Ahoj jak u vás probíhal samovolný potrat ? Před 14 dny jsem zjistila ze to vypadá na zamlkle těhotenství 7+0. O týden později bylo jasno :( dneska jsem byla u doktora a dal mi týden jestli to odejde samo a nebo v pondělí revize . Na kterou se mi vůbec nechce . V noci jsem špinila a dneska také měla jsem i krev a bolí mě břicho . Mate s tím někdo podobně zkušenosti ze by to tahlek začínalo a do týdne bylo povšem ?
@kosi_cek Mě začalo dost bolet břicho takže jsem si vzala nimesil vůbec nevím jestli vůbec mužů .. snad ano nevíš ? A cítím ze to bude ono . Tak snad to odejde samo
Doporucuju salvejovy caj, take jsem to nechala na prirode
@karoliiina20 Mám za sebou 2x, bez revize. Pomáhalo nahřívat si břicho ve sprše a PET láhví s teplou vodou. Až bude to nejhorší čištění hotové nechala bych se zkontrolovat u dr. Držím palce a je mi to moc líto 😔
@karoliiina20 první špinění na druhý den čerstvá krev a bolesti. Tři hodiny jsem ležela v posteli s bolestmi ani syna ze školy jsem nemohla vyzvednout. Po třech hodinách jsem šla na toaletu a bylo po všem 😔pak jsem se čistila. Příroda to vše zařídila za mě. Byla jsem cca 6-7tyden
@karoliiina20 promiň, nějak jsem přehlédla příspěvek 😔, ale určitě jsi mohla, což si udělala, tak snad jsi to zvládla, jak se cítíš?
@kosi_cek no od pondělí jsem krvacela , bolesti velké měla jsem za den i dva nimesily a dvakrát za den tepla vana . Bolesti jsem měla až do včerejška :/ dneska už o něco menší a krvacim už je málo . A zítra jdu na kontrolu jestli mě čeká revize nebo ne . Mám z toho strach a nemůžu dneska vůbec usnout :(
@karoliiina20 tak držím palce, ono podle lékařů by to třeba mohlo být stále na revizi, samovyčištění trvá, mrzí mě, čím si procházíš, mám to nápodobně.
@kosi_cek to mě mrzí jestli taky prochazis něčím podobným . Klidně můžeš napsat do zpráv .
@karoliiina20 tak jsem to nemyslela, já už toto období mám naštěstí za sebou a zhojené, ale myslela jsem ten případný zákrok, na.který samozřejmě nikdo nechodí rád, ale víš jak,.někdo s tím ma větší problém, než někdo jiný a ty už sis toho teď zažila až až, tak doufám, že u dr. vše O.K.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@karoliiina20 může být, vypadá to, že se tvé tělo začíná s onou situací vypořádávat.., ale třeba já "porodila" a dle UTZ by to lékařka stále ještě viděla na revizi, tím chci napsat, že v režiji těla to nebývá hned a naráz, tělo potřebuje čas (může se dočišťovat i až s následující menstruací a mezi tím ve vlnách podobě jako v šestinedělí po porodu), mé tělo se nakonec vyčistilo samo, bez pomoci.