Ahoj holky,
je tu někdo kdo zažil potrat v 5tt a krátce potom třeba otěhotněl? Snažili jsme se skoro rok a včera jsem začala špinit a dnes krev a potratila jsem. Potřebuji trochu síly a naděje, že se nám co nejdřív podaří otěhotnět znovu a tentokrát bude vše v pořádku 🙏 děkuji
Když to odešlo samo a takhle brzo, tak je to ta lepší varianta a bere se to jako běžná menstruace.
To, jestli to vyjde příští měsíc ti nikdo neřekne a pokud by se to opakovalo víckrát, tak bych to řešila s lékařem.
Je to naprosto normální, kolem terminu ms odejde nezanedbatelné procento těhotenství. A kdo netestuje pred ms, tak o tom ani neví.
@annie777 ahoj . Já potratila v 7tt v květnu a od července jsem tehu . Budeš mít jak se říká pohnojeno .
Jo, 5-6tt potrat a ihned nasledujici mesic to vyslo, ted mi tu beha temer rocni chlapecek. Predtim jsme se snazili trictvrte roku
@vlasta1981 doufám 🙏 děkuji moc
@klokanka31 děkuji moc 🍀 moc bych si to přála..
@annie777 A to ještě dodám že jsem měla už jen jeden vejcovod, protože před potratem jsem ještě měla mimoděložní.
@klokanka31 to byl zázrak 💫 nesu to velmi špatně ale doufám, že to bude časem lepší a taky se dočkám šťastného konce 🙏
@annie777 Určitě 🍀🍀🍀
@annie777 nehazet flintu do žita . Mne je 43 a 23 let jsem čekala na druhé dítě . Nepomohlo vůbec nic . Absolutně nic. A najednou ... březen rodím ...držím.palce
@annie777 Taky jsem četla,že těch "potratu" je strašně moc,jen o tím hodně žen neví... určitě se často zadari rychle,jen se k tomu prosím tolik neupinej,to je cesta do pekel...pak se náhodou nezadari hned a už se to s tebou povede,ta psychika dělá hodně.
Jinak my se také vcelku dlouho snažili, pak bylo biochemické a pak se zadarilo za další 3 měsíce.
Držím palce!
@vlasta1981 a co pomohlo? Možná psychika?
@fifinka2020 děkuju 🙏 nebudu se upínat.. budeme se pak snažit, ale budu se soustředit na jiné věci. Měli jsme kvůli těhotenství rušit svatbu, tak budu dál plánovat ať řeším něco jiného.
@annie777 ano . Je to v hlave. Ale doslova a do písmene .
Ale nevím zda nepomohlo že se mi po 20 letech srovnala štítná žláza, vyndali mi žlučník který mne x let zlobil,upravilo se mi hpv víry po konizaci čípku ono toho je jako víc ale take pravda že hlava už se smířila s tím že Mimi nikdy už nebude . Narodil se mi vnuk věnovala jsem všechny čas jemu ,práci zahradě a najednou jednou zaniklé a hned na to těhotenství
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@annie777 Já potratila takhle na začátku, a hned další měsíc znova pozitivní test, a mám z toho 4 letou princeznu 😊 Prý je "pohnojeno" a hodně holkám to takhle vyjde hned znova 🙂 Moc ti přeju ať se taky brzo zadaří 🍀🍀