. Takže já bych určitě zašla na krev (klidně jako samoplátce, já taky byla a stálo to cca. 200,-, výsledek do 2 hodin) a ještě počkala. Já jsem třeba měla hrozně dlouhé cykly a vůbec nikdo to nebral v potaz, že rozdíl mezi utz a ms je 14 dní....
@anonymka1990
No nevím jestli to má cenu...měla bych teď být 9tt a doktorka mi řekla ,že plodový obaly se vytvořily ale jinak nic...zítra tam jdu na odběry kvůli krevní skupině potřebné pro zákrok .Ikdyž to bylo neplánované,docela mě mrzí ,že je to na hovno.Když jsem tak mladá ,co mám pak čekat za rok??? ☹
@anonymka1990 aha ☹ Ale nevzdávej to, znám spousty holek, co jim to nevyšlo a teď mají krásné zdravé prcky!!
No já už mám dvě děti a prcci to zrovna nejsou a teď ikdyž bychom to s mužem asi nezvládly finančně ,je to možná dobře ale i tak mě to moc mrzí ☹ a to mi každej říkal že se o mě stačí otřít a jsem v tom ale jak vidím ,čím starší ,tím horší
Mě zajímá jedna věc ...je stále ještě možné že se objeví ? Co zkusit test?nebo ty odběry ?asi jsem blbá ale chci zkusit vše
@anonymka1990 Já bych zkusila ty odběry hcg a nebo třeba i konzultaci u jiného dr.
@anonymka1990 Ja mela vacek az v 7+5 treba tak by to mohlo byt ok, ale mela jsem nalez na sliznici a naznak na tvorbu embrya, krev na HCH ti udelaji v laborce cca za 200 poékud nechces pres doktora
Já jdu zítra na tu krevní skupinu.Mám tedy říct že chci i HCG ?tohle jsem nikdy podstupovat nemusela tak nevím
@anonymka1990 A víš, kdy si měla ovulaci? Protože reálně můžeš být 6 nebo 7 tt, jestliže byla ovulace později (pokud máš třeba dlouhý cyklus). Mě bylo vše vidět až o týden později a když už byl vidět plod, tak podle UTZ poznali, že jsem měla ovulaci déle než je obvyklé a proto je teď mimi o týden mladší. Tak budu držet pěsti ať to dopadne dobře.
Ovulaci fakt nesleduju 😀 jen vím ,že MS mám dost nepravidelnou.Jednou jsem byla i na vyvolávačce .Takže fakt nevím
@anonymka1990 Určitě si nech udělat i HCG. Může to být mnohem mladší těhotenství. U mě v 5 tt nebylo vidět nic a tři doktorky se dohadovali, jak to teda je (jedna nevěděla, druhá, že to vypadá dobře a třetí si myslela, že je to mimoděložní). V 6 tt už byla vidět černá fazolka, ale nic víc. A takový to nejdůležitější jsem měla vidět až v 8 tt. Nechci ti dávat plané naděje, jen říkám, že šance je dokud ti to prostě na stopro nevyvrátí. A když ti ani nedělali HCG, tak nevím no. Kor u nepravidelného cyklu může docházet k ovulaci i třeba těsně před menstruací. Je to různý.
Jenže už bych měla být ten 9tt a furt nic...nechci být pesimistka ale asi už je to k ničemu.
Tak od vcerejska mirne krvacim ...bricho me teda neboli tak uz nevim .A chlapa mam tak vypatlanyho ,ze neni schopen mi ani pomoct ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonymka1990 nechci tě strašit,ale obávám se že to nedopadne dobře je to skoro 2měsíce co jsem tohle zažila i já ☹