Ahoj holky, mám problém s udržení těhotenství. První miminko vyšlo hned, ale do dvou měsíců jsem od Dr. dostala ultrogestan kvůli spineni na udržení těhotenství (měla jsem jej cca na dva měsíce). Pak už vše šlo bez problémů. Teď mi tu běhá dvouletý prcek a my s manželem jsme se již dvakrát snažili (jeden měsíc v létě a teď v listopadu). Pokaždé mi pak vyšel pozitivní tehotensky test ale do týdne MS :( - takže biochemko. Dr. s tím zatím nechce nic dělat, že se snažíme krátce a může to v pohodě jít. Mohu se zeptat, zda jste těhotenství kromě kyseliny listové nějak podpořili v začátku? Díky za všechny reakce - je to pro mě citlivé, proto anonym.
Tvuj doktor ma pravdu. Netestuj, nestresuj se zbytecne. Tohle nikdy nikomu nepomohlo, spis to skodi. O dite jste se teprve snazit zacali. Nech tomu trochu cas. To je to nejlepsi co pro sebe muzes udelat
@journals první test v létě jsem dělala dva dny před MS, jelikož se mi udělalo špatně z pohledu na syrové maso (mám od mala psy a tohle se mi nikdy nestalo, proto jsem testla). Tehdy jsem si říkala, že testovat nejdřív dva dny po vynechane MS, abych právě nebyla zklamaná. Teď jsem takto testovala - až po dvou dnech vynechane MS, test pozitivní a za dalších 5 dnů MS přišla. Proto uvazuju nad nějakým doplňkem.
Zadny doplnek ti ale stejne nepomuze. Mozna psychicky, ale zadny doplnek na udrzeni neudrzitelneho stejne neni.
Děkuju moc za reakce. Určitě se nad tím zamyslim.
Nech to na přírodě prosím a hlavně klid v duši.
Miminko přijde až bude ten správný čas…
Nepodporovala bych to žádnými prášky a nelámala přes koleno. Je to strašně v hlavě❤️Držím palce
Duphaston do 30.tt
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jen doplním, že testy byly opravdu viditelně pozitivní (žádný stín nebo slabí duši).