Revize po zamlklém těhotenství. Kdy se snažit znovu o miminko?

adelkl29
24. črc 2024

Ahoj holky. Doufám, že už se tady brzy budu ptát a řešit příjemnější záležitosti 🍀 ale chci se jen teď zeptat na vaše zkušenosti po revizi. Byla jsem na ní dnes, po nepovedených potratových pilulkách (kvůli zamlklému těhotenství v 6týdnu). Musím říct, že jsem překvapená, jak se cítím dobře, snad to tak zůstane. Krácení bylo zatím jen minimální i bolesti, jako menstruační, které hned přešly.
Prosím, kdo s tím máte zkušenost - kdy vám přišla MS, kdy jste začali se sportem, snažili jste se nějak podpořit tělo po revizi - nějaké vitaminy/čisticí čaje a hlavně, kdy jste se snažili znovu o miminko? Samozřejmě nic nechci uspěchat, ale ráda bych se vrátila brzy do normálního života, abych se hlavně duševně zase cítila dobře a už na to nemyslela 🙏🏼

andelka
24. črc 2024

Ms přišla po 31 dnech. Brala jsem nějaké komplexní vitamíny a inofolic, spíš tak pro lepší pocit, bylo mi skoro 35 let. Další dvě ms jsem nechala projit, ať vím,že se tělo srovnalo a funguje a po té třetí to zkusili znovu. Vyšlo to hned.

junetule
24. črc 2024

Ja mela dve revize po ZP a opravdu nic nebolelo, jen chvilku spineni u obou. Jelikoz nemuzeme jinak, nez ivf, tak po zacatku prvni menses(prisla po trech tydnech) jsme za deset dnu sli na kontrolu a hned zacali dalsi kolo hormonu a pripravy. U druhe revize to bylo pozdeji. Mela jsem ji 8 prosince a na transfer jsme sli koncem brezna. Celou tu dobu jsem kazdy den brala kyselinu listovou a vitamin D, to jsem neprerusila. Preji hodne stesti 🙂

anonym055
25. črc 2024

@adelkl29 měla jsem 3x revizi po první si to již přesně nepamatuji.. u druhé přišla první ms po 4 týdnech a další už nepřišla z tohoto cyklu máme dceru ❤️ a u poslední mi přišla ms až po 8 týdnech.. snažíme se od té ms, ale zatím se nedaří 🤷‍♀️, takže si myslím, pokud nebudete mít žádné komplikace, že se po první ms můžete klidně začít snažit 🍀😊

martulka88
26. črc 2024

@adelkl29 Já byla tedy po klasickém porodu mrtvého miminka, takže jsem měla klasicky šestinedělí. MS přišla přesně 4týdny po porodu (potvrzeno gyn). Další cyklus, tedy 2měsíce od porodu jsme se začali snažit. Otěhotněla jsem 4 měsíce od porodu na den přesně. Já bych začala po první MS 🍀