Samovolný potrat. Stalo se Vám to také tak?

jancaaca
8. črc 2020

Ahoj snažilky,
2.července jsem zjistila že jsem těhotná dle testu, šla jsem na gyndu a těhotenství mi Dr. potvrdil byla jsem 4+2tt, na další kontrolu jsem měla přijít 16.7.,jenže dnes jsem začala krvácet tak jsem šla na gyndu a na ultrazvuku ani stopa po těhotenství. A test byl negativní.
Doktor mi k tomu nic neřekl, prostě jen nic tam nemáte a běžte domů... Stalo se Vám to některé taky? Jsem z toho nešťastná jen pláču... ☹

klokanka31
8. črc 2020

@jancaaca Taky jsem měla samovolný potrat, loni v červenci. Ale hned jsem otěhotněla znova a dnes vedle mě spinká 7 týdenní princezna. Až přestaneš krvácet, pusťte se do toho znova, je známé to, že po potratu se otěhotní raz dva 😉

amazonkajanik
8. črc 2020

@jancaaca v podstatě něco podobného. Měla jsem hrozné bolesti,kolega mě hnal k doktorovi,ale já byla odhodlána ten víkend dát,že jsem stejně na pondělí objednaná. V neděli večer jsem si dělala test,byl tam duch a ráno jsem dostala ms. U mudr mi udělala utz a že nic nevidí. Když jsem řekla o tom testu,tak jen pokrčila rameny a že jsem potratila 😟 bylo to zřejmě biochemické,i když jsem měla asi týden zpoždění proto jsem se objednala. Už je to dlouho. Od doktorky jsem odešla k jiné,díky změně bydliště. Chodila jsem k ní necelý rok a přišla do jiného stavu. Teď máme ročního chlapečka. A i když jsme téměř zpět v původním bydlišti,u nové mudr setrvávám nadále,i když to mám hodinu cesty ...

jjasmina
8. črc 2020

Já to měla loni v dubnu, v červnu už zase těhu a už mám svou nespavou holčičku tady, říká se, že je dobře pohnojeno, tak pak vzhůru do toho

lucifux
8. črc 2020

3krát po sobě, už jsem myslela, že snad nikdy miminko nedonosím. A to u toho posledního, jsem ležela měsíc ve špitále aby mě měli pod kontrolou, že jsem v klidu a stejně jsem jim tam potratila ve 13tt. Byla jsem z toho strašně špatná, bolavá, ubrečená, psychicky fakt na dně.

amazonkajanik
8. črc 2020

@jancaaca a jinak, když je to takhle brzy,tak to tělo zvládne v pohodě a můžeš se hned snažit. Moje první ZT bylo v 7tt a musela jsem na kyretaz. Ta další tělo zvládlo samo,bylo to vždy tak 4+...
Pokud bude doktor pořád laxní, odejdi k jinému 😉

hani1234
8. črc 2020

Ano, bohužel stalo. A hned dvakrát. Jednou to byl úplně hladký průběh. A podruhé pro mě jela rychlá, to jsem myslela, ze umřu. A nakonec jsme se druheho mimča dočkali 🙂 Věřím, ze i u Tebe se zadari.

lotosek
8. črc 2020

Stalo, doktor mne poslal na krev na hCG a dostala jsem žádanku na hormonální profil. Poplač si, bude to dobré, já jsem proplakala týden, a to jsme zrovna byli na dovolené. Aspoň nemusíš řešit kyretáž a můžete se snažit hned.

farka
9. črc 2020

Stalo se mi to několikrát. Naštěstí vždy tělo samo vše zvládlo. Ale pro psychiku žádný med. Teď jsem ve fázi, že jdu raději na chvíli do práce, aby mi z toho nešiblo.

