Ahoj, je tu někdo kdo se tento měsíc snaží o miminko ?
Jsem teď 3 měsíce po porodu v 7 měsíci těhotenství. Miminko bohužel zemřelo.
Už máme všechna vyšetření a zjistili mi leidenskou mutaci.
A právě ve čtvrtek začnu brát léky na ovulaci femara a Fostimon. Mám PCO syndrom takže jedině léky mi pomůžou. Hrozně si s manželem přejeme, aby se to podařilo. Už se snažíme 4 roky a 3x nám to nevyšlo...
@kristousenecek děkuji.
No já právě taky čekala až konečně dorazí a dnes přišla 😂 takže můžu začít brát léky na ovulaci. A za 11 dní mi doufám doktor řekne že vidí folikul.
Přeji ti aby ti to vyšlo. Jak dlouho se snažíte ?
@maca917 aha se ,máš že ji už máš ;D já byla na vyvolávače a dává si na čas ;/,Bože ;D ...
Tak asik půl minus 7 měsíců , nepočítám to ...
Ale ,jako po každé to obrečím když dojde a teďka budu slavit ,ať dojde ,
@kristousenecek no mě doktor napsal Utrogestan a brala jsem ho 10 dní a po ní právě se měli dostavit měsíčky, které přišli 😁
Je mi to jasný, já už za ty 4 roky snažení doufala několikrát aby se nedostavila.
Moc dobře znám, jaké je to vždy zklamání. Ale věřím že se to podaří, stejně jako u mě 🤗
@maca917 já už jednu cacorku mám naštěstí ,ale taky až na 5x , prodělala sem si potraty , čištění pod narkózou ,malá je fakt vymodlena ,.. uvidíme co přinese čas každopádně teďka si ji fakt přeji ,už mě vše bolí ,...já chci teďka zkusit macu ;), jestli si o tom slyšela
@kristousenecek no tak koukám, že sis taky dost zažila :/ slyšela ale nezkoušela jsem. Ale co si lidi dost chválí tak je Gynex Energy. Dokonce mi ho doporučila gynekoložka 😉 prý velmi dobře srovnává cyklus a pomáhá k otěhotnění.
@maca917 gynex sem zkoušela 2 měsíce a vůbec mi nesedl , rozházel mi mentes ,já zkusím tu macu ;), Drnek sem zkoušela 3 měsíce ,tak zkusím tu macu a uvidíme ;)
@kristousenecek ahaa. Tak snad ta maca zabere 😌
@maca917 pak dej vědět klidně i do zpráv ;)
@kristousenecek určitě 😌
@maca917 Ahoj,já jsem rodila 20tt zdravá dvojčátka v červnu a snažit se budeme tento měsíc,a co ty ..co léky ? Zabrali nebo ještě čekáš ? Držím palce 🙏🍀🖤🖤
@kristousenecek Ahoj Macu bereme od června po porodu oba dva s mužem ,on pije ještě kotvičník a já směs bylinek od bylinkářky a femibion který jsem teď vyměnila za nosifol forte duo to mi doporučila doktorka ,musím říct že mi přišla moje první menzes v životě a i ovulace pak jsem dostala zpět utrogestan (jistota je jistota dle Dr.) A když nic tak další cyklus dostanu zpět i clostik . Ale ty vitamíny co jsem popsala jsou fajn ,určitě zkus ! 🙂
@isabellacheerful děkuji ,juknu na to ;))
@isabellacheerful tak přeji hodně štěstí, aby ti to vyšlo 😌 v pátek jdu na kontrolu a uvidíme jestli mám nějaký folikul 😌 dám pak vědět jak to dopadlo.
No a pak už se jen budeme snažit a snad to vyjde.
@maca917 určitě to vyjde,držím palce 🙏 já jsem na kontrolu 13.9 k nový lékařce tak jsem zvědavá co mi vše řekne ,určitě se zadari a nám taky to je jasný ! Musíme věřit ,jasné určitě dej vědět a děkujeme🖤
@isabellacheerful děkuji 😌 věřím že oboum to dopadne, ikdyby to trvalo déle.
@isabellacheerful Ahoj tak mám dva folikuly 18 mm, takže už jsme na tom zapracovali a v neděli znova 😂
Dostala jsem injekci Ovitrelle, no a uvidíme za 14 dní zda se povedlo nebo ne 🙂
@maca917 držím palce ,já čekám na ovulku 20.9 moc si přeju aby přišla ♥️🍀
@isabellacheerful Tak doufám, že ti dorazí 😌
Tak holky ,já mám asik ovu mít tak okolo 20.9 tak uvidíme ve čtvrtek jdu na gyndu jestli buďe ovu ať vime tak snad to klapne ;)*,i vám ;))*,pak dejte vědět
@kristousenecek dám vědět ♥️
@maca917 to mne moc mrzi..ja mam po 2x revizich po ZT v 8+6 behem tydne..(prvni se nepovedla,druha uz dle meho gynekologa provedena setrne dobre),menses jsem dostala az po brani leku po 2mesicich..myslela jsem si,ze uz zvladnu snazeni o dalsi mimi,ale psychika mne opet dostala..telo uz je "relativne" ok,ale..bojim se,ze to dopadne stejne,dr.rikal,ze 2x revize jsou zahul a nechce riskovat,ze dalsi tehotenstvi dopadne jako predesle..chtel poslat plod na genetiku(bohuzel dr.plod do vzorku nedala)..,byli jsme s partnerem-vysledky nemame,nemam se komu ani sverit..neznam nikoho v okoli kdo by tim prosel..nejsou to ani 3mesice..
@fatrova Ahoj, to mě moc mrzí, vím jaké to je.
Mě doktoři říkali, že je hodně důležité, aby byla i psychika v pořádku jinak se to prostě zarazí a neprobíhá třeba ovulace. Musíš se opravdu hodit do pohody a načerpat znovu sílu. Možná bych ještě počkala, ale to je na tobě jak se na to cítíš 😌 věř že je spoustu žen, kterým se to stalo a teď ? Mají krásné miminka. Neztrácej naději i když se to třeba nepovede hned pořád je tu velká šance, že se brzy zadaří 😌
Navíc doktor mi řekl, že dva potraty nejsou nic neobvyklého a že se něco řeší až po 3 potratech.
Věřím, že se dočkáš jen to chce čas.
@maca917 dekuji moc za podporu..verim,ze se to povede jen to chce cas..bohuzel je nas cim dal tim vic co tohle prozivaji..a i kdyz telo uz je v poradku,psychika chce cas..clovek se smiri,nauci se s tim zit,ale nezapomene. ..drzim i Vam pesticky at se to povede a za cas si napisem jak nam v postylce spi miminko😊
Holky jak jste na tom ;)***
@kristousenecek my dnes začínáme 9 týden ❤️🍀
@maca917 taky se přidávám,snažíme se už druhy rok po mimodeloznim.Bohužel mi v nemocnici udělali nejdříve třikrát kyretaz nez zjistili ze je mimi schované v břišní dutině takže mi potom nedorusta děložní sliznice a beru gynprodyl a teď se mi udělala cysta na levém vaječníku velká jako citron takže furt samé překážky ale neztracim naději a tobě taky držím moc moc palce ✊🏻✊🏻✊🏻❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maca917 ahoj ,mrzí mě to ..
Taky se snažíme akrorat čekám kdy dojde černá ať můžeme opět smažit ;)