Holky prosim poradte mi, potratila jsem v 16tt tydnu tehotenstvi. 19.6. Nejdrive mi praskla plodova voda pak ze me na wc vysel plod i s placentou. Asi v utery me hrozne bolela prsa a od te doby mi z nich tece vodicka s mlekem, od vcera mam hrozne bolesti v podbrisku tak jsem dnes jela k memu mudr, ktery mi jen rekl ze jsem potratila a ze v delozni dutine neni pritomno plod.vejce pouze nepr.sliznice vysky 12 mm a okamzite me poslal na revizi. Ja tam nesla zatim protoze furt krvacim a furt ze me vypadaji cucky tak doufam ze to ze me vyjde samo. Nic vice mi nerekl ani k tem prsam tak jsem z toho rozhozena.Co by jste delali vy? Cekali jestli to samo vyjde nebo sli na kyretaz?
No na nic bych nečekala a jela na tu revizi když te tam doktor poslal. Když budeš otálet tak to zavání malérem. Jinak mě mrzí co se ti přihodilo, musí to být strašné, ale teď musíš myslet především na sebe.
@janickazhor Moc me mrzi, co te potkalo. Myslim, ze to nejhorsi uz mas za sebou (fyzicky). Kdyz se sama prirozene cistis, byla by ta revize skoda (zbytecny risk spojeny s revizi). Jsi proste tedka po porodu a vychazeji ocistky. Jestli te nic neboli, nech to odkrvacet a po sestinedeli jdi na kontrolu, jestli ses vycistila uplne.
No já bych spíš počkala, třeba to fakt odkrvácíš sama.
@janickazhor Okamzite do nemocnice. Po internetu ti nikdo nerekne, jak na tom tve telo je a co je lepsi!!!
Nehlede na ten szres a psychiku, se kterou tva nerozjodnost, strach a nejistota, jestli ses rozhodla spravne, cvici vic nez revize. Ja na ni musela loni kvuli ZT a strasne se mi po tom ulevilo...
Muze se ti telo vycistit samo a taky ne, muzes chytit zanet atd. Ja bych teda nevahala...
No prave ze fyzicky se citim ok, horsi to je psychicky a kdyz ze me furt neco odchazi tak se mi zatim na tu revizi nechce.
@janickazhor Ja jsem prozila taky ZT, taky jsem to nechala na samocisteni. U tebe je to fakt tezky, ze to bylo uz v druhem trimestru 😔 Psychicky se clovek bude davat do kupy dlouho, ale i diky tomu, ze nejde o umely zasah, se s tim vyporadas urcite lip. Navic o rizicich revize se skoro nepise. 😢 Drzim ti moc palce, at je to brzo za tebou.
@janickazhor Pokud krvácíš hodně,tak bych se určitě v nemocnici ukázala.Já jsem taky samovolně potratila,ale v 9.tt a musela jsem pak ještě na dočištění.16.tt už je dost.Neznám Tvůj věk,ani zdravotní stav,přirozenější je,pokud se tělo zbaví všeho samo,ale někdy to holt nejde.Všechno má svá rizika.Revize je někdy fakt potřeba.
Držím pěsti,ať jsi co nejdříve v pořádku,jak psychicky,tak fyzicky
Moc dekuji za odpovedi. Je fajn vedet, ze nejsem jedina kdo si tim musel projit ....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
V 16 tt??? Okamžitě do nemocnice...