jarolihanka
11. črc 2020

Mě se to stalo taky, loni v srpnu. Mě teda vyšel těhotenský test pozitivní, už sem byla objednána na první kontrolu ke gynekologovi, menstruace 2 týdny zpoždění a pak sem začala fakt silně krvácet, na gynekologii už mi pak nijak nepotvrdili jestli sem byla těhotná. Ale já vím že ano .. To bylo ale to méně bolestné.. před třemi týdny sem znovu potratila ve 14tt

priefi
11. črc 2020

@jancaaca taky jsem měla SP v 7tt. Bohužel se to stává, z druhé strany příroda ví nejlíp, co dělá a proč to dělá. Doma jsme tehdy už jednoho chlapečka měli. Otěhotněla jsem po půl roce volného průběhu. Bolelo to, ne že ne. Za další půl rok se zadařilo znovu a doma mám druhého, teď už 18m, chlapečka. Každopádně vždy začátkem srpna si vzpomenu, to byl termín porodu dle ms a také si vzpomenu na začátku prosince, kdy jsem zjistila, že čekáme miminko a pak odešlo (a na Silvestra si vždy vzpomenu na blbe řeči tchána, kdy "soutěžil" s kamarádem, kdo bude mít dřív druhého vnuka a zrovna ten jeho kámoš mu oznámil, že v srpnu bude přírůstek v rodině, to byla tehdy pěkná podpásovka, to Ti povím, jediné jeho štěstí bylo, že o těhu a SP nevěděl, ale i tak mi bylo ouvej).

mikelia24
25. srp 2020

Ahojte lidi, mám velkou prosbu na vás. Mám už syna 2leteho a jsem na rodičáku do 4let jeho. Jen pak jsem otěhotněla a abych to stihla vybrat musela jsem si peníze zvednout než se mi narodí druhé. Byla jsem v 11tydnu těhotenství ale včera jsem o miminko přišla. Pracovní místo drží jen 3roky a jelikož mě drží místo jen do 3let dítěte tak teď nevím jak to bude. Měla jsem jít po rodicaku na mateřskou ale o další miminko se můžeme snažit až nejblíž v prosinci a syn je narozen v lednu 21. Takže teď vůbec nevím jak to bude zda si to mám snížit a vyjde mi i ta mateřská nebo to už nestihnu. Byla bych ráda za odpovědi. Děkuji moc.

mizumys
3. kvě 2021

Tak ja prodelala prvni neuplny potrat s kytetazi 8/2020 7+3 a druhy zed 4/2021 4+6 je mi z toho pěkně na nic, sest let jsem premlouvala pritele ze uz bych chtela mimco a ted kdyz se zacal snazit tak to nejde, otehotnim to jo ale neudrzi se to. Me je 29 a priteli 41.zadne deti nemame a asi ani mit nebudeme. Ach jo

kocvarovas
3. kvě 2021

@mizumys vím, že je to těžký. Já to teda zažila jednou. Taky v 8. týdnu.. Pak už 2krát úspěch a doma mám 2 šikovný holky.. Ale zkušenost se na mě podepsala a obě další těhotenství jsme oznamovali až po prvním trimestru.. Kdyby se zase něco nepovedlo.. Neházej flintu do žita.. S tím věkem to není tak zlý, určitě se zadaří, uvidíš!

mizumys
3. kvě 2021

@kocvarovas nehazim jen je mi z toho na nic, kazdy kocarek, tehotna maminka me rozbreci a pak jsem nastvana na lidi co si nevazi toho ze muzou mit a maji deti a chovaji se k nim strasne. Je to spis narocne na psychiku

mizumys
3. kvě 2021

Po prvnim potratu jsem se malem s pritelem rozesla, nedokazala jsem mu odpustit ze jsem musela cekat tak dlouho a ted to nejde. Ale nakonec jsme to nejak prekonali, letos spoku budeme uz 11 let

mizumys
3. kvě 2021

@kocvarovas navic ted musim podstoupit jeste vselijaka vysetreni, takze porad nekde litat.

kocvarovas
3. kvě 2021

@mizumys třeba díky nim přijdou na to, proč se to nepovedlo a do třetice to vyjde... Možná problém se štítnou žlázou, nedostatek nějakýho vitamínů nebo minerálu, krevní problém... Uvidíš..

mizumys
3. kvě 2021

@kocvarovas vitaminy beru tehotenske nejdriv gs mamavit pak superfolin a ted femibion