Zdravím všechny maminky ...
Byl to měsíc, co jsem přišla o své první miminko.
Ve 14tt. klasická kontrola, kde byla naší holčičce nalezena enterokéla.
Lidově řečeno se ji nestihlo uzavřít bříško/břišní stěna a kus střívek měla ven.
Bylo nám sděleno, že je to operativní vada, každopádně dost komplikovaná s žádnou zárukou.
Takže to mohlo, ale nemuselo být dobrý.
Potrat proběhl víceméně hladce.
Byly mi podávany tablety na vyvolání a během 24.hod bylo po všem.
Šla jsem na kyretáž a za pár hodin po probuzení domů.
Píšu proto, jestli tady není maminka s podobnou zkušeností, popřípadě potratem v 14+tt.
Zajímá mě, jaký jste měly první menzes a za jak dlouho jste zkoušely znovu?
Piju kontryhel, mám objednanou Fertipronu a Babystart pro nás oba.
Měsíčky mi teď končí a krom občasného píchnutí ve veječnících - což jsem měla i před tím, nemám žádné zd.problémy.
Děkuji
@lucpop94 já byla v 15+3 TT na vyvolaný potrat kvůli VVV. Menstruaci jsem počítala jako krvácení po keratazi. Ihned jsme to zkoušeli znovu a za 4 měsíce se vydařil pozitivní test. Jinak jsem stále brala jen femibion a kys.listovou. přeji hodně štěstí 🙂
Já byla v 19 tt, ale miminko bylo velikostně tak 15/16 tt. Taky vyvolaný a revize. Po měsíci ms, po 6 nedělí kontrola. Počkali jsme tři ms a zkusili znovu. Vyšlo to hned, malý se narodil do roka po tom. Brala jsem inofolic.
Moc mě to mrzí. Já byla na UPT v 16tt. Poté ms přesně za 28 dní. Snažit jsme se začali po 4 měsících. Čekali jsme 3 měsíce na výsledky genetiky. Přeji hodně štěstí 🍀
Potrat v 19tt, prvni MS po 36 dnech, po trech MS jsme zkusili nove IUI a vyslo to. Chtela jsem to uz po druhe MS, ale prosvihla se ovulace.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucpop94 Je mi to lito. Nam pred rokem umrel chlapecek ve 20tt. Prvni menstruace byla dost silna a pak uz vcelku normalni intenzita. O dalsi miminko jsme se zacali snazit po trech mesicich, otehotnela jsem po pul roce. Pila jsem zensky caj s kontryhelem na srovnani cyklu, pak jsem nasadila Femibion a cvicila hormonalni jogu, ale tu spis pro srovnani psychiky nez podporu tehotenstvi. Ted uz mam doma sestitydenni miminko.