Hezký večer, bohužel mám potvrzene zamlkle těhotenství, dnes jsem byla v nemocnici, ale poslali mě na PCR test první, a zítra ráno mám nástup na revizi. Jen teď mě pobolival asi hodinu podbřišek a šla jsem na WC, kde ze mě asi plod a vše vyšlo samo a ted už jen krvácím, ne moc, ale tak trochu. Chci se zeptat jestli máte zkušenost a mám jet hned na pohotovost, nebo když už vše samo odešlo stačí když půjdu až ráno.
Díky za Vaše zkušenosti.
Moc děkuji za tvoji zkušenost 👍 asi to tak udělám. Ùplně neskutečně se mi po tom ulevilo, a cítím se "skvěle" v rámci tedy toho všeho, a kdybych nemusela na dočištění byla bych i ráda.
Ano, taky jsem se po tom cítila "dobře", přestalo mě vše bolet a věděla jsem, že je to pro tělo tak správně.
Určitě si i Tvé tělo poradilo a vyčistilo se samo 🙂
Ono taky záleží, v kolikátém týdnu to bylo 🤷🏻♀️ pokud to byl uplný začátek, tak je to "běžné" a tělo se většinou vyčistí samo. Pokud to bylo už déle, zašla bych na kontrolu, jestli tam něco nezůstalo....hrozil by pak zánět
Hodně záleží v kterém jsi týdnu. Já byla v 8tt a vše vyšlo samo na revizi jsem nakonec vůbec nemusela. Několik dní jsem potom krvácela. Šla jsem pak užjenom na ultrazvuk jestli je pryč opravdu vše ...
Díky moc holky. Plod odpovídal 6+2, ale měla jsem být 9+4. Už čekám hoďku v nemocnici, tak snad to bude rychle a nebudu tu muset zůstat na revizi. čekám na doktora na utz. Noc byla klidná jen trochu krvácím, ještě jednou díky.
Tak to si myslím, že si tělo poradí samo...držim palce
Já po ZT při silném a hodně bolestivem krvácení jela na pohotovost , dostala jsem ascurutin a klidový režim . Ráno opět křeče a asi dvě hodiny po tom vše odešlo samo a pak bolest ustala . Já bych na na ult jela dělali mi asi čtyři než mě pustili domu , kdyby tam zůstalo jen něco málo muze to být průšvih …
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, podle mě stačí až ráno. Já takhle krvacela několik dní než ze mě vyšel plod 🙂