Potratová tableta, máte zkušenost?

rosessweet
12. říj 2016

potratova tableta, prosim kohokoliv, kdo timto peklem prosel o vasi zkušenost...psychika...imunita po, prip.nove tehu....za me vse k.o. a to moc, rozepisu, v prip.vaseho zajmu...diky

aggravate89
12. říj 2016

Vy jste tehotna a miminko nechcete? Nebo jak, otazku moc nechapu 🙂

carmilla
12. říj 2016

Vy jste potratovou tabletu už využila, jestli tomu dobře rozumím? A teď máte nějaké potíže?

rosessweet
autor
13. říj 2016

dekuji za reakce, ale hledam zkušenost holek, které uzily potratovaou tabletu (ev.tech, které mají zkušenost z okoli)-ne domněnky prip.moralizovani..., dotaz je co prozivaly, psychika a fyzicno "po" (imunita, nemoci), zda se jim podarilo znovu otěhotnět a kdy....na netu je vseobecne malo info-zkusenosti o tom "svi..tvu", max "reklamni"tahaky

aggravate89
13. říj 2016

Pouzila jsem ji kdyz mi bylo 18, pouzila jsem ji par tydnu po mini interupci. Byla jsem moc mlada na dite, psychika byla celkem v pohode, protoze jsem vedela ze dite jeste nechci, komplikace jsem zadne nemela a ted je mi 27 a mam krasneho zdraveho chlapecka, tehotenstvi s nim naprosto bezproblemove.

aggravate89
13. říj 2016

@rosessweet jinak jsem mela postinor, lekar mi varoval ze po potratu je to riziko vzit si tabletu ale riskla jsem to

kacca11
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kacca11
13. říj 2016

@aggravate89 postinor neni potratova pilulka. Myslim, ze @rosessweet mysli neco jineho.

aggravate89
13. říj 2016

@kacca11 ted mi tak dochazi ze vlastne asi ne, ale tak pred tim jsem byla na potratu tak myslim ze ty pocity jsou asi stejne. Snad pani nejak odpoved pomuze