Pravděpodobně ZT?😟

klara95
22. kvě 2024

Ahojky holky , píšu jsem asi proto že se z toho nějak potřebují vypsat.
Včera jsme byla na kontrole na gynekologie na ultrazvuk . Dle posledního UTZ bych měla být 8+1 , dle menstruace 9+1.
Včera když mi dělal ultrazvuk ,tak Mimi bylo stejně velké jako při předposledním ultrazvuku a vycházelo to opět na 6+1. A ani na minulem utz před čtrnácti dnama tak jak teď tam nebylo srdíčko .
Dnes jsem byla na krvi , v pátek zase krev a ultrazvuk . Doktor mi říkal že když nebude stoupat HCG , tak budu muset na kyretáž . Dnes mi říkal že je možná šance že je jen miminko menší než by mělo a může být vše v pořádku . I přesto mám strach od včera pláču . Cítím že Mimi bojuje ,nebo tomu aspoň věřím . Příznaky těhotenství mám stále, jako nevolnost ,bolest prsou atd...
To čekání na rozhodnutí je nejhorší. Pořád věřím že tu je šance , že to bude v pořádku 🍀

klara95
autor
22. kvě 2024

@klara95 vkládám foto první je ultrazvuk co byl před čtrnácti dnama a druhý je že včera .

klara95
autor
22. kvě 2024
klara95
autor
22. kvě 2024
maja050812
22. kvě 2024

@klara95 tohle jsem zazila při prvním těhotenství bohužel to nedopadlo a potratila jsem v 10tt. Další těhotenství ale bylo naprosto v pořádku sice první trimestr byl náročný ale to asi nepotrebujes číst. Každopádně po tom co se mi stalo mám doma dvě krásne, zdrave děti.

klara95
autor
22. kvě 2024

@maja050812 děkuji moc , sice je to těžké ale je moc pěkné číst že poté se vám povedlo otěhotnět🙏🏻a máte krásné zdravé děti ❤️ děkuji moc za milé slova ,🍀

eviicka
22. kvě 2024

Těhotenské příznaky bohužel mohou přetrvávat. Na rozhodnutí ohledně kyretáže nemusíš spěchat, ale já to u prvního zt chtěla mít za sebou... u druhého jsem vyčkávala, ale stejně se revizi nevyhnula. (Další těhotenství pak bylo bezproblémové).

Drž se.

anonym055
22. kvě 2024

@klara95 první dvě tehotensti podobný průběh jako u vás.. oboje skončilo revizí.. třetí tehotenstvi bez problemu.. na kontrole vždy odpovídala velikost .. máme keasnou zdravou dceru ❤️😊 a čtvrté tehotenstvi bohužel opět stejný průběh jako u prvních dvou.. kdyz mi rekli, ze opet nesedi velikost plodu, vedela jsem, ze je opět neco spatne.. a nasledovalo ZT s následnou revizí.. přeji, aby Vam tehotenstvi prosperovalo a vše dobře dopadlo.. pokud ovšem skončí ZT, nemusí to mít vliv na další tehotenstvi.. většinou se již v dalších tehotenstvich neopakuje.. 🍀❤️ posílám spoustu sil

klara95
autor
22. kvě 2024

Děkuji vám všem co jste tu napsali. Ano četla jsme že to není ojedinělí a bohužel se to stalo mnohým znás. I přesto je to velmi bolestivé. A o to víc když se m ito děje soucítím s vámi všemi. Vím že příroda to má dobré vymyšlené a co se má stát se stane. A že naštěstí budu pak moct znova otěhotnět. Ale i přes vše toto je to pro mě velmi těžké a bolestivé. Pro mě i přes to že nebije ❤️ tak je to moje miminko 🍀 uvidíme v pátek , třeba zabojuje a vše se v dobré obrátí . Děkuji vám všem ❤️

lencaa11
22. kvě 2024

@klara95 jde vidět že je tam rozdíl spíš že TT odchází bohužel je možné že něco je špatně někdy to tělo pozná tak to na začátku je to smutné zas víte že další TT bude určitě v pořádku držím palečky ☘️☘️💜

