Ahoj všem..Tak právě tohle se mi stalo minulý týden. Klasika, byla jsem šťastná jako blecha, když jsem po roce snažení na testech objevila dvě krásné //..Jenže pak jsem začala silně krvácet, břicho neskutečně bolelo. Dr říkal, že se to prostě stává, že se miminko nazahnízdí a žena samovolně krvácením "potratí". Jste tu někdo se stejným "osudem"?
Ahoj yofresh tak to mě moc mrzí.Jak píše z359 taky přeji moc štěstí a pevné nervy.
Yofresh, taky se mi to stalo u prvního těhu, o to to bylo pro mě horší, že jsem měla týden před svatbou ☹ Příčina se nezjistí, asi to tak mělo být, příroda to zařídila jinak.... jak říkala sestřička u mudra, když mi tekly slzy, třeba tam nebylo něco v pořádku a je lepší, když to jde pryč dříve než později..... 😔 Ale nezoufej, za pár měsíců jsem byla znovu těhu a teď už si užívám řádění dvou princezen!! 😀 Tak hodně štěstí!! 😵
PS: Jo, a mudr říkal, že se to stává u prvního těhu dost často...druhé už bývá OK!! 😉
Ahojky tak mě se to také stalo u prvního těhoteství.Bylo to v osmém týdnu a bylo to hrozné,ale jak píše silvik většinou se to stává,protože není něco vpořádku a to tělo to prostě samo pustí a je to tak určitě lepší.
V nemocnici mi tenkrát řekli,že za tři měsíce to můžu zkusit znovu,my jsme teda čekaly dýl(taky sme do toho řešily bydlení atd.) a teď za dva měsíce čekáme našeho broučka.A problémy s otěhotněním jsem neměla žádné,přišla jsem do toho ani nevím jak 🙂
Takže držím palečky a věř mi,že vše chce jen čas!!!
Yofresh, co vyvadis? To se proste stane. Me se to stalo po roce a pul snazeni (prvni ovulace za tu dobu), za 3 dny jsem zacala krvacet. To je zivot. Mne teda prijde horsi, kdyz nekdo prijde o miminko az pozdeji, treba tesne pred porodem! 😢 Ze to odejde, se stava strasne spouste zenskych - kdyz se nepozorujes a nemeris, je to jen opozdena menstruace. Ber to tak, ze tam asi nebylo geneticky neco v poradku a nepanikar, prijde to znova 😉
Yofresh, taky jsem si tím prošla.Vím jak to bolí i takhle brzy. Pitomý bylo, že se mimi asi od 4tt nevyvíjelo, ale nepřišlo se na to, protože moje býv. dr. neměla UTZ, takže se to spustilo až v 10tt na dovče v Itálii, v únoru. No a osud tomu chtěl a teď přesně na rok ode dne revize čekáme mimčo. Dávali jsme si pozor 3 měsíce po revizi a hned pak napoprvé se nám to povedlo. Zatím to vypadá dobře,gentetický screening v pořádku a tak doufám, že už to zdárně dotáhneme do konce. Jen už to těhu není nijak bezstarostné, protože minule jsem 5týdnů nevěděla, že se něco děje, tak teď s napětím čekám na každou kontrolu.
Někdo ani nečeká ty 3 měsíce a v pohodě otěhotní hned po 1.MS, ono je to tělo potom prý pěkně připravené na těhu. Tak držím palce a neboj, za chvíli budeš těhu znovu 🙂
A to ty asi ani na revizi nepůjdeš, tak to je v poho, tělo si poradí a brzy zase vzhůru do dalšího snažení 🙂
mmmk - nevyvadim, jen jsem chtela najit nekoho kdo zazil to same 😉 Beru to ted tak, ze jsme si s manzou "overili", ze plodní jsme 😉
akras - nene revize díky bohu nehrozi. Prisla jsem o mimi na zacatku 5tt. Jak psala víc holek - opozdena jako by ms a hodne silna, bolest bricha..Jen jsem z toho trochu zdrbla. Pres rok se snazime a pak tohle.No ale lepsi nez aby to bylo nejaky spatny.. Taky jsem slysela, ze po prodelanem ranem potratu je pak telo zblblý a ze se velka pravdepodobnost otehotnet hned v prvnim cyklu - ze je telo jako kdyz pohnojis 😀 😀
yofresh: vyklidneny pristup...jen tak dal! Drzim palecky at se vam podari otehotnet jak planujes a druhe tehu je pro tebe tim vysnenym! 😉 😉
Urcite je lepsi nelpet na tehotenstvi a pozorovat kdy uz konecne....pak je pravda, ze hodne zen potrati a ani si toho v podstatu nemusi vsimnout, protoze se jim "jen" opozdil menses. 🙂
yofresh: Ahojky mě se stalo něco podobného v květnu byla jsem 4tt a odešlo to samo, bohužel je to život taky mě to chvilku mrzelo, naštestí na revizi jsem nemusela a dr. mě nasadil hormony Utrogestan 🙂 a díky nim se přesně po 3 měsících zadařilo a čekáme vytouženého mimíska a vše je zatím v naprostém pořádku (snažily jsme se rok a pár měsíců ) tak držím i tobě pěstičky at se brzy zadaří 😉 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Moje kamarádka taky před rokem a něco potratila, nevím, který týden, ale bylo to v prvních třech měsících, A dneska už má krásnou a zdravou holčičku, nesmíte to vzdát a snažit se dál. Přeju hodně štěstí na další snažení. Snad sem ti alespoň trošku pomohla