Asi posledni mesic slysim z nebe strasny zvuky neni to moc hlasity je to takovy jako letadlo v dalce neco jsem o tom cetla a zacala jsem se tak bat ze nemuzu v noci spat nemuzu jist a proste jen cekam az to znova uslysim ..co to sakra je 😞 ...konec sveta?
@ekuchtova cetla jsem ze bude 27.7.proto ten strach ..jsou to jak rikam divne zvuky neslysi je kazdy ale na netu je o tom dost napsano ..a sami hruzy
@velkaholka33 žádný konec nebude. Nebojte se. Kdyby byl konec světa 27.7. Tak to budou všude prece vysílat 😉neni důvod se něčeho bát a určitě bych přestala číst co se píše všechno na inter
netu 😉😉
Nemas tinnitus?
@ekuchtova Jasne, protoze jen to, co je v televizi, je pravda 😀 😀
@martiniquest prostě konec světa nebude 1000x se o tom všude psalo a co ?? Nic takže tak 😊
Mno, co slyšíte je buďto fakt a konec světa není nemožný, ale nic s tím člověk nezmůžeme takže jediná možná cesta je žít bez výčitek, užívat si dokud to jde a smířit se s nevyhnutelným. Nebo slyšíte, co neexistuje a může to indikovat vážné psychické, neurologické nebo onkologické onemocnění. Nebo taky únavu a strach. V obou případech bych ale nehledala rady na internetu.
Tolik štěstí, aby byl konec světa, tato planeta mít fakt nebude ;)
A jestli se to stane, bude to takovej fičák, že nestihnete ani zpanikařit...
Ale jinak je to naplánovaný nejpozději za pár miliard let, až se z našeho Slunce stane rudý obr, takže bych se nestresovala, ono to jednou určitě přijde.
To jste fakt nikdy nic neslyseli? ..zni to jako letadlo v dalce nebo jako kdyz hřmí..kdyz na to upozornim treba pritele taky to slysi sam si ale nevsimne.takze to neslysim jen ja..zrovna od rana asi od 5.00 to porad slysim ..
@velkaholka33 Nejsou to stíhačky? Jsou slyset, ale nejsou videt....
@velkaholka33 Já bydlím cca 6km vzdušnou čarou od letiště, takže slyším za příznivýho větru i startování. Takže ne no, asi jsem nikdy nic zvláštního neslyšela.
@lilulilu to me taky napadlo protoze dokonce ve zpravach rikali ze vojaci cvici na "ceskem nebi" se stihackama dokoce jednou kdyz byla obloha jasna jsem tu stihacku i videla a ten zvuk byl asi stejny ale kdyz to slysim porad chvili jo pak ne pak zas jo prijde mi divny ze by litali kolem dokola..nevim mam proste strach..
@velkaholka33 Ahoj nebydlis v Teplicich nebo kde??Uz tady byla ta sama diskuze a pak ji smazala autorka.Sem NERV A RIKAM:DOHAJE PRESTANTE CIST TY SRA... S INTERNETU.
Apokud nastane konec sveta tak to bude tak rychle,ze to aji nepostrehnes😀
@ekuchtova Nereaguji na konec sveta, ale na tvuj argument.
@velkaholka33 Ne, nic takoveho opravdu neslysim. Jen kdyz mam velky stres a jsem unavena, slysim piskani v usich, coz je projev tinnitu. Nastesti mi pomuze se uvolnit a zase to prestane.
To jsou stíhačky.
@natysnovec jj :D
@velkaholka33 To si delas prdel??Jdi k psychologovi.
@natysnovec nedelam proc..neslysim to jen ja takze nejsem deb.il
@susenka77 jak to vis slysela si to nekdy?
@velkaholka33 A kdo to jeste slysi???Nevim!!A hlavne pokud jsou to stihacky tak si blazen ze veris na takovy kraviny.
@natysnovec co se tady nervujes? ..vadi ti to tak to necti a nepis a usetri si nervy..;)
@velkaholka33 Protote je to trapny.Zase to smaz uz si se dobrala k zaveru ze se bojis stihacek ty nesnesitelnej zvuk...a jestli mas az takovej problem tak si kup spunty na spani.
Take to slysim..myslela jsem ze je to bud vzdalena boire nebo letadla....ale nezajimam se o to do detailu..a ani nectu co to znamena....je to jako vzdaleny zvuk letadel....
Ale nemyslim si ze jde o konec sveta..a pokud ano...no tak s tim opravdu uz nic neudelame...
@vendelinka08 jo presne tak to zni.
Zakladatelko, nekde jsem četla ze je mesto nebo vesnice, kde lide tento zvuk slysi take....ze snad vychazi ze zeme. Nemyslim, ze jsi blazen. Radu mam jen jednu. Nikde nic necti, a zvuk prijmi. Proste je ten zvuk tady, ale nijak te neohrozuje, tak muzes byt v klidu. Uzivej slunicka.
A mmch, 27.7. Ma muj synek prvni narozeniny. Magicke datum to je, slunce i mesic a i mars budou v nejakem speciálním postaveni + zatmění teda. Ale nemyslim, ze to ma souvislost se zvukem. Ten je tady dele...
@sahrazad1 jojo cetla jsem tak od roku 2008 ale uz i driv pry..ja si vsimla ted poprve a necekala jsem ze me to tak dostane..jsem tehotna tak mozna i hormony.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jaké zvuky? Konec světa ještě není nebojte se 😉