Ahojky holky , píšu jsem asi proto že se z toho nějak potřebují vypsat.
Včera jsme byla na kontrole na gynekologie na ultrazvuk . Dle posledního UTZ bych měla být 8+1 , dle menstruace 9+1.
Včera když mi dělal ultrazvuk ,tak Mimi bylo stejně velké jako při předposledním ultrazvuku a vycházelo to opět na 6+1. A ani na minulem utz před čtrnácti dnama tak jak teď tam nebylo srdíčko .
Dnes jsem byla na krvi , v pátek zase krev a ultrazvuk . Doktor mi říkal že když nebude stoupat HCG , tak budu muset na kyretáž . Dnes mi říkal že je možná šance že je jen miminko menší než by mělo a může být vše v pořádku . I přesto mám strach od včera pláču . Cítím že Mimi bojuje ,nebo tomu aspoň věřím . Příznaky těhotenství mám stále, jako nevolnost ,bolest prsou atd...
To čekání na rozhodnutí je nejhorší. Pořád věřím že tu je šance , že to bude v pořádku 🍀
@klara95 tohle jsem zazila při prvním těhotenství bohužel to nedopadlo a potratila jsem v 10tt. Další těhotenství ale bylo naprosto v pořádku sice první trimestr byl náročný ale to asi nepotrebujes číst. Každopádně po tom co se mi stalo mám doma dvě krásne, zdrave děti.
@maja050812 děkuji moc , sice je to těžké ale je moc pěkné číst že poté se vám povedlo otěhotnět🙏🏻a máte krásné zdravé děti ❤️ děkuji moc za milé slova ,🍀
Těhotenské příznaky bohužel mohou přetrvávat. Na rozhodnutí ohledně kyretáže nemusíš spěchat, ale já to u prvního zt chtěla mít za sebou... u druhého jsem vyčkávala, ale stejně se revizi nevyhnula. (Další těhotenství pak bylo bezproblémové).
Drž se.
@klara95 první dvě tehotensti podobný průběh jako u vás.. oboje skončilo revizí.. třetí tehotenstvi bez problemu.. na kontrole vždy odpovídala velikost .. máme keasnou zdravou dceru ❤️😊 a čtvrté tehotenstvi bohužel opět stejný průběh jako u prvních dvou.. kdyz mi rekli, ze opet nesedi velikost plodu, vedela jsem, ze je opět neco spatne.. a nasledovalo ZT s následnou revizí.. přeji, aby Vam tehotenstvi prosperovalo a vše dobře dopadlo.. pokud ovšem skončí ZT, nemusí to mít vliv na další tehotenstvi.. většinou se již v dalších tehotenstvich neopakuje.. 🍀❤️ posílám spoustu sil
Děkuji vám všem co jste tu napsali. Ano četla jsme že to není ojedinělí a bohužel se to stalo mnohým znás. I přesto je to velmi bolestivé. A o to víc když se m ito děje soucítím s vámi všemi. Vím že příroda to má dobré vymyšlené a co se má stát se stane. A že naštěstí budu pak moct znova otěhotnět. Ale i přes vše toto je to pro mě velmi těžké a bolestivé. Pro mě i přes to že nebije ❤️ tak je to moje miminko 🍀 uvidíme v pátek , třeba zabojuje a vše se v dobré obrátí . Děkuji vám všem ❤️
@klara95 hlavní vypovídající hodnotu nema fotka utz ale zdá se hcg aspin zdvojnasobuje každý den...
@klara95 ahoj, tak jak jsi dopadla ?
@maja050812 omlouvám se že jsem neodepsala . Tak první odběr krve HCG 14000 ,odběr za dva dny po tom 13400. Říkal že to nemusí nic znamenat , včera jsme byla na třetí odběr a dnes odpoledne budou výsledky . Rikal že pokud rapidně spadnou je to jasný , pokud rapidně půjdou nahoru pojedeme dál. Od neděle mám špinění výtok se světlou krvi. Zatím žádná menstruace nic. Ale už nějak vnitrne počítám že konec. Upřímně už jsme tolik vyčerpání s mým mužem že už si jen přejeme ať vyjde verdikt a můžeme se někam pohnout .
@klara95 ahoj, vydrž jak to odpoledne dopadne. Ja sama se vždy připravuji na to “nejhorší”. Tím nechci říct at jsi pripravena ze to nedopadne. Ja jsem v dalším těhotenství krvácela a spinila cely první trimestr fungovala jsem tyden v nemocnici a tyden doma. Pokud to ale nedopadne tak buďte silní a hlavně naberte silu. Nam pomohlo po potratu zmenit prostredi.
Zažila jsem si něco dost podobného a bohužel to skončilo potratem… dle ultrazvuku to také nerostlo tak jak mělo, doktor me na to začal připravovat až jsem najednou po par dnech začala špinit a bylo jasno… doktor udělal ultrazvuk a pak me automaticky hnal na kyretáž..nakonec jsem den před nástupem začala krvácet víc a rozjel se potrat normálně doma…
No a dneska tu mam zdravého 8 měsíčního prcka.. ještě teda upřesním, ze první těhotenství bez problému, druhé potrat a třetí opět bez problému.. takže v tom asi nemá smysl hledat cokoliv hlubšího, proste to tak je a je nás mnohem vic než si dokážeme vůbec predstavit 🫣
Držím palce ať vše proběhne tak jak má a hlavně bez jakýchkoliv problémů a komplikací ♥️
Tak hodnoty klesly na 10 000 tkaze jedu na gyndu pro papíry na kyretáž. Zkusím ho poprosit o tabletu . No a až se vše uzdraví tak to zkusíme znova. Děkuji vám všem zap odporu ❤️
Ptala jsem se ho na tabletku a řekl mi že sní nemá dobré zkušenosti , že stejně pak museli většinou do nemocnice a za druhé že pro něho na tabletku mám vysoké HCG a že by nemusela zabrat. Že kyretáž je jistota a trvá to chvíli. Tak mám zadanku a zítra rnao jedu do Podolí a snad mě vemou už zítra . 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@klara95 vkládám foto první je ultrazvuk co byl před čtrnácti dnama a druhý je že včera .