Ahoj.
V 16tt (5.9.2013) jsem byla na ukonceni tehotenstvi (vyvolavanej porod) nase miminko melo Downuv syndrom a tezkou srdecni vadu ☹
Doporucuje se otehotnet az po dvou MS. Ale nechceme cekat tak dlouho. Mate zkusenosti s otehotnenim po sestinedeli?
@lv ty 3 mesice me prijdou hrozne dlouha doba. Byla jsem i na revizi delohy (placenta neodesla) nekde jsem cetla, ze pokud je sliznice v poradku, tak by nemel byt problem. Pry taky zalezi jestli jsem potratila nebo rodila. Me se drobecek drzel. Behem tehu jsem nekrvacela a nemela zadne potize. Jsem hrozne zmatena. Mozna je to tim, ze bych si tu bolistku chtela rychle zalepit dalsim tehotenstvim...
@neominka já bych s dalším otěhotněním nespěchala a ty 3 měsíce určitě počkala... pro tělo to byl velký zásah a potřebuje čas aby se dalo dohromady. Já byla na ukočení ve 21tt kvůli vrozeným vývojovým vadám, takže chápu, že bys miminko chtěla hned a že ty 3 měsíce ti přijdou nekonečné, ale ono to uteče... přeju hodně sil na překonání tohoto období a držím palce at další těhotenství dopadne dobře!
@linda79 🙂 dekuju... ted me ty tri mesice prijdou nekonecne. Nekde jsem cetla, ze staci mit sliznici v poradku.Ty tri mesice se doporucuji, hlavne maminkam co prodelaly samovolny potrat ... Takze jsem zmatena. Kazdy tvrdi neco jine a co tehu to jina zkusenost a co doktor jinej nazor
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
zdravím, to je mi líto, že jsi přišla o miminko...nemusela jsi zakládat 3 stejné diskuze, stačí počkat, až ti někdo odpoví...podle mého názoru se tělo musí alespoň trošku dát dohromady po šestinedělí a ty 3m bych počkala.