Ahoj holky, jsem po revizi, která byla 24.2. Je to 5 a půl týdne. V pátek to bude 6 týdnu. MS nikde, podbrisek mi začal "popichovat" jako u v začátku těhotenství. Vždy jsem to tak cítila. Doma už mám malou dceru. Udělala jsem si test a tam duch a clearblue pozitivní. Šla jsem k Dr. Na krev, abychom zjistily hodnotu Hcg. Ve čtvrtek jdu znovu a uvidíme, jestli se bude zvyšovat a nebo ne... kvůli svátkům se výsledek dozvím asi až v úterý nebo ve středu.. takže za týden. Stalo se to některé z vás? V pátek si chci opět udělat test. Bude to přesně 6 týdnů a uvidím... to čekání je hrozne, ještě k tomu jsme se ani nesnazili, jen nechranena prerusovana souloz. Tak mi napište Vaše příběhy. Já se musela vypsat :D
@linda2112 přikláním se ke zbytkovemu hcg, mně to po biochemickem trvalo dva měsíce než jsem byla úplně na nule.
Také jsem po revizi měla ještě asi 1,5 měsíce pozitivní test. Držím palce, ať je to, jak má🙂.
Já měla 5 týdnů po samovolném potratu hodnotu hcg 5. A to už jsem měla i po menstruaci. Opravdu to trvá.
@linda2112 můžete být i znovu těhotná
Muze to byt obojí, ale já bych se teda po revizi bala hned otěhotnět bez toho, aby proběhla aspoň jedna ms. Tam reálně hrozí, ze se to neudrží.
@krisstina93 to mi bylo řečeno od Dr.,že po revizi nebo potratu počkat aspoň 1 ms.
Ahoj holky, děkuji moc za reakce a dám vědět. Dnes jsem se konečně dozvěděla výsledek. Hcg 18 . Prý velmi nízké, takže asi zbytkove a zítra jdu na další krev. Pak napíšu verdikt ;)
Ahoj, tak nakonec to nejspíše přeci jen bylo zbytkové hcg. V pátek přišla MS. Jako hodinky přesně v den konce šestinedělí. Jinak je stejná, jako předtím. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@linda2112 HCG může jít pomalu doku i 2 měsíce důležité jsou odběry krve zda to jde dolů