Samovolný potrat bez revize. Má někdo zkušenost?

malinovastava
27. led 2022

Dobrý den,dnes na kontrole na začátku 9tt mi doktorka sdělila,že se jedná o prázdné plodové vejce bez vyvíjejícího se plodu. Budeme čekat zda tělo zárodek samo vyloučí,má někdo s tímto zkušenosti, podařilo se to bez revize. Děkuji

malinkata
27. led 2022

Ano mě 2 x. Samo odešlo

jjasmina
27. led 2022

@malinovastava ano odešlo samo několikrát u mě. Je to na prd, ale aspoň se člověk může snažit hned zase

ivya
27. led 2022

Ano, odešlo samo asi dva dny po zjištění (byla jsem v 7tt a měla teprve před kontrolou, takže se na to přišlo až když jsem začala špinit až krvácet).

kosi_cek
28. led 2022

Naštěstí jsem se revizi vždy vyhla a tělo si poradilo, přišel spontánní potrat (po zamlklém těhotenství) na konci 12 a v 8tt, dokonce i úplně bez fyzické bolesti, což mě překvapilo, jen v tom 12tt to bylo fakt dost velké krvácení, je dobré, aby člověk někoho u sebe měl, kdyby náhodou se to přehouplo přes míru, je těžké to sám na sobě asi včas odhadnout, kdy už je to moc. Hodně sil, tělo je na takové záležitosti určitě dobře vybaveno, šance, že to zvládne je velká, a když ne, pomoc je naštěstí na dosah.

lenulen
29. led 2022

Byla jsem teprve v sestem tydnu, stalo se to tesne pred Vanoci. Podporila me i doktorka, vse samo vyslo behem 2 tydnu, doktorka pak akorat pri kontrole koukla na ultrazvuk, jestli neco nezustalo a vzala mi krev kvuli hormonu, ten byl zvyseny dlouho.

michaelapemi
31. led 2022

Jsem dnes 5 den po potratu. Dostala jsem.tabletky bez revize