Revize dělohy. Kdy jste znovu otěhotněly?

kyioko
4. čer 2024

Ahoj všem.

Dnes kolem 12.00 jdu na revizi po zamlklém těhotenství. Měla bych být 13+1, ale plod odpovídá 6+3 bez AS. Je to moje třetí ZT.
Měla jste to taky takhle některá podobně? Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět a bylo vše v pořádku? Pomohli vám k tomu nějaké vitamíny? A také když už je to třetí zt, dr mi říkala, že už se to nějak řeší a vyšetřuje. Máte s tím někdo zkušenost, co bude?

Děkuju a všem přeji krásný den ♥️

kaml24
4. čer 2024

To je mi líto. Já byla po druhém ZT a gynekolog mi vypsal zadanku na genetické testy (kvůli věku, je mi 36). Jdeme tam s manželem až za dva měsíce, tak jsem sama zvědavá. Jinak beru listovkou a chodím na pilates na cviky pánevního dna, v létě to chcem opět zkusit. Ale sednu si sem kvůli zkušenostem dalších holek.

nikolite
4. čer 2024

Po třetím potratu jsem byla poslána s partnerem na genetiku. Genetická konzultace + vyšetření z krve. S dalším těhotenstvím jsme si dali načas asi pul roku jsme se nepokoušeli , ale pak to vyšlo na první pokus. Zítra rodím 🙂

kyioko
autor
4. čer 2024

@nikolite tak to je krasny ♥️ at vse probehne v poradku 🍀

rosalindamelinda
4. čer 2024

Ten samý dotaz, jééééj 🙂 proč 😝 na vedlejším foru ti nějaké holky snad odpověděli pěkně ne, ale když ti to nestačí, snad nalezneš napříč stránkami.

anonym055
9. čer 2024

@kyioko prodělala jsem 2x za sebou ZT s revizí, třetí tehotenstvi bez jediného problemu a máme zdravou dceru ❤️, čtvrté tehotenstvi opět ZT s revizí.. s manželem nás můj gynekolog poslal na genetiku. Je to dle objednání, čekali jsme asi měsíc.. na genetice proběhla konzultace skrz podrobnou rodinou anamnezu a testy z krve.. na výsledky zatím stále čekáme..

kyioko
autor
12. čer 2024

@anonym055 jak Vam to dopadlo? 😊

anonym055
12. čer 2024

@kyioko zatím nám stále nikdo nevolal 🤷‍♀️ takže stále čekáme.. teď je to 8 tydnu od testů..

lociloci
24. čer 2024

Otěhotněla jsem po 3. MS od revize v 9 tt, snažili jsme se hned od 2. MS. Pila jsem poctivě kontryhel do ovu a od ovu čaj báby radnické. Nakonec to vše dopadlo dobře - vlastně loni v květnu termín revize, letos v květnu termín porodu 🙂 Teď se tady vedle mě kroutí měsíční 🌈 mimčo a nechce chrápat 😂 Neboj, hlavně nech sliznici po revizi uzdravit, trochu zahojit i psychiku a ono to už bude dobré.

oplustil
5. zář 2024

Ráda bych navázala na tuto diskuzi. 1.2.2024 jsem měla pozitivní těhotenský test, 14.2.2024 bilo srdíčko a 23.2.2024 jsem však začala potrácet a začal kolotoč. Prošla jsem si nevypuzeným samovolným potratem, následnou kyretáží, druhou kyretáží a na konci června hysteroskopií kvůli slepené děloze. Na konci července se mi dostavila první menstruace, druhá ke konci srpna, nyní chodím jednou měsíčně na kontrolu, ale stále mi nedorůstá děložní sliznice (je hodně tenká). Lékař tvrdí, že to chce ještě tak 3 měsíce počkat, ať se vše zahojí, beru pivovarské kvasnice a kyselinu listovou, která by měla pomoci. Můj dotaz zní, měl někdo podobný případ nebo máte nějakou svou zkušenost, jak napomoci růstu děložní sliznice. 🙂

lociloci
9. zář 2024

@oplustil Na ten nárůst děložní sliznice je prý dobrý ten kontryhel 🙂

oplustil
9. zář 2024

@lociloci ten teď piju týden v kuse 2x denně 🤞🏻já pak našla na internetu ještě: mateří kašička, Maca, ashwagandha, někdo tady v diskuzi psal grepovy juice. Tak zkouším teď postupně přidávat. Tak uvidíme 💪🏻 děkuji moc za odpověď