Dobrý den,
v srpnu jsem absolvovala interrupci pro Downův syndrom v 13.tt. Od října se nám nedaří otěhotnět, čekali jsme dvě ms. Těhotná jsem byla třikrát s manželem a pokaždé na druhý pokus, z toho jednou zamlklý potrat a po něm porod. Včera jsme byli v Pronatalu, je mi 37 a půl roku a nechci již dále čekat. Paní doktorka něco zmínila, že sliznici v děloze mám, MS mám v pořádku, ale kreslila mi obrázek. že sliznice by měla být "hezká" po celé délce a já ji mám prý hezkou jen ke konci. Asi mě budou dělat histeroskopii. Zmínila, že mohlo dojít k nějakému pojizvení po odebrání toho 7 cm plodu. Vše po zákroku i zákrok samotný proběhl standartně. Otěhotněla jste některá po revizi nebo interrupci tak velkého plodu s případnými srůsty?Druhé dítě bychom moc chtěli. Na interrupci jsem měla sílu a vzala jsem to v rámci možností dobře s tím, že ještě budeme mít šanci na zdravé a normální dítě, ale teď už začínám propadat panice. Moc děkuji za případné zkušenosti.
Já měla 2 X revizi v 10 .týdnu a pak ukončení ve 14.tydnu, pro VVV,plod byl menší,měla jsem to hraně,abych narodila...do roka a do dne těhotná přirozeně a mám doma 3 ,5 letou cácorku...hysteroskpie je malinký zákrok,tak že pokud to ho lékařka nabízí,šla bych do toho
@eliza1984 Mě strašně pomohlo na ty všechny nezdary přestat myslet...manžel mi koupil psa a já veškerou pozornost začala věnovat jí,vůbec jsme neřešili další pokus...Mě bylo 32 a manželovi téměř 40...a najednou to přišlo.. žádný problem u nás nebyl nalezen co se týká genetiky...nebrala jsem ani žádnou kys.listovou, prostě nic a najednou jsem byla těhotná...držím pěsti,ať se brzy zadaří ❤
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, po spontannim tehotenstvi revize v 13 tt ( tesne, jeste par dni a museli by vyvolavat porod) pro tezke kombinovane vady CNS, pote za pul roku hned prvni pokus ivf s cerstvym embryem.