Revize dělohy v 9.tt. Co byste poradily, ať to vyjde znovu?9. týden

helena1033
28. črc 2019

Zdravím všechny, je to týden co sem byla na revizi dělohy, zamkle těhotenství,bylo to naše první snažení, doktor říkal že to není nic neobvikleho bohuzel ......ale chtěla jsem se zeptat těch co tím také prošlý za jak dlouho jste opět otěhotněly ? Doktorka říkala po dvou menstruačních se můžeme začít opět snažit......jak to bylo u vás? A co pomohlo piji kontrihel, ( jak to půjde začnu zase i cvičit cviky p.mojzisove moc mi pomáhají na záda....tam je problém mám Bechtěreva) jim teď nezdravé mám víc chutě na cukr a sladké to sem nikdy nic nemusela....až teď bych zdlabla čokošku na posezení......jinak jim hodně zeleniny ovoce nejím pečivo ......a beru kyselinu listovou .......co byste mi poradily ať to vyjde znova? Vím že mám být i psychicky v klidu to jídlo dělám pro sebe cítím se líp 😜 .......ale psychyka si dělá občas svoje.....jak ste to zvládaly vy? Moc děkuju

lachtanice86
28. črc 2019

@helena1033 @helena1033 byla jsem na revizi ve vyšším stupni těhotenství a snažili jsme se až někdy po 4cyklech. Nějak nebyla nálada. Otěhotnela jsem potom 2cyklus

puhelin
28. črc 2019

My jsme si po revizi dali 3 mesice pauzu, dr. mi behem toho kontrolovala vysku sliznice. Kdyz byla dostatecna, zkusili jsme to znovu. Povedlo se to na 3. pokus, s tim, ze jsem si v tu dobu ovulaci moc nehlidala. Ted u druheho miminka uz jsem nakoupila ovulacni testy a byla to jistota.
Pila jsem kontryhel, abych vubec opet mela menstruaci a brala listovku.

katherine177
28. črc 2019

Měla jsem zamlklé těhotenství v 5/2016 a 8/2016,pokaždé jsem nechala proběhnout jednu menstruaci a další už nebyla,až třetí těhotenství 10/2016 proběhlo bez problémů, pila jsem kontryhelový čaj a zobala vitamíny Femibion 1,je to dobrá příprava na těhotenství, přeji hodně štěstí

petulkanono
28. črc 2019

Já musela jít porodit v 19.tydnu chlapečka, za tyden jsem byla ještě jednou na revizi, kvůli zbytkům placenty. Nechala jsem “odjet” dvě menstruace a zadarilo se hned na poprvé. Používala jsem Femibion, Wobenzym - to jen pro můj pocit, nemyslim, ze by mi k miminku nějak zázračné pomohl, jen jsem si teda už cyklus před tím, ve kterém jsem otěhotněla dělala denne ovulacni testy, abych věděla, kdy ji mám. V dalším jsem je delala taky každý den a když už jsem videla, ze ovulace běží, zkusili jsme to a hele, mám teď doma 16m Zaru. Vsechno bude v poradku, držím pěsti 🙂

beatrice13
28. črc 2019

Já mám jen poznámku k tomu kontryhelu...je dobrý po prodelanem potratu, ale v těhotenství se určitě nemá pít, právě může ten potrat způsobit...

helena1033
autor
28. črc 2019

Děkuju, ten kontrihel sem přestala pít jak vyšel pozitivní test ......teď ho piju na obnovu slyznice. Vesměs co tak i čtu tak dva cykly a mužem se snažit 😊 děkuju moc. Jen ty ovulační testy máte nějaký co funguje? Já zkusila Dr.max, hs...a nějaké další ale nikdy mi žádný nevysel pozitivní ani když sem věděla že ovulace je( spíš sem to poznala podle sebe a změny hlenu .. testy byly na nic ☹️)

barulina
28. črc 2019

Ja jsem po revizi 20.5 a zacli jsme se snazit po prvni probehle ms

helena1033
autor
28. črc 2019

Já mám trochu obavy už po jednom cyklu celkem čtu že je to brzo a tělo to neudrží, raději chvilku počkat nevím.......a doktorka říkala také dvě cykly.

klea81
28. črc 2019

Po dvou ms, na první pokus 😉

donika
28. črc 2019

@helena1033 ahojky. Jsem na tom podobně, po revizi 17dni a budeme čekat 2-3 cykly určitě. Netroufnu si a ani se necítím na to jít do toho dřív (zatím) 😜. Jinak zobam kyselinu a piju kontrihel a čekám na první MS. 😉 Tak mužem čekat spolu, koukám, že jsme na tom podobně. 😊

helena1033
autor
28. črc 2019

@donika to ano sme jen já sem po revizi teprve 10 dní. Ale už čtu znistuju, věřím že podruhé už to bude dobré

donika
28. črc 2019

@helena1033 jo, já si to říkám taky, uklidnuju se tím, ale asi budu pěkně pripo*.. (s prominutim). 😅 A jak se cítíš fyzicky? Jak dlouho jste se snažili?

jipe
28. črc 2019

po 2. menstruaci jsme se začali snažit, 4. nepřišla

helena1033
autor
28. črc 2019

@donika no snažili sme se asi půl roku , sem trošičku starší je mi 33 tak sem čekala že to nemusí jít hned, ale víc m e šeptalo to že kamarádky jedná po druhé těhotnou Ája pořád nic a když to přišlo tak to nevyšlo ale věřím doktorovi uklidnil mně je super a věřím že to zas vyjde, ale určitě budu zas nervózní ale snad to vemu tentokrát s větším klidem .......asi to tak melo byt

eviicka
28. črc 2019

Já nechala projít 2 menstruace, ale cykly jsem měla extrémně krátké (kolem 22 dní), takže to byl fofr. Zadařilo se hned, ale bohužel to opět nedopadlo. Takže teď jsme čekali raději 5 měsíců, než se dá tělo opravdu dokupy.

donika
28. črc 2019

@helena1033 já jsem taky trošičku starší.. 😱😝 😂je mi 37 😌 A je moc dobře, že ses pozitivní, to je nejlepší cesta k úspěchu. 👍

donika
28. črc 2019

@eviicka A řekli už ti třeba proč? Nebo po 2. se to ještě pořád neřeší a řeknou jen "to se tak prostě někdy stane".. A teď už se snažíte?

eviicka
28. črc 2019

@donika neřekli, že prý se to stává (navíc jsem ještě starší než ty), s manželem už jedno dítě máme a co myslím já, tak vliv mohlo mít i kojení. Tak uvidíme, snažit jsme se začali teď.

eviicka
28. črc 2019

@donika jinak vím že někteří doktoři už po druhém potratu vyšetření dělají, já tam měla ale těch faktorů víc, tak jsem se jen zeptala (gynekologie a obvodní) a ničeho se zatím nedožadovala.

kuttu
29. črc 2019

@helena1033 6/15 ZT, 8/15 ZT vždy v 10.týdnu,3/2017 ukončení pro VVV v 15.týdnu...hodila jsem tehotenstvi za hlavu,pořídili jsme si pejska,nebrala jsem vůbec nic,nehlidala ovulaci a presne po roce pozitvni test,a něco mi říkali,tebe teď vše jak má být,strach veliký,tehotenstvi naprosto bez potíží a na konci krásná a zdravá holčička...nech tělo odpočinout,podle mě hned další tehotenstvi je jen záplata na to první...ten kontryhel ok,četla jsem že se má ale pít do ovulace...za me se na vše vyprdnout a neřešit to,až přijde ten pravý čas on9 to vyjde,mě vždycky říkali,že aspoň vím,že můžu otěhotnět....jinak jsme prošli vysetrenimi a nic se nezjistilo....bohužel ZT nebo potrat zažívá dnes a denně jedna z nás,prostě to tak je....

donika
30. črc 2019

@eviicka tak přeju hodně štěstí 🍀, kdyby nás aspoň netlačily ty roky, že? 😌😲

helena1033
autor
30. črc 2019

Teď mně nápad ještě jeden dotaz, za jak dlouho ste začaly třeba s cvičením plaváním? Koupat po 14dnech je tím myšleno i bazén? A cvičení? Zkoušela sem už teď po 20fnech lehké Cvika jen jógu a teda nebyli to fajn dokonce sem začala lehce špinit tak sem toho nechala .......ale chybí mi to už měsíc neplavuj necvicim a sem ztuhla bolavá .......kdy stě se začaly hýbat?

petulkanono
30. črc 2019

K těm ovulacnim testům, ka kupovala ty obyčejné žluté - Pepino myslim? - a cca od 4 dne po MS jsem každý den testovala a hlavně si ty testy dávala pod sebe, abych videla, jestli už čárka sili, kdybych to nedelala, taky to asi nepoznám 🙂

petulkanono
30. črc 2019

Asi tak nějak, ta druha čárka tam vše vždycky, jen musis takhle hlidat tu intenzitu 🙂 teď jsem si vzpomnela, ze jsem objednavala ovulacni testy na otehotnet.cz a byly to GS Ovultest, ruzovy obal a u nas byly 100% 🙂

zutinka
3. srp 2019

Já měla 2ZT a čekala jsem pokaždé půl roku