Ahooj, vy co máte za sebou biochemické těhotenství, kdy vám odezněly příznaky? Mě čárka den co den slábne (mám 5 dní vynechanou MS), ale pořád mám šílene nevolnosti, jako jsem měla třeba v předchozích těhotenství kolem 8.-11. týdne. Odešly vám příznaky až po dostání MS?
Mě bylo před MS akorát trochu nevolno. Ale přisuzovala jsem to celovíkendové oslavě. Pak jsem dostala opravdu hodně silnou MS, kdy mi to v práci pod pracovníma kalhotama teklo po noze proudem. Na záchodě pak padaly cucky. Kdybych nešla po MS k doktorovi, tak ani nevím, že šlo o biochemické těhotenství. MS dorazila normálně a jen ten jeden den byla extrémně silná.
@kejty2501 nevolnosti jsem neměla, ani u syna. Za to u biochemka byly silné bolesti a ke zlepšení došlo s příchodem ms, která byla hodně silná a v důsledku toho byly i nevolnosti a slabost...
@kejty2501 Já jsem měla spozdeni 10 dní, těhotenské příznaky nebyly žádné, ale pozitivní testy byly jasný, zadní duchové. No a po deseti dnech přišla fakt silná MS a cistila jsem se dost dlouho i opakovaně a trvalo mi než naskočila ovulace a hcg klesalo fakt pomalu. Hlavně teda,že to odešlo samo no,když už . Tohle se mi stalo dvakrát. 😏
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kejty2501 většinou do měsíce by vše mělo bejt od do další Ms