Hezky večer dnes ráno jsem podstoupila revizi dělohy zamlklé těhotenství přestalo být srdíčko měla jsem být 10 tt ale odpovídalo 7+2 tt
doma mám roční holčičku a i když bylo mimčo neplánované hrozně moc mě to mrzí že se tohle stalo 🥹🥹 chci se zeptat jak probíhá prosim kontrola po revizi ? a za jak dlouho se můžeme snažit o další?
nebo kdy jste se začali snažit vy ?
Moc děkuji
Mrzí mě co se stalo a posílám hodně sil ❤️
Měla jsem to přesně jak Ty-roční holčičku a neplánovaně jsem otěhotněla, ale též ZT,nechali jsme projít jednu MS a začali se snažit (cítila jsem se dobře, po zákroku ani špinění, cyklus naběhl jak jsem byla zvyklá, takže jsem to brala jako znamení a říkala si, jestli to má vyjít, tak to vyjde)
Zadařilo se třetí cyklus po té a za týden mám termín....
Hodně štěstí i Tobě 🍀
Jinak kontrola po šestinedělí,prohlídka, ultrazvuk....
@mariekk12 ahoj já byla na revizi květen 07 a v září 07 jsme počali prvorozeneho syna. Dr řekl dát si 3 měsíce čas, aby se vše zahojilo jak má ( pro mě teda bylo důležitý hlavně uzdravit duši, děsně mě to rozbilo) preju ti hodně zdraví a štěstí při další snaze, určitě to bude brzy a miminko si vás najde❤️ je to bolavy, ale řeknu ti že jak mě vyčistili tak zacly ustupovat veškeré příznaky a mě se zaclo dělat i psychicky líp. Ať je ti dobře hodně sil😔
@mariekk12 v této době a po takovým zásahu bych šla určitě jinam😉
14 dní po revizi jsem šla na kontrolu, probíhala jak na koze, tak utz. Dodržet šestinedělí a počkat alespoň 2 Ms...to je doporučení od lékaře
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, je mi to líto ☹. Kontrola byl myslím klasický ultrazvuk. S tím snažením je to různé, někdo doporučuje počkat, někdo že není třeba. My nepočkali a za dva měsíce se vše opakovalo ☹ (ale častěji to má dobrý konec). Pak jsme už dali půl roku přestávku a za pár měsíců jsem otěhotněla už se šťastným koncem.