klara95
autor
22. kvě 2024

@lencaa11 děkuji 🙏🏻 uvidíme v ten pátek , jak se říká doslova naděje umírá poslední a to u těhotenství platí dvojnásob ❤️ moc děkuji za podporu je to těžké děkuji

themuffin
25. kvě 2024

@klara95 ahoj, jak jsi dopadla včera? 🍀

veronicka89
25. kvě 2024

@klara95 hlavní vypovídající hodnotu nema fotka utz ale zdá se hcg aspin zdvojnasobuje každý den...

maja050812
25. kvě 2024

@klara95 ahoj, tak jak jsi dopadla ?

klara95
autor
30. kvě 2024

@maja050812 omlouvám se že jsem neodepsala . Tak první odběr krve HCG 14000 ,odběr za dva dny po tom 13400. Říkal že to nemusí nic znamenat , včera jsme byla na třetí odběr a dnes odpoledne budou výsledky . Rikal že pokud rapidně spadnou je to jasný , pokud rapidně půjdou nahoru pojedeme dál. Od neděle mám špinění výtok se světlou krvi. Zatím žádná menstruace nic. Ale už nějak vnitrne počítám že konec. Upřímně už jsme tolik vyčerpání s mým mužem že už si jen přejeme ať vyjde verdikt a můžeme se někam pohnout .

maja050812
30. kvě 2024

@klara95 ahoj, vydrž jak to odpoledne dopadne. Ja sama se vždy připravuji na to “nejhorší”. Tím nechci říct at jsi pripravena ze to nedopadne. Ja jsem v dalším těhotenství krvácela a spinila cely první trimestr fungovala jsem tyden v nemocnici a tyden doma. Pokud to ale nedopadne tak buďte silní a hlavně naberte silu. Nam pomohlo po potratu zmenit prostredi.

koalka11
30. kvě 2024

Zažila jsem si něco dost podobného a bohužel to skončilo potratem… dle ultrazvuku to také nerostlo tak jak mělo, doktor me na to začal připravovat až jsem najednou po par dnech začala špinit a bylo jasno… doktor udělal ultrazvuk a pak me automaticky hnal na kyretáž..nakonec jsem den před nástupem začala krvácet víc a rozjel se potrat normálně doma…
No a dneska tu mam zdravého 8 měsíčního prcka.. ještě teda upřesním, ze první těhotenství bez problému, druhé potrat a třetí opět bez problému.. takže v tom asi nemá smysl hledat cokoliv hlubšího, proste to tak je a je nás mnohem vic než si dokážeme vůbec predstavit 🫣
Držím palce ať vše proběhne tak jak má a hlavně bez jakýchkoliv problémů a komplikací ♥️

klara95
autor
30. kvě 2024

Tak hodnoty klesly na 10 000 tkaze jedu na gyndu pro papíry na kyretáž. Zkusím ho poprosit o tabletu . No a až se vše uzdraví tak to zkusíme znova. Děkuji vám všem zap odporu ❤️

lencaa11
30. kvě 2024

@klara95 tabletu vám dají v nemocnici ale já bych do ni nešla je to pěknej hnus a ještě není to 100% že vše odejde nechala bych tělo zda to rozjede se samo hned na kyretáž a tabletku nemusíte

themuffin
30. kvě 2024

@klara95 tělo to zvládne ve většině případů vypudit samo, ale může to trvat i další měsíc. Kyretáž bývá lepší než tabletka

klara95
autor
30. kvě 2024

Ptala jsem se ho na tabletku a řekl mi že sní nemá dobré zkušenosti , že stejně pak museli většinou do nemocnice a za druhé že pro něho na tabletku mám vysoké HCG a že by nemusela zabrat. Že kyretáž je jistota a trvá to chvíli. Tak mám zadanku a zítra rnao jedu do Podolí a snad mě vemou už zítra . 🍀