Samovolný potrat. Jak probíhal u vás?

karoliiina20
30. zář 2024

Ahoj jak u vás probíhal samovolný potrat ? Před 14 dny jsem zjistila ze to vypadá na zamlkle těhotenství 7+0. O týden později bylo jasno :( dneska jsem byla u doktora a dal mi týden jestli to odejde samo a nebo v pondělí revize . Na kterou se mi vůbec nechce . V noci jsem špinila a dneska také měla jsem i krev a bolí mě břicho . Mate s tím někdo podobně zkušenosti ze by to tahlek začínalo a do týdne bylo povšem ?

kosi_cek
30. zář 2024

@karoliiina20 může být, vypadá to, že se tvé tělo začíná s onou situací vypořádávat.., ale třeba já "porodila" a dle UTZ by to lékařka stále ještě viděla na revizi, tím chci napsat, že v režiji těla to nebývá hned a naráz, tělo potřebuje čas (může se dočišťovat i až s následující menstruací a mezi tím ve vlnách podobě jako v šestinedělí po porodu), mé tělo se nakonec vyčistilo samo, bez pomoci.

karoliiina20
autor
30. zář 2024

@kosi_cek Mě začalo dost bolet břicho takže jsem si vzala nimesil vůbec nevím jestli vůbec mužů .. snad ano nevíš ? A cítím ze to bude ono . Tak snad to odejde samo

lol_lol
30. zář 2024

Doporucuju salvejovy caj, take jsem to nechala na prirode

martina0888
30. zář 2024

@karoliiina20 Mám za sebou 2x, bez revize. Pomáhalo nahřívat si břicho ve sprše a PET láhví s teplou vodou. Až bude to nejhorší čištění hotové nechala bych se zkontrolovat u dr. Držím palce a je mi to moc líto 😔

ivetka7686
3. říj 2024

@karoliiina20 první špinění na druhý den čerstvá krev a bolesti. Tři hodiny jsem ležela v posteli s bolestmi ani syna ze školy jsem nemohla vyzvednout. Po třech hodinách jsem šla na toaletu a bylo po všem 😔pak jsem se čistila. Příroda to vše zařídila za mě. Byla jsem cca 6-7tyden

kosi_cek
3. říj 2024

@karoliiina20 promiň, nějak jsem přehlédla příspěvek 😔, ale určitě jsi mohla, což si udělala, tak snad jsi to zvládla, jak se cítíš?

karoliiina20
autor
3. říj 2024

@kosi_cek no od pondělí jsem krvacela , bolesti velké měla jsem za den i dva nimesily a dvakrát za den tepla vana . Bolesti jsem měla až do včerejška :/ dneska už o něco menší a krvacim už je málo . A zítra jdu na kontrolu jestli mě čeká revize nebo ne . Mám z toho strach a nemůžu dneska vůbec usnout :(

kosi_cek
4. říj 2024

@karoliiina20 tak držím palce, ono podle lékařů by to třeba mohlo být stále na revizi, samovyčištění trvá, mrzí mě, čím si procházíš, mám to nápodobně.

karoliiina20
autor
4. říj 2024

@kosi_cek to mě mrzí jestli taky prochazis něčím podobným . Klidně můžeš napsat do zpráv .

kosi_cek
5. říj 2024

@karoliiina20 tak jsem to nemyslela, já už toto období mám naštěstí za sebou a zhojené, ale myslela jsem ten případný zákrok, na.který samozřejmě nikdo nechodí rád, ale víš jak,.někdo s tím ma větší problém, než někdo jiný a ty už sis toho teď zažila až až, tak doufám, že u dr. vše O.K.