Dobré odpoledne, chtěla bych slyšet Váš názor. Minulý týden jsem šla do nemocnice s tím, že jsem 5 dní dost špinila hnědou krví. Byl mi udělán ultrazvuk a vzali mi krev. Zjištění 300 jednotek HCG. Takže si mě nechali v nemocnici. Poslední ms 4.7 a špinění začlo 16.7. a skončilo 21.7. Ob dva dny v nemocnici mi berou krev na HCG a ultrazvuk. Mé hodnoty.. 300,460,690,920 doktorovi se to nelibí, jelikož to není dvojnásobek… a na ultrazvuku nic nevidí. Přijde mi, že je, ale přeci hrozně brzo, na to aby bylo něco vidět. Od poslední ms mám pouze 3 týdny. Jinak nemam žádné bolesti nic. Trochu mě straší, že půjdu na revizi. Máte s tím prosím některá zkušenost?
@lola_123 Já bych se obávala mimoděložního...😔
@lola_123 to chápu mám ji taky za sebou pomalu v 11tt a pak to byl rachot rok nešlo otěhotnět kdyby mi někdo v tu dobu řekl že jde i počkat jak se tělo zachová a že jde i počkat na samotný potrat tak by to bylo jine teď to mohlo vyjít třeba to bude vše ok čas je a naděje taky je pořád
@klokanka31 ano, tím mě také straší. Ale zatím, mě nic nebolí.. žádné křeče nic a nekrvácím 🤷🏽♀️
@lola_123 Mě taky u mimoděložního nic nebolelo, jen jsem hnědě špinila (a to ani ne pořád).
@lola_123 jak dlouhé máš normálně cykly? Já bych si tipla, že těhotenství je ještě z minulého cyklu, a i přesto menstruace přišla. Je ale nějaký problém (mimodelozni?), a proto je dobře, že tě hlídají. Na to, aby bylo těhotenství z tohoto cyklu, je hcg dost vysoké, a na to, aby bylo v pořádku z minulého, zase dost nízké...
@lola_123 Jak jsi vlastně přišla na to že jsi těhotná když máš jen 3 týdny od ms? S revizí bych počkala, ale měli by hlídat ultrazvukem jestli to není jinde...
@klokanka31 špinila jsem 5 dní hnědou krví, tak jsem si zašla na gyndu. Ten mě vyšetřil a vzal krev a z toho mi vyšlo hcg 300.
@lola_123 Jako u mě 🤔 no uvidíš...mě tenkrát kontrolní odběry na hcg nedělali, doktorka měla zrovna dovolenou tak se to nechalo být.
@klokanka31 a přišli ti na to ultrazvukem? Nebo si šla rovnou na sál.
@lola_123 No já jsem pak šla po asi třech týdnech na kontrolu k doktorce, ta nic neviděla, jen zvětšený vejcovod, tak okamžitě do nemocnice, ani domů pro věci mě nepustila. Ale na operaci jsem šla stejně až další den 😣 a muselo to být už tak 7-8 tt,protože to malé mělo srdíčko, a stejně mě nic nebolelo 🤔
@klokanka31 ty bláho 🙈
@lola_123 Doktor v nemocnici říkal, že ještě neviděl aby to bylo živé takhle ve vejcovodu. Bylo štěstí že mi to nestihlo prasknout.
@klokanka31 no to jo… No jsem zvědavá, jak to se mnou dopadne 🙈 stále doufám, že dobře 🙏
@lola_123 Přála bych ti aby to bylo ok...kdyžtak pak dej vědět...a to je tvoje první těhu?
@klokanka31 druhé.. první v 10 týdnu zamlklé 😏
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lola_123 ahoj hcg neroste jak má to opravdu ne, ale určitě bych chvilinku pockala… muže to vyt neprosperujici, zamlkle i mimodelozni a s nízkou šanci prosperující, ale i takobe případy jsou ze se to embryo zvetí a zabojuje. Ty hodnoty můžou poukazovat i na mimodelozni, je třeba to sledovat ale určitě vYch setrvala do termínu menses a pokusila se jo minimálně detekovat ze je v děloze jinak stačí někdy znasobeni o 60 % to hcg. Bohužel bych se moc neupinala na dobrý konec to spineni z největší pravděpodobnosti znamenalo zanik embrya a muže už jen růst gestacni Vacek který vytváří malé množství hcg. Tvé tělo se s tím muze i poprat samo a v termínu menses se ti normwlne spustí bez revize… ale určitě ať pohlídají ze hcg bude klesat ne stoupat. Držím palce