Dobry den. Jsem po potratu v pulce těhotenství, ale rada bych se zeptal jestli někdo nemel podobnou situaci?
Po 6ti neděli jsem šla znovu na revizi. Kde mi nedávno zase řekli že tam znovu něco zůstalo a budu nejspíš muset jít znovu! 🥹
Sem nešťastná protože nějaký snažení o další dítě nejde. Měl to tak někdo ? Jak to dopadlo? Bojím se aby jsem nešla zase a neměla pak problém otěhotnět dekuju.
@k2792017 oni právě říkali že jestli to tam pořád bude půjdu pod kameru :/ tak budu doufám a doufám ze mi to dopadne stejně! Dekuji za odpověď! ❤️
Taky jsem zažila, 19 TT, naštěstí revize se povedla napoprvé. Každopádně moc držím palce,ať to dopadne dobře, příspěvek výše dává naději. My jsme potom čekali 3 měsíce a zkusili a vyšlo to. Čas utíká pomalu že? ale je potřeba být zdravá a připravená. 🍀
@andelka ano přesně tak čas utíká pomalu kdybych pořád neměla tohle čištění tak už v listopadu cca bych se mohla snažit asi i tak budu. Beru to od porodu. Je to strašný když vím že tu mela za měsíc bejt snama a není
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj. Uprimnou soustrast. Nejhorsi obdobi v mem zivote, mela jsem to podobne. Po porodu v 19tt revize, ktera se nepovedla a v deloze zustal prirostly kus placenty. Podruhe jsem sla na hysteroskopii (revize s kamerou). Je to lepsi, protoze u toho vidi a nerezou naslepo. Bala jsem se, abych pak mohla otehotnet, ale po 4 mesicich jsme mohli zacit zkouset a nam se povedlo hned. Preju, at to mas take tak a uz to dobre dopadne!