Dobré odpoledne, chtěla bych slyšet Váš názor. Minulý týden jsem šla do nemocnice s tím, že jsem 5 dní dost špinila hnědou krví. Byl mi udělán ultrazvuk a vzali mi krev. Zjištění 300 jednotek HCG. Takže si mě nechali v nemocnici. Poslední ms 4.7 a špinění začlo 16.7. a skončilo 21.7. Ob dva dny v nemocnici mi berou krev na HCG a ultrazvuk. Mé hodnoty.. 300,460,690,920 doktorovi se to nelibí, jelikož to není dvojnásobek… a na ultrazvuku nic nevidí. Přijde mi, že je, ale přeci hrozně brzo, na to aby bylo něco vidět. Od poslední ms mám pouze 3 týdny. Jinak nemam žádné bolesti nic. Trochu mě straší, že půjdu na revizi. Máte s tím prosím některá zkušenost?
@lola_123 Já bych se obávala mimoděložního...
@lola_123 to chápu mám ji taky za sebou pomalu v 11tt a pak to byl rachot rok nešlo otěhotnět kdyby mi někdo v tu dobu řekl že jde i počkat jak se tělo zachová a že jde i počkat na samotný potrat tak by to bylo jine teď to mohlo vyjít třeba to bude vše ok čas je a naděje taky je pořád
@klokanka31 ano, tím mě také straší. Ale zatím, mě nic nebolí.. žádné křeče nic a nekrvácím ♀️
@lola_123 Mě taky u mimoděložního nic nebolelo, jen jsem hnědě špinila (a to ani ne pořád).
@lola_123 jak dlouhé máš normálně cykly? Já bych si tipla, že těhotenství je ještě z minulého cyklu, a i přesto menstruace přišla. Je ale nějaký problém (mimodelozni?), a proto je dobře, že tě hlídají. Na to, aby bylo těhotenství z tohoto cyklu, je hcg dost vysoké, a na to, aby bylo v pořádku z minulého, zase dost nízké...
@lola_123 Jak jsi vlastně přišla na to že jsi těhotná když máš jen 3 týdny od ms? S revizí bych počkala, ale měli by hlídat ultrazvukem jestli to není jinde...
@klokanka31 špinila jsem 5 dní hnědou krví, tak jsem si zašla na gyndu. Ten mě vyšetřil a vzal krev a z toho mi vyšlo hcg 300.
@lola_123 Jako u mě no uvidíš...mě tenkrát kontrolní odběry na hcg nedělali, doktorka měla zrovna dovolenou tak se to nechalo být.
@klokanka31 a přišli ti na to ultrazvukem? Nebo si šla rovnou na sál.
@lola_123 No já jsem pak šla po asi třech týdnech na kontrolu k doktorce, ta nic neviděla, jen zvětšený vejcovod, tak okamžitě do nemocnice, ani domů pro věci mě nepustila. Ale na operaci jsem šla stejně až další den a muselo to být už tak 7-8 tt,protože to malé mělo srdíčko, a stejně mě nic nebolelo
@klokanka31 ty bláho
@lola_123 Doktor v nemocnici říkal, že ještě neviděl aby to bylo živé takhle ve vejcovodu. Bylo štěstí že mi to nestihlo prasknout.
@klokanka31 no to jo… No jsem zvědavá, jak to se mnou dopadne stále doufám, že dobře
@lola_123 Přála bych ti aby to bylo ok...kdyžtak pak dej vědět...a to je tvoje první těhu?
@klokanka31 druhé.. první v 10 týdnu zamlklé
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lola_123 ahoj hcg neroste jak má to opravdu ne, ale určitě bych chvilinku pockala… muže to vyt neprosperujici, zamlkle i mimodelozni a s nízkou šanci prosperující, ale i takobe případy jsou ze se to embryo zvetí a zabojuje. Ty hodnoty můžou poukazovat i na mimodelozni, je třeba to sledovat ale určitě vYch setrvala do termínu menses a pokusila se jo minimálně detekovat ze je v děloze jinak stačí někdy znasobeni o 60 % to hcg. Bohužel bych se moc neupinala na dobrý konec to spineni z největší pravděpodobnosti znamenalo zanik embrya a muže už jen růst gestacni Vacek který vytváří malé množství hcg. Tvé tělo se s tím muze i poprat samo a v termínu menses se ti normwlne spustí bez revize… ale určitě ať pohlídají ze hcg bude klesat ne stoupat. Držím palce