Revize dělohy. Kdy jste znovu otěhotněly?

kyioko
4. čer 2024

Ahoj všem.

Dnes kolem 12.00 jdu na revizi po zamlklém těhotenství. Měla bych být 13+1, ale plod odpovídá 6+3 bez AS. Je to moje třetí ZT.
Měla jste to taky takhle některá podobně? Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět a bylo vše v pořádku? Pomohli vám k tomu nějaké vitamíny? A také když už je to třetí zt, dr mi říkala, že už se to nějak řeší a vyšetřuje. Máte s tím někdo zkušenost, co bude?

Děkuju a všem přeji krásný den ♥️

kaml24
4. čer 2024

To je mi líto. Já byla po druhém ZT a gynekolog mi vypsal zadanku na genetické testy (kvůli věku, je mi 36). Jdeme tam s manželem až za dva měsíce, tak jsem sama zvědavá. Jinak beru listovkou a chodím na pilates na cviky pánevního dna, v létě to chcem opět zkusit. Ale sednu si sem kvůli zkušenostem dalších holek.

nikolite
4. čer 2024

Po třetím potratu jsem byla poslána s partnerem na genetiku. Genetická konzultace + vyšetření z krve. S dalším těhotenstvím jsme si dali načas asi pul roku jsme se nepokoušeli , ale pak to vyšlo na první pokus. Zítra rodím 🙂

kyioko
autor
4. čer 2024

@nikolite tak to je krasny ♥️ at vse probehne v poradku 🍀

rosalindamelinda
4. čer 2024

Ten samý dotaz, jééééj 🙂 proč 😝 na vedlejším foru ti nějaké holky snad odpověděli pěkně ne, ale když ti to nestačí, snad nalezneš napříč stránkami.

anonym055
9. čer 2024

@kyioko prodělala jsem 2x za sebou ZT s revizí, třetí tehotenstvi bez jediného problemu a máme zdravou dceru ❤️, čtvrté tehotenstvi opět ZT s revizí.. s manželem nás můj gynekolog poslal na genetiku. Je to dle objednání, čekali jsme asi měsíc.. na genetice proběhla konzultace skrz podrobnou rodinou anamnezu a testy z krve.. na výsledky zatím stále čekáme..

kyioko
autor
12. čer 2024

@anonym055 jak Vam to dopadlo? 😊

anonym055
12. čer 2024

@kyioko zatím nám stále nikdo nevolal 🤷‍♀️ takže stále čekáme.. teď je to 8 tydnu od testů..

lociloci
24. čer 2024

Otěhotněla jsem po 3. MS od revize v 9 tt, snažili jsme se hned od 2. MS. Pila jsem poctivě kontryhel do ovu a od ovu čaj báby radnické. Nakonec to vše dopadlo dobře - vlastně loni v květnu termín revize, letos v květnu termín porodu 🙂 Teď se tady vedle mě kroutí měsíční 🌈 mimčo a nechce chrápat 😂 Neboj, hlavně nech sliznici po revizi uzdravit, trochu zahojit i psychiku a ono to už bude dobré.