Silné bolesti po revizi, máte zkušenost?

meggy33
25. zář 2015

V stredu som bola na revizi v 9tt. Dnes ma v obchode chytili take bolesti,že jedinénačo som sa zmohla bolo si klaknut a predýchavať. Manžel nevedel čo so mnou.
Nekrvácam,len slabo špiním. Doma som si dala ibalginale ten prestal účinkovať po pol hodine a bolesti sa vrátili. Nie je to stála bolesť ale ostré krce

Máte s tým niektorá skúsenosť?

lpamela
26. zář 2015

A volala jste k doktorovi? Já bych to konzultovala s lékařem.

anakolut
26. zář 2015

Nechci strašit, ale měla jsem něco podobného. Byla jsem krátce po revizi a nakonec se ukázalo, že jsem měla mimoděložní těhotenství. Měla jsem přesně takové bolesti a slabé špinění, jak popisujete. Jela bych okamžitě na gynekologickou pohotovost. Může to být nebezpečné.

semonka
26. zář 2015

Měla sem po revizi taky pár dní taky takový křeče. Hned sme jeli na pohotovost, aby sme něco nezanedbali. Vytáhli sme doktora z postele tak neměl náladu.... prý je to tím jak se stahuje děloha zpátky. Neodpustil so poznámku, že to není zase tak taková bolest abych hned jezdila na pohotovost ☹ Byl to blbec. Být tebou alespoň doktorovi zavolám ať máš klid. Může to něco být a taky nemusí a zbytečný nervy uzdravení moc nepomůžou. Držím palce ať to nic není 😉

stepankaw
26. zář 2015

Zlato, taky si myslím, že se stahuje děloha. Já poznala tu největší bolest po prvním milování (revize byla ve 13.tt) a to jsem počkali šestinedělí. Plakala, klepala jsem se bolestí, nemohla se ani pohnout, bolest jsme nakonec rozdýchala a ještě týden mě bolel podbřišek. Zavolala jsem si na pohotovost a tam mi řekli, že ta děloha byla už dost zvětšená a že se to stát může. Myslím na Tebe.

katherinka33
21. říj 2015

Po zamlklém těhotenství (7tt) jsem byla po spontánním potratu na revizi. Po propuštění z nemocnice mi nic nebylo, jen slabé špinění, za pár dní se objevily obrovské křeče, měla jsem pocit, že dole prasknu. Přesně jak popisujete, musela jsem se skrčit, abych to ustála. Přestalo to a pak se objevilo krvácení a bolesti břicha jako při MS. Dle paní doktorky se projevil zánět po provedeném zákroku, beru dvoje antibiotika a celkově (psychicky a fyzicky) je to stále bída... ☹