Potrat ve 14.tt - Enterokéla. Je tady maminka s podobnou zkušeností?

lucpop94
29. čer 2021

Zdravím všechny maminky ...
Byl to měsíc, co jsem přišla o své první miminko.
Ve 14tt. klasická kontrola, kde byla naší holčičce nalezena enterokéla.
Lidově řečeno se ji nestihlo uzavřít bříško/břišní stěna a kus střívek měla ven.
Bylo nám sděleno, že je to operativní vada, každopádně dost komplikovaná s žádnou zárukou.
Takže to mohlo, ale nemuselo být dobrý.
Potrat proběhl víceméně hladce.
Byly mi podávany tablety na vyvolání a během 24.hod bylo po všem.
Šla jsem na kyretáž a za pár hodin po probuzení domů.
Píšu proto, jestli tady není maminka s podobnou zkušeností, popřípadě potratem v 14+tt.
Zajímá mě, jaký jste měly první menzes a za jak dlouho jste zkoušely znovu?
Piju kontryhel, mám objednanou Fertipronu a Babystart pro nás oba.
Měsíčky mi teď končí a krom občasného píchnutí ve veječnících - což jsem měla i před tím, nemám žádné zd.problémy.

Děkuji

mamikry
29. čer 2021

@lucpop94 Je mi to lito. Nam pred rokem umrel chlapecek ve 20tt. Prvni menstruace byla dost silna a pak uz vcelku normalni intenzita. O dalsi miminko jsme se zacali snazit po trech mesicich, otehotnela jsem po pul roce. Pila jsem zensky caj s kontryhelem na srovnani cyklu, pak jsem nasadila Femibion a cvicila hormonalni jogu, ale tu spis pro srovnani psychiky nez podporu tehotenstvi. Ted uz mam doma sestitydenni miminko.

jirinafrymlova
29. čer 2021

@lucpop94 já byla v 15+3 TT na vyvolaný potrat kvůli VVV. Menstruaci jsem počítala jako krvácení po keratazi. Ihned jsme to zkoušeli znovu a za 4 měsíce se vydařil pozitivní test. Jinak jsem stále brala jen femibion a kys.listovou. přeji hodně štěstí 🙂

andelka
29. čer 2021

Já byla v 19 tt, ale miminko bylo velikostně tak 15/16 tt. Taky vyvolaný a revize. Po měsíci ms, po 6 nedělí kontrola. Počkali jsme tři ms a zkusili znovu. Vyšlo to hned, malý se narodil do roka po tom. Brala jsem inofolic.

rickym
29. čer 2021

Moc mě to mrzí. Já byla na UPT v 16tt. Poté ms přesně za 28 dní. Snažit jsme se začali po 4 měsících. Čekali jsme 3 měsíce na výsledky genetiky. Přeji hodně štěstí 🍀

nase_mimi
29. čer 2021

Potrat v 19tt, prvni MS po 36 dnech, po trech MS jsme zkusili nove IUI a vyslo to. Chtela jsem to uz po druhe MS, ale prosvihla se ovulace.