Ahoj holky, v utery jsem prodelala SP, v nemocnici nam uz nedokazali pomoct. Byl to konec 6.tt. Snazili jsme se pres 5 let a konecne nam vyslo ivf...
Revizi jsem odmitla, protoze to nejhlavnejsi uz vyslo a ostatni vyjde urcite taky a samo. Taky jste nekdo odmitl revizi a jak dlouho jste pote krvacely?
Me prave do ty revize hrozne cpali. A predstava sestinedeli a srustu po revizi desi. Chceme zkusit hned po prvni ms dalsi pokus ivf.
Jinak to krvaceni se mi zda zvlastni.. Je to tak 1 vlozka na 4-5 hodin a krev je strasne svetloucka a jakoby pruhledna... V noci jsem potratila a rano uz byla krev takova a bez kousku...
Vždy když jsem potratila sama tak na revizi jsem nemusela nikdy a ani mi to nikdy neříkal. A trvalo to max týden.
Já prodělala SP dvakrát a vždy bez revize. U druhého potratu jsem krvácela asi týden, a pořád tam byla zbytková tkáň.. Počkala jsem dalších cca 10 dnů do ms a vše odešlo.
Je to strasne zivy.. A hrozne smutny tema, ale dekuju vam. Potrebovala jsem slyset, ze odmitnout revizi bylo spravny rozhodnuti. 4 doktori mi rekli, ze nejsem normalni, ze riskuju strasny komplikace, ale cim vic ctu a mluvim s jinyma gynekologama, o to je mi lip, ze jsem ji nepodstoupila.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@denny1990 kdyz jsem sama zacala krvacet tak mi doktorka ani revizi nenabizela a i kdyby tak bych nesla jen rikala at prijdu na konrolu kdybych mela nejak silne bolesti nebo nejaky problem ... Jinak je to jako u ms kazda krvaci jinak dlouho ja jsem si tim prosla nekolikrat a takhle na zacatku myslim max tyden ... hodne sil ... 😘