Ahoj holky potřebuji slyšet názor od někoho pro uklidnění. Mám za sebou mimodelozni těhotenství ( odebrání levého vejcovodu) následovaly 4 samovolne potraty, teď mám pozitivní TT, ale mám neskutečnej strach, že to bude znovu. Nespinim vůbec, ale pořád mám takovej tlak na pravé straně. Měl to někdo podobně a vše bylo ok. Děkuji
@pupisek262014 dobře to dopadnout může a moc držím palce
@pupisek262014 já jsem měla tlak a píchání na pravé straně, v noci když jsem ležela tak mě tam úplně bodlo až sei točila hlava a bylo mi špatně. Už jsem myslela, že je to mimodelozni. Jenže nebylo, bylo to normální těhotenství uložené v děloze. Takhle mě pichlo ještě několikrát cca do 12tt. Dr říkala, že to dělá prý žluté tělísko.
Moc držím palce ať to dobře dopadne a je to normální těhotenství 🍀💞❤️
@mamikry děkuji moc 😘
@asinehri děkuji moc😘
@palja děkuji moc😘
@pupisek262014 taky jsem po mimodeloznim a moc jsem se bála, taky vsude pichalo, dalsi tri potraty taky probehli a ted jsem 39tt a vse ok, sice jsem spinila do 4. mesice a byl tam i hematom, ale mimi bude, tak at to mas stejne ❤️
@pupisek262014 držím palce!!!!! Mám po ZT a 2 biochemických tak je hezké číst ze se někomu povedlo 😊😊
@holkaokomodra bohužel o pět nic, začla jsem krvácet k dr jdu v pondělí, tak se s ní musím poradit co dál. Už mě to ubíjí vždy to nadšení a pak nic. Tobě moc gratuluji 😉
@pupisek262014 to mě moc mrzí, úplně tě chápu je to velkej nápor na psychiku, drž se a nevzdávej se naděje...
@holkaokomodra už mám úplně strach znovu otěhotnět
@pupisek262014 je to tak, misto cisty radosti smisene pocity, ne-li jenom strach... v lepsim pripade to u me byl jen potrat, v horsim to mimodelozni... to uz clovek fakt nejasa, ale klepe se co tentokrat... nastesti u nas uz teda s tim, ze to nakonec klaplo, ale nechodi se mi do ty stejny nemocnice snadno, kdyz jsem si tam uzila svy 😊 snad mi ten porod trochu pozmeni vnimani v lepsi zazitky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pupisek262014 Tlak a pichani. V kazdem tehotenstvi. Dokonce jsem i tyden spinila a na zacatku druheho menstruovala, jestli se tomu tak da rikat. Vsechna miminka to preckala. 🙂 Moc drzim palce, at to tentokrat dopadne dobre.