ahojky, chtěla bych vědět, jestli s tím máte některá zkušenosti
mám zkušenost jen s injekcemi (nechtěla jsem hned revizi při zamlklém těhotenství, tak jsem šla do injekcí). O tabletě nevím.
Mám zamlklé těhotenství a když to do další středy nepotratím sama, tak příští pátek nástup do nemocnice. A doktor řekl, že dostanu nějaké tablety na vyvolání potratu
@ajinka868 tak vyzkoušej ve větším množství šalvějový čaj a mátový čaj (pila jsem 3x šalvěj a 2x mátu za den) a večer 2dl červeného vína. To vše podporuje stahy dělohy a děložní činnost 😉 dost mi to pomohlo. Pak jsem jen vystřídala čaje za kontryhel a maliník a po 1.MS se zadařilo znovu a už jsme na konci 35.tt 🙂 přeji hodně štěstíčka aby to dopadlo dobře 🙂 jinak ty injekce co mi dali byli docela mazec, dost po nich bolelo břicho, jak uměle vyvolaly kontrakce.
@ajinka868 Zkušenost mám, zamlklé těhotenství jako ty. Krvácela jsem samovolně ale doktor se bál že ne dostatečně pořád viděl v děloze zbytky. Dostala jsem dva druhy tabletek, názvy si bohužel nepamatuju (upřímně, celej potrat jsem si v hlavě schovala někam úúúplně dozadu ať se tim už netrápim). Bylo mi blbě, pořád na zvracení, migrény, dole jak při velmi silný MS, bolesti podbřišku a šílený kontrakce. Krvácela jsem cca týden.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ajinka868 Ahoj, co konkrétně Tě zajímá? Napiš když tak zprávu.