Ahojte
Před půl rokem jsem měla s přítelem svojí první autonehodu. Vzala jsem ho na jedno velmi pěkné misto abych mu pznamila že jsem ve 2.měsíci tt. Když jsme se blížili k místu tak se mi udělalo zle. Zastavila jsem u krajnice aa nez sem stihla vylézt z auta tak do nás nabouralo nějaké auto. Pak už si jen pamatuji jak jsem jela sanitkou na Bulovku a jen jsem se klepala. Druhý den za mnou přišla paní doktorka že naše miminko už nikdy neuvidím. Nezmohla sem se na nic jiného než jen pláč a svírání polštáře v křečích. Když se autonehoda řešila s pčr tak mi oznámili ze člověk který do nás naboural byl 18-tiletý zhulený kluk. Celý půl rok sme se snažili o malé a právě dnes se.to povedlo. Mam teď problém vlezt do auta ať už do svého nebo s někým. Nemate nějaké rady ?
Předem děkuji.moc za odpovědi 🙂
Zkusila bych kineziologii nebo neco na ten zpusob.
Organizace ženy za volantem. Cz s tímhle pomůžou mají i odborné konzultace s psycholozkou a jsou opravdu báječné, doporučuji.
@lovebaby2k17 myslím, že bys měla vyhledat psychologa, myslím, že máš posttraumatickou stresovou poruchu a určitě by ti pomohl s.tim se s hrozným zážitkem a strachu z auta vyrovnat. Já zažila taky stres, i když ne z auta a nikam jsem nesla a přiznám se že lituji měla jsem asi rok dost intenzivní pocity strachu a tísně...
Ahoj to mě moc mrzí kdysi jsem také přišla o miminko sice jiným způsobem,ale vím jaké to je.Určitě vyhledej odbornou pomoc.Zase bude dobře a hlavně mysli na miminko.
Ahoj moc me mrzi, co se stalo. Ja bourala za mlada 3x jako spolujezdec, ale v 18 si udelala normalne papiry a jezdila. Ve chvili co se mi narodil malý, jsem auto prodala a papiry schovala do supliku.. zacala jsem se strašně bat, vše z miulosti jsem mela pred ocima,bala jsem se jezdit i jako spolujezdec, kdyz jsme nekam meli jet cela rodina, tyden jsem z toho nespala a v hlave mela katastroticky scénáře,cele noci jsem probrecela. Trvalo to rok a čtvrt, az pak jsem si jednoho dne rekla, zkusim jet s nim sama,alespon kousek,nemuzeme byt porad v jednom městě,nejezdit nikam nakupovat,ani na plavani,moje rodiče 30km daleko,jezdili jen oni sem. Proste isem se hecla a zacala trenovat,ano mam strach,ale rekonala jsem ho. Drzim moc palce a radím, rozjezdi se,driv nez se maličký narodi,pak uz za volant nesednes vubec.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Rada je jednoduchá - zajít za odborníkem. Tady dostaneš jen spoustu neodborných rad, které sice můžou pomoct, ale v tomto případě bych hledala pomoc spíš odbornou. Třeba pomůže má kolegyně z práce: http://www.online-psycholog.com/