Stručně 😉
Dva dny po zpoždění MS - ctvrtek slabá čárka na testu. V pátek už opravdu normální, hezká. V sobotu jsem začala krvácet, jasná červená množství par kapek na slipovce 3x za cely den. V neděli rano test slabouka čárka. Dnes ráno krvácení jako u normální ms. Proč to pisu.. všude čtu ze samovolný potrat doprovází bolesti, křeče.. s krvi i kusy, sraženiny. Je to tedy pryč když čárka je úplně slabouka, ale krom krvácení žadne bolesti? Chci se ujistit, ze to “to” proste odešlo a můžeme se snažit dal 😉 děkuji.
2 dny po ms je biochemicke a to fakt neboli,furt se to bere jako "zpožděni ms",měla jsem 2x,akorat po 4d zpožděni. Testy slably až byly negativni a cca ten 4 den jsem to dostala jako normalně.A držim palce💗 jinak ty kusy sraženiny jsou snad až od 5,6,7tt.Tohle jak pišu je "zpožděni ms" a za cca 2tydny se mužete snažit znovu💗
Přišla MS.
Asi to bude znit tvrde, ale jde spis o opozdenou menstruaci. O potrat rozhodne ne
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Takhle brzo jde spíš o biochemické těhotenství a to se může projevit jen jako silnější (ale i normální) MS. Bolesti jsou až u trochu starších těhotenství, kde přes čípek musí projít mnohem větší struktury...