Ahoj holky, ženy, maminky.. prosím, je tady někdo, kdo v poslední době podstoupil UPT? Bohužel mě tohle čeká a nevím co čekat. Nevím jestli mám strach z bolesti nebo z toho, že to nezvládnu :(
Vím, že to pro každou z nás co si tímhle musela projít není jednoduché o tom psát, ale prosím…
Jak to probíhalo ?
Jak dlouho to trvalo ?
Zvraceni, průjem z medikace ?
Strach ze selhání nebo z neznámého ?
😔
Je to měsíc co jsem přišla o malou v 18tt. Praskla mi voda a všechna vytekla. Ráno 4.11 v 9 hodin mi dali tabletu. Hned do půl hodiny jsem měla kontrakce, další tableta ve 12 hodin. Kontrakce po 3 minutách. Přišli, pichli mi něco na bolest a ve 13:30 jsem malou porodila 🥺 hned po tom mě odvezli na sál a kolem 14hod mě vzbudili. Druhý den jsem jela domů.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kvůli čemu musíš jít?
Mně v 19 TT zjistili zamlklé těhotenství, odpoledne. Večer konzultace v nemocnici, ráno příjem, vyšetření, v 9 tableta, v 15h druhá,ta to rozjela. Začaly stahy, ale dali mi injekci,takže jsem pak už nic necítila. V 17h odtekla voda, potom jsme jeli na sál, pokračovalo to revizí v narkóze. V 19h mě vezli zpět na pokoj a druhý den dopoledne pustili domů. Všichni v nemocnici se chovali skvěle.