Těhotenství, potrat a čištění. Máte zkušenost?

14. říj 2024

Dobry den. Jsem po potratu v pulce těhotenství, ale rada bych se zeptal jestli někdo nemel podobnou situaci?
Po 6ti neděli jsem šla znovu na revizi. Kde mi nedávno zase řekli že tam znovu něco zůstalo a budu nejspíš muset jít znovu! 🥹
Sem nešťastná protože nějaký snažení o další dítě nejde. Měl to tak někdo ? Jak to dopadlo? Bojím se aby jsem nešla zase a neměla pak problém otěhotnět dekuju.

k2792017
14. říj 2024

Ahoj. Uprimnou soustrast. Nejhorsi obdobi v mem zivote, mela jsem to podobne. Po porodu v 19tt revize, ktera se nepovedla a v deloze zustal prirostly kus placenty. Podruhe jsem sla na hysteroskopii (revize s kamerou). Je to lepsi, protoze u toho vidi a nerezou naslepo. Bala jsem se, abych pak mohla otehotnet, ale po 4 mesicich jsme mohli zacit zkouset a nam se povedlo hned. Preju, at to mas take tak a uz to dobre dopadne!

autor
15. říj 2024

@k2792017 oni právě říkali že jestli to tam pořád bude půjdu pod kameru :/ tak budu doufám a doufám ze mi to dopadne stejně! Dekuji za odpověď! ❤️

andelka
15. říj 2024

Taky jsem zažila, 19 TT, naštěstí revize se povedla napoprvé. Každopádně moc držím palce,ať to dopadne dobře, příspěvek výše dává naději. My jsme potom čekali 3 měsíce a zkusili a vyšlo to. Čas utíká pomalu že? ale je potřeba být zdravá a připravená. 🍀

autor
15. říj 2024

@andelka ano přesně tak čas utíká pomalu kdybych pořád neměla tohle čištění tak už v listopadu cca bych se mohla snažit asi i tak budu. Beru to od porodu. Je to strašný když vím že tu mela za měsíc bejt snama